yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yok kimse, yada hiç biri benim kantitorum değil hep tek oynuorum hep sıkılıorum :( :( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 oyuna gelecek varmı şimdi gelen varsa team speak 2 serverı 95.173.181.6 bad company 2 odasından şifresi paticik voice ile ulaşırsınız. oyundayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 şey betası mıdır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 hadi kankitor olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tek harita tek mod çok sıkıcı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Evet tek harita tek mod beni de baydı ama az kaldı zaten çıkmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 of 75 liraya denk geliyo alsam mı acaba kararsızım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yani oynarız diyosanız alıyım ama satmayın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yeni kartım gelsin ilk alışverişim bu olacak. neyse ben oyuna moriQ said: oyuna gelecek varmı şimdi gelen varsa team speak 2 serverı 95.173.181.6 bad company 2 odasından şifresi paticik voice ile ulaşırsınız. oyundayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 betasına oyunu satın almadan girebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 key bulman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bok bulursun şu saatten sonra ama sanırım. Nah yani. Pışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 gamespot veriyomus da lvl 3 olmak gerekiyomus elinde fazla beta keyi olan yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 invite atabiliyorum ama bi cacığa yaramadığını prudent üzerinde test ettik sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi takım kötü olunca hiç zevki çıkmıyor yahu, adamlar counter strike gibi oynuyorlar oyunu. öl çık koş yine öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Evet işte o yüzden arkadaş arasında squadla girmek lazım dedim zaten, öyle hem iyi skor yapılıyor, hem de çok kral geyik dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bugün girerken moriqin verdiği team speake dalarım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ses kalitesi teamspeak 2 de çok kötüydü değiştirdim. teamspeak 3 artık adres: voice.teamspeak.com port: 9987 yada direk bookmarkstan team speak public den kanal: BAD COMPANY 2 şifre: pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ben vent serverı aldım ama oyuncu klanına özel dsfjd. Oyun çıksın tekrar alımlara başlarız, yeterince pis insanlarsanız aramızda yeriniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 oda adamlar vent almis habersiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 işte vergileriniz böyle çar çur ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Sereglin said: oda adamlar vent almis habersiz... Bir anda aldık, hon için kullanmaktayız şu anda zaten. Yoksa sana söylemeden şuradan şuraya gitmeyiz başka türlü olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Of kararsızım alsam mı almasam mı kötü çıkarsa 75 lira patlamasın bi de bu special edition daha ucuz versiyonu çıkar mı ve şu silah hedeleri filan olur mu normal versiyonunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Voice Type: TeamSpeak 3 Status: Alive IP Address: 193.93.44.99 Port: 10002 Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Xaenin said: Bir anda aldık, hon için kullanmaktayız şu anda zaten. Yoksa sana söylemeden şuradan şuraya gitmeyiz başka türlü olsa. uzucu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar