Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 register oldum. Motivation kısmına uzun uzun bişeyler yazmadım ama yazsamıydım diye düşünüyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 `you have been accepted into Combat Testing` OH SHIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirtikdon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Register oldukta mail falan gelmedi bidahamı denesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Dear Xenocide, Congratulations you have been accepted into Combat Testing as a CT tester kullanıcı adınıda aldım acayip elitim şu anda ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 lan olm o kadar haber ettim bana göndermedi ya adamlar ahahah. ne yazdınız olm motivasyona? ben çok samimi şeyler yazdım mw2 bokuna gününü göstericez falan diye prim yapar diye düşündüydüm ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 asdfjh ben valla özellikle bf1942'den beri oynadığımı, acayip fanı olduğumu, oyunun fiziklerini bildiğimi falan yazdım. 2 saat sürdü kabul edilmem asdhj o değilde NDA varmış. bende buraya boru gibi yazdım bi kıllık olmaz inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 adam gibi doldurdum yine, aldılar şimdi taam sorun yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Bende gönderdim şimdi, ne olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bana da alin len sevabina. hala gatadayim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Hani bırakmıştın sen oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Beta heyecani iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hu iz anakha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bende star trek online da beta testerım şu an yazdım. hemen aldırlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Beni de almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 squad ı kuralım lider benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 bana hava hoş, mobil spawn noktasısın sonuçta. ama ölüp durursan bozuşuruz. o değilde forumdaki isimleri yazsanız badi ekleşsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ok, en kötü benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yok ölmem. sniperım ben zaten. ama bana liderim diye hitap edeceksiniz. tek şartım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 "liderim"den sonra gelebilecek sıfatlardan ve fiillerden sorumlu değilim ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Ben başını bir isim düşündüm, öyle seslenebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Xenocide said: bana hava hoş, mobil spawn noktasısın sonuçta. ama ölüp durursan bozuşuruz. o değilde forumdaki isimleri yazsanız badi ekleşsek butun squad memberlarin ustunde spawn olunabiliyor leader diye bi olay yok pek oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 zaten bad company oyunun adı. madafaka lar fak of lar havada uçuşuyo. herkes birbirine sıfatlarını yapıştıracak. kaçınılmaz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 mw2'ye göstermediğim ilgiyi buna göstericem, evladım gibi sevicem bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dxdiag fln vercez mi illa simdi ? bir de ne zaman key yollicaklar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 dxdiag sormadı bana, ben mi görmedim acaba? Tarih içinde forumda bir başlık var orayı takip et ya da etme, burada bağırırız aten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar