RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu arada clan işine falan girişecek varsa banada haber versin , cod4 de ladder oynuyordum tecrübeliyim. "unable to login " ea kafam to you ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 LAN var mıymış yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 senko said: RaidenXelRu said: senko said: bende creavite'nin falat1ty'sini alcam kulaklık mikrofon, iyidir heralde. boş mala falat1ty adını vermezler. kesinlikle tavsiye ediyorum .. ya gittim hem bestbuy'a hem mediamarkt'a ikisinde de fatal1ty yoktu, mediamarkt'a g35vardı içim acıdı o kadar para vermeye, bestbuyda logitech precision buldum onu aldım. http://www.hepsiburada.com/creative-fatal1ty-gaming-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850401 :) lakin precision da gayet güzel , için rahat etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 G35 ne hayvani bi şeymiş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Evet login oldum : L3g4cy ,ekleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Soldier name : Nolax Ekledim listedekileri benide ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abi oyuna giremedim bi türlü. Server refresh durumlarında falan zaten inanılmaz bi ağırlık var, zar zor bikaç sunucu görünce basııyorum girmek için, connecting diyor sonra o yazı gidiyor aynen kalıyor. tekrar basıyorum tekrar aynı şey. dolu sunucuda uyarı veriyor dolu diye. boşta böyle yapıyor ne lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 15 dakkadir giremedim hicbir server a o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 grup olarak girmenin bir yolu var mı? bulan duyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Eklenecek bi liste varsa beni de ekleyin nick Deastr. yunusemre said: armagan said: Aynısı bana da oldu. Bu arada Türk server mı var? Adı ne? Türk server'ı varmış. CryTurkiye.com *Hardcore!*. Ranked sunucu. Hollanda'daymış server. Türkiye içinde server kurulamıyormuş bi de Dice bazı şirketlere vermiş ranked server kurma hakkını, onlardan almak gerekiyormuş server'ı mış da muş CryTurkiye serverında oynadım. 700 ping. Anelor said: su konsolda fps oynamaya bok atan tiplerin kaci konsolda adam gibi fps oynamaya calisti acaba gayet oynaniyor becerememek sizin yetersizliginiz. Ben oynadım Bad Company 1'i sırf sp'si çok geyik diye oynadım baştan sona ve bitirdim. Kimse tekrar oynatamaz bana konsolda fps. Senin zevkini bilemem ama bana zevksiz. Dworgian said: abi o degil de benim stationary gunların görüş alanında metal bi plaka var. direk önümü göremiorum blind fire yani lol. bunu yaşayan var mı? Bana da oldu bug bu. Hiçbişi göremiyosun. kerim said: LAN yok sanırım =/ ya da ben bulamadım LAN yok. Mighty_THoR said: grup olarak girmenin bir yolu var mı? bulan duyan? Normalde friends listten çağırabiliyo olman lazım. Öyle diyolar en azından. Gerçi kendi friend listi mi Steam listi mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 nick xsenko yalnız bişi sorcam ea download nanesi ile indirdim ben bunu, steam'e ekleyemiyorum demi steam'e eklesem de non-steam olarak gözükcek shift-tab özelliğini kullanamayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 RaidenXelRu said: senko said: RaidenXelRu said: senko said: bende creavite'nin falat1ty'sini alcam kulaklık mikrofon, iyidir heralde. boş mala falat1ty adını vermezler. kesinlikle tavsiye ediyorum .. ya gittim hem bestbuy'a hem mediamarkt'a ikisinde de fatal1ty yoktu, mediamarkt'a g35vardı içim acıdı o kadar para vermeye, bestbuyda logitech precision buldum onu aldım. http://www.hepsiburada.com/creative-fatal1ty-gaming-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850401 :) lakin precision da gayet güzel , için rahat etsin :) Bir şunlara bak, bir de şuna bak Pleeze sdfsa. Ben bugün aldım kendime bir adet G35, şımartıyorum bünyemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 1 tane pci , 1 tane de de anakartta ses kartiniz olsun, sadece vent vs leri kulakliktan dinleyip konusun, geri kalan 5.1 inizden gelsin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 xae şu oyunda seni daha bi farklı öldürcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 off oyunu oyniyamadım bi türlü, ya punkbuster'dan kick yiyorum ya da oyun donuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ya bu oyun harbi olmuş.Oynadım uzun zamandır fps sevmemiştim bunu sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Xaenin said: RaidenXelRu said: senko said: RaidenXelRu said: senko said: bende creavite'nin falat1ty'sini alcam kulaklık mikrofon, iyidir heralde. boş mala falat1ty adını vermezler. kesinlikle tavsiye ediyorum .. ya gittim hem bestbuy'a hem mediamarkt'a ikisinde de fatal1ty yoktu, mediamarkt'a g35vardı içim acıdı o kadar para vermeye, bestbuyda logitech precision buldum onu aldım. http://www.hepsiburada.com/creative-fatal1ty-gaming-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850401 :) lakin precision da gayet güzel , için rahat etsin :) Bir şunlara bak, bir de şuna bak Pleeze sdfsa. Ben bugün aldım kendime bir adet G35, şımartıyorum bünyemi. Yalan söylüyor, bütün gün kendisiyle birlikteydim, böyle bir şey satın almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Sipariş Durumu Bilgileri Sipariş Durumu Sipariş Referans Numarası : 94126-78948-85927 Sipariş Durumu : Yeni Kayıt Sipariş Ürün Bilgileri Sipariş Ürünleri Ürün Adı Birim Fiyatı Adet Toplam LOGITECH LOGITECH G35 USB Surround Sound Gaming Kulaklık 981-000117 XXX USD 1 XXX TL ÖDEME FARKI -18.49 TL 1 XXX TL Ara Toplam : XXX TL KDV : 47,00 TL Toplam Fiyat (KDV Dahil) : XXX TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Ağla şimdi. Fiyatı sakladım çok görgülü olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Şu an kulağında ya da elinde mi bana bunun cevabını ver. Sanal materyalist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 olm bırakın xae'nin kulaklığını benim oyun donuya ya :S 2dir deniyorum, yok donuyor devamlı. var mı bi çözümü fln şunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 13 olmak üzereyim ama hala 1:1 kill death ratio üzerine çıkamıyorum :( yetenekle alakalı galba adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 347/316 1,06 :) son 2 saatte cok ii duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi nası oyun çıkarmış bunlar ya, herkes şikayet ediyor oyunun donmasından, bende çözemedim hala oyuan girdikten 1-2dk sonra pat diye donuyor, res atmak gerekiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 pc kullanicilarinin gozu yasli sonrada konsola bok atiyorsunuz cıx cıx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar