Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ahahah helikopterli harita cikti
2 dir bi herif almaya calisiyo ikidir de ben aliyorum
kalktigim gibi agaclara girip patliyorum nasi kullaniliyo olm bu helikopter niye hep dusuyorum bisey yapmadigim halde ahuahuauh
sirf kendimi patlatmiyorum bekleyen adam da gidiyo isin kotusu ahah
Mesaj tarihi:
çok abanma yönlere doğru, bebekmiş gibi davran, narin bir alet o

birde sürekli yükselme, durmak istediğinde de heli'nin önünü kaldır geriye doğru kay vs.

kolay şey ya heli kullanmak
Mesaj tarihi:
Beyler dün geceden bu yana oyunda devamlı donma yaşıyorum.oyuna giriyorum bir süre sonra ekran donup kalıyor.gayet güzel,sorunsuz oynarken ve bu benle beraber birkaç arkadaşta daha olmaya başladı dün geceden bu yana.sebebini yada çözümünü bilen varmı.

Nasıl halledicez.
Mesaj tarihi:
Punk Buster ı update edin.

www.evenbalance.com support dan pb updater denen adam otomatik update yapıyor.

P.S: Donma kalıcı ise çözüm olabilir, kalıcı değilse oyuna dün geceden beri patch gelmedi.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

ya bu oyun içi video falan çekip nasıl pc'e atabilirim ps3'te ?

bilgisayarın capture card ına ps3 ün çıkışı bağlayıp.
Mesaj tarihi:
türk serverları var
bu kadar yeteneksiz insan bi araya gelemez :D

herkes kendi halinde ilk bölgeler bile alınamıyo bu kadar kötü oyuncu bir arada görmedm .
Mesaj tarihi:
massosoit said:

Beyler dün geceden bu yana oyunda devamlı donma yaşıyorum.oyuna giriyorum bir süre sonra ekran donup kalıyor.gayet güzel,sorunsuz oynarken ve bu benle beraber birkaç arkadaşta daha olmaya başladı dün geceden bu yana.sebebini yada çözümünü bilen varmı.

Nasıl halledicez.

çok fazla kişi bu sorunu yaşıyor, işin ilginci ea yada dice bi tarafına takmış değil bu sorunu, tmm ilgilencez tarzı bir açıklama dahi yok.
Mesaj tarihi:
poopla said:

türk serverları var
bu kadar yeteneksiz insan bi araya gelemez :D

herkes kendi halinde ilk bölgeler bile alınamıyo bu kadar kötü oyuncu bir arada görmedm .

o zmn girelim de bi ara rank kasalım orda :D
  • Yeni Oluştur...