moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 moriQ said: şöyle bi tablo yapalım. tek tek aşşaya ekliyorum bildiklerimi. güncellemek için aşağıdaki listeyi alıntı yapıp kendinizi eklersiniz. Bu arada genelde klan tagı olarakta =0= kullanıyoruz. Moriqq ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Arnis said: Oyunda tam ekran dısında option yok mu bulamadım? Deli etti beni alt-tab yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nası tam ekran dışında option ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 windowed mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Xenocide said: löl konsolcular dışarı! gidin kendi bölümünüze de hayde sdfg burasi bilgisayar oyunlari bolumu degil yanliz fps bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 throine said: windowed mode Evet sanırım yok oyunda yada ben bulamadım, diger ekrana gecis yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 BİŞİ SORCAM: LAPTOPTA OYNAYAN VAR MI? T7500 işlemcili, 2 gb ram'li, 8600GS ekran kartlı makinamda çalışır mı acep diye endişeliyim. arkadaşlarımla en zevkli aktivitemiz evde toplanıp BF2 oynamaktı, BBC2 oynayabilecek miyiz acep LAN'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 lan mı? canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "roket adam" said: BİŞİ SORCAM: LAPTOPTA OYNAYAN VAR MI? T7500 işlemcili, 2 gb ram'li, 8600GS ekran kartlı makinamda çalışır mı acep diye endişeliyim. arkadaşlarımla en zevkli aktivitemiz evde toplanıp BF2 oynamaktı, BBC2 oynayabilecek miyiz acep LAN'dan? LAN yok sanırım =/ ya da ben bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Arnis said: Arnis said: Oyunda tam ekran dısında option yok mu bulamadım? Deli etti beni alt-tab yapmak ben bazen alt-tab yapınca windowed modea geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abvblizzard said: Penthesilea said: DarKRideR said: konsolda oynayan var mı ? halen karar veremedim çünkü pc'ye mi alayım konsola mı alayım diyexboxta oynuyorum ben, memnunum gayet. pc'de oynayan sefiller ayni mw2'deki gibi bunda da her iki gunun birinde baglanmiyo bu zart zurt qq su yaparken sen 2 tikla, bilg basinda belini bukmeden dev ekranda oynuyosun falan zevkli oluyo. çabuk bağlanıyon da oyadığın oyun special olympics gibi. coystikle nişan almaya çalışan tipler. valla pc'ye almaya karar vermiştim ki bugün ps3'e oyun almaya gittiğimde limited edition'ı 90 tl'ye buldum BC2'nin, dayanamadım aldım ps3'e hehe sararsa pc'ye de alırım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Anelor said: Xenocide said: löl konsolcular dışarı! gidin kendi bölümünüze de hayde sdfg burasi bilgisayar oyunlari bolumu degil yanliz fps bolumu peki bu "konsol" adında bir bölüm olduğu gerçeğini değiştirir mi? ı ıhB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 kerim said: "roket adam" said: BİŞİ SORCAM: LAPTOPTA OYNAYAN VAR MI? T7500 işlemcili, 2 gb ram'li, 8600GS ekran kartlı makinamda çalışır mı acep diye endişeliyim. arkadaşlarımla en zevkli aktivitemiz evde toplanıp BF2 oynamaktı, BBC2 oynayabilecek miyiz acep LAN'dan? LAN yok sanırım =/ ya da ben bulamadım NE, LAN YOK MU o_O İMKANSIZ BU? YOK ARTIK? REZALET? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ben de ps3'e alıcam galba alırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Evet. Soldier name: Xenocide burada yazanları ekledim. Ekleşmeye devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 geliom gençlik %40'da oyun, iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "roket adam" said: BİŞİ SORCAM: LAPTOPTA OYNAYAN VAR MI? T7500 işlemcili, 2 gb ram'li, 8600GS ekran kartlı makinamda çalışır mı acep diye endişeliyim. arkadaşlarımla en zevkli aktivitemiz evde toplanıp BF2 oynamaktı, BBC2 oynayabilecek miyiz acep LAN'dan? ben bugün denedim single'i makinemizde caner, full çözünürlükte 2x aa açık ve shadow details low, diğerleri high'da olmak suretiyle 15 fps aldım :D Single tabii bu efektler vs. derken low'a alıp denedim, aa'yı kapatarak 35-40 arası FPS aldı ama ne bilim, tatmin etmedi. Ha birde ben ekran kartını 8600GT'ye yükseltmiştim, sende farklı olabilir. Gerçi aldım ps3'e artık asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 soldier name Dworgian ve hala stationary gunlarda görüşüm sıfır. öndeki koruma tamamen kapatıo nerdeyse. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 zzz 2 saattir oynuorum, oyundan dustum simdi account la girmeye calistigimda serial i istior.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ea nın account serverları yamulmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 senko said: bende creavite'nin falat1ty'sini alcam kulaklık mikrofon, iyidir heralde. boş mala falat1ty adını vermezler. kesinlikle tavsiye ediyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bende communityden pati nin bc2 grubuna girdim , pb kuruyor geldim sayılır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Evet Bağlantı bende de gitti. Kutulu almak isteyenler cevahir d&r da 10 dan fazla stok vardı. Betada joystick ayarları düzgün çalışmıyordu(gaz kolu vs.) Deneyen var mı?(Logitech extreme 3d pro modeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 RaidenXelRu said: senko said: bende creavite'nin falat1ty'sini alcam kulaklık mikrofon, iyidir heralde. boş mala falat1ty adını vermezler. kesinlikle tavsiye ediyorum .. ya gittim hem bestbuy'a hem mediamarkt'a ikisinde de fatal1ty yoktu, mediamarkt'a g35vardı içim acıdı o kadar para vermeye, bestbuyda logitech precision buldum onu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 DarKRideR said: "roket adam" said: BİŞİ SORCAM: LAPTOPTA OYNAYAN VAR MI? T7500 işlemcili, 2 gb ram'li, 8600GS ekran kartlı makinamda çalışır mı acep diye endişeliyim. arkadaşlarımla en zevkli aktivitemiz evde toplanıp BF2 oynamaktı, BBC2 oynayabilecek miyiz acep LAN'dan? ben bugün denedim single'i makinemizde caner, full çözünürlükte 2x aa açık ve shadow details low, diğerleri high'da olmak suretiyle 15 fps aldım :D Single tabii bu efektler vs. derken low'a alıp denedim, aa'yı kapatarak 35-40 arası FPS aldı ama ne bilim, tatmin etmedi. Ha birde ben ekran kartını 8600GT'ye yükseltmiştim, sende farklı olabilir. Gerçi aldım ps3'e artık asfsd hmm iyi o zaman ya, 1200x800'de, aasız orta ayarlarda akıcı oynanır diye düşünüyorum da, lan'ı yoksa bi işe yaramaz ki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar