moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 squad deathmatch de oynayın mümkünse hardcore olsun. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ABİ OYNAYABİLSEM! yeni sniper rifle açılıcak ufacık puan kaldı ama giremiorum ve artık daha çok tez daha az oyun dönemime girdim offffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi ahahah helikopterli harita cikti 2 dir bi herif almaya calisiyo ikidir de ben aliyorum kalktigim gibi agaclara girip patliyorum nasi kullaniliyo olm bu helikopter niye hep dusuyorum bisey yapmadigim halde ahuahuauh sirf kendimi patlatmiyorum bekleyen adam da gidiyo isin kotusu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 çok abanma yönlere doğru, bebekmiş gibi davran, narin bir alet o birde sürekli yükselme, durmak istediğinde de heli'nin önünü kaldır geriye doğru kay vs. kolay şey ya heli kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bu arada 8700 puan yaptım biraz önce, vay ak dedim kapattım oyunu başka bir oyuna geçeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 heli kullanmasi baya eglenceli ozellikle wasd ile degilde controllerla kullanmasi priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 pratik yapmanin bi yolu var mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 pratik = al çakıl lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 single da yapabilirsin bence pratik tabi single i daha hic gormedim ama bad company 1 de sirf heli kullanmayi ogreten bolum vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Penthesilea said: pratik yapmanin bi yolu var mi peki? Gir bi boş server a dene dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Dworgian said: pratik = al çakıl lol Çakıldıktan sonra yediğin küfürler priceless ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Beyler dün geceden bu yana oyunda devamlı donma yaşıyorum.oyuna giriyorum bir süre sonra ekran donup kalıyor.gayet güzel,sorunsuz oynarken ve bu benle beraber birkaç arkadaşta daha olmaya başladı dün geceden bu yana.sebebini yada çözümünü bilen varmı. Nasıl halledicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Punk Buster ı update edin. www.evenbalance.com support dan pb updater denen adam otomatik update yapıyor. P.S: Donma kalıcı ise çözüm olabilir, kalıcı değilse oyuna dün geceden beri patch gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ya bu oyun içi video falan çekip nasıl pc'e atabilirim ps3'te ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Oyunu pc'ye alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 cart diye attı oyundan ne güzel heli ile kıyım yapıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 DarKRideR said: ya bu oyun içi video falan çekip nasıl pc'e atabilirim ps3'te ? bilgisayarın capture card ına ps3 ün çıkışı bağlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 türk serverları var bu kadar yeteneksiz insan bi araya gelemez :D herkes kendi halinde ilk bölgeler bile alınamıyo bu kadar kötü oyuncu bir arada görmedm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 massosoit said: Beyler dün geceden bu yana oyunda devamlı donma yaşıyorum.oyuna giriyorum bir süre sonra ekran donup kalıyor.gayet güzel,sorunsuz oynarken ve bu benle beraber birkaç arkadaşta daha olmaya başladı dün geceden bu yana.sebebini yada çözümünü bilen varmı. Nasıl halledicez. çok fazla kişi bu sorunu yaşıyor, işin ilginci ea yada dice bi tarafına takmış değil bu sorunu, tmm ilgilencez tarzı bir açıklama dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 poopla said: türk serverları var bu kadar yeteneksiz insan bi araya gelemez :D herkes kendi halinde ilk bölgeler bile alınamıyo bu kadar kötü oyuncu bir arada görmedm . o zmn girelim de bi ara rank kasalım orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 cart diye koptu bu sefer. squad iyiydi. ne güzel eziyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 server durumu nedir şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 pingler nasıl türk serverlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 türk serverimi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Türk server'ları Türkiye tabanlı kurulmuyor, yani adam Fransa'dan server alıyor, sadece Türklerin olduğu için Türk server'ı oluyor, pingler aynıdır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar