Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 steam a gelseniz ya be ne ts i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sana thumbs down veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 promo kodu nereye giriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Uzunkulak said: promo kodu nereye giriyorsunuz? multiplayer sekmesinde redeem code gibi bişey olması lazım, oraya. bu arada uav denen zıpçıktı helikopteri uçurabilen var mı ya aynı helikopter gibi deniyorum yerden kaldıramıyorum. helikopterde iyiyim halbuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 UAV'yi R ile kaldırıp F ile indiriyordun betadan hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 evet redeem den oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 mulgear ekleyin beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 şöyle bi tablo yapalım. tek tek aşşaya ekliyorum bildiklerimi. güncellemek için aşağıdaki listeyi alıntı yapıp kendinizi eklersiniz. Bu arada genelde klan tagı olarakta =0= kullanıyoruz. Moriqq ucunbiri phyxantar Rabec Roah o1hayvan mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 olm oyun asiri sardi, bugun 9.45'de ciktim evden ise hahaha, uyumadigimdan uyanamadim. aksam seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Beni de ekleyin Vargath olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 singleplayer çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bu arada oyun ne kadar dnr larda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 60 TL ama PC versiyonu İstanbul dahil hiç bir mağazada yok sanırım, yarın fln bekliyorlar bazıları da pzt anca gelir diyor. Bu arada Aral'da stok kalmamış, kutulu alacakların ilk günden hucüm etmesini tavsiye ediyorum kalmaz fln nolur nolmaz :) İstanbul cevahir mavishop da varmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ranked olmayan serverın anlamı nedir çözemedim. Medicin defib i bile yok bu serverlarda. Defibsiz medic medic midir nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Join Game ile giriş yaparken sorun yaşayan var mı? Beni baya zorluyo da, "connection to game server has been lost, check your connection .... " die . güvenlik duvarında sıkıntı yok , acaba gerekli portlar fln nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Nvidia driver'ını update'leyenler, geri çekmişler driver'ı 196.75 GeForce Alert! We are aware that some customers have reported fan speed issues with the latest 196.75 WHQL drivers on NVIDIA.co.uk. Until we can verify the root cause for this issue, we recommend that customers stay with, or return to 196.21 WHQL drivers. The 196.75 drivers have been temporarily removed from our website. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 nomex said: Join Game ile giriş yaparken sorun yaşayan var mı? Beni baya zorluyo da, "connection to game server has been lost, check your connection .... " die . güvenlik duvarında sıkıntı yok , acaba gerekli portlar fln nedir bilen var mı ? Bana da oldu bunun aynısı, sinirlendim kapadım. edit: Run as administrator denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 admin logini olarak windows 7 i kullaniyorum, ona ragmen bende baglanamiyorum su an. sabah sorunsuz giriyordum halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 armagan said: Ranked olmayan serverın anlamı nedir çözemedim. Medicin defib i bile yok bu serverlarda. Defibsiz medic medic midir nedir ne değildir. bende anlamadim, medic olarak basladim oyuna , sadece 2 silah var, heal meal edemiyorum, rank 2 de mi geliyor acaba ? nickim : schaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Rank 2 olunca assault ta ammo box aldım ben medic de aynı şekiledir herhal. Yannız bende server browser da serverların pinglerini göremiyorum. Betada böleydi şimde aynısı Ping kısmına - şeklined bir çizgi var sadece. Bunu düzeltmenin yolu var mıdır acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Xaenin said: nomex said: Join Game ile giriş yaparken sorun yaşayan var mı? Beni baya zorluyo da, "connection to game server has been lost, check your connection .... " die . güvenlik duvarında sıkıntı yok , acaba gerekli portlar fln nedir bilen var mı ? Bana da oldu bunun aynısı, sinirlendim kapadım. edit: Run as administrator denemek lazım. aynısı oldu 5,6 kez. hatta bazen 2/32 olan serverlara bile full diyip almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ups edit diye alıntıya basmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Bu server olaylarını acilen çözmeleri lazım. Oyun işkence oldu. Beta daha iyi çalışıyodu, beta böyle olsaydı almazdım oyunu. connection with game server lost can not connect ea online server browser çok yavaş. listedekilerin 3/4ünün pingleri "-" yani yok ea master serverları cevap vermiyor diye favourites ve unlocklar çalışmıyor. başlangıçta m1 garandım vardı artık yok. oyun içindeki ping göstergesi külliyen yalan serverlar lagli betada bin tane 62-78 latencyli server varken artık 3 tane bulsam seviniyorum ayrıca başlangıç classlarına defib, ammo, repair tool gibi şeyleri vermeyen zihniyete kafam girsin. 5 oyunda anca level 1 oldum çünkü sadece adam vurarak puan alabiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 OfficialBFBC2 EA Online is currently investigating an outage of the servers that affects a number of EA games. A fix will be done as soon as possible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 m1 garand, bfveteran'da kaç rank olunca geliyor? ben 4'lediydim onu yeter mi acaba? isterim aga m1 garand isterim. yarın bakırköye bakıcam bulursam alırım bulamazsam internet siparişi artık. O yüzden ekleyin beni de listeye. ha bide, oyundaki soldier'lara wipe gelmiştir muhtemelen ama isimler duruyorda sadece rank'ler mi sıfırlandı yoksa soldierlar komple silindi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar