yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi kullanmayı bilmekle alakası yok, karşına bir engineer, assault çıksın eğer ki adam kazma değilse yıkma ihtimalin yok. Medic'le de kill almak zor değil ama bi assault'a göre daha zor ( kill sadece puan zaten medic le gani gani :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Xenocide said: Chemical said: 1942 baya kötüydü bence bütün bir oyun olarak, gameplay'i iyi olsa bile. Dogfightları falan baya iyiydi ama abi grenade spam, medicin tüfeği dışında hiç bi tüfeğin bi halta yaramaması, jiplerin en iyi anti-tank olması gibi şeylerin düzeltilmesi gerekir ya. hep engineer oynadım. kullanmasını bilene engineer tüfeği şahaneydi gayet :) ama şöyle birşey vardı doğru olan, assault class'ını oynamak için herhangi bir sebep yoktu. medic'in silahıda gayet assault'unki kadar iyiydi ekstradan heal yapıyordu. engineer oyun ilk ciktiginda one shot yapiyodu nerdeyse, sonradan nerflediler. oyunda oynamasini bilene engineer en imba classdi. medic falan hikaye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yunusemre said: abi kullanmayı bilmekle alakası yok, karşına bir engineer, assault çıksın eğer ki adam kazma değilse yıkma ihtimalin yok. Medic'le de kill almak zor değil ama bi assault'a göre daha zor ( kill sadece puan zaten medic le gani gani :) ) zaten amaç o. iyi zaten böyle bozmasınlar. hardcore da süper olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bende bf42 den kalan jiple tank patlatma alıskanlık olmus.bfc2 betada denedim bi kaç kere.son surat giderken tank gorunce otomatik olarak tankla dogru süresim geliyor :).tabi çarpınca tanka ibşi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o diilde abi sereglin niye üzülüo beta bitio die? normal oyun gelicek şevkle oynicas işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Red said: bende bf42 den kalan jiple tank patlatma alıskanlık olmus.bfc2 betada denedim bi kaç kere.son surat giderken tank gorunce otomatik olarak tankla dogru süresim geliyor :).tabi çarpınca tanka ibşi olmuyo jihad jeep var artık üstüne sürmenin modası geçti sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bugün ilk defa Hardcore oynadım acayip dayak yedim alışmak baya zor olcak gibi, FR Elliot server'ları 100 - 150 ping hardcore bu arada arayıp server bulamayanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 steamda grp falan varmı ya geleym mw2 öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yunusemre said: Abi silah hayvan gibi de vurmuo, boş atıo :) Arkaya geçsisn sağa sola sallasın eline oyuncak olsun die vermişler :D Red Dot tak, faraşlama, burstle, patır kütür öldürülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 burst de olmuyor teklicen biçok tüfekde, bide iron sight nedense çok yaramıyor gibi, ekrandaki crosshairi kullanıp tek tek atıyorum ben gidiyor mermiler gitmesi gereken yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 su oyunun en guzel olayi c4 tur arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 nası düzeltcem bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ekran kartı driverı güncelle dicem yoksa sogutma soruun vardır dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 akşam kim geliyor oyuna ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gece geç vakit sevgili uyuyunca ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abvblizzard said: nası düzeltcem bunu bildirilmiş bi bug'tı bu. çözümü varmı bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ekran kartı drivlerını güncelleyince geçti de bu seferde ağaçların kenarlarında felan oluyor. bi de sniper nasıl kullanıyosunuz ya kardan tozdan bi bok görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 "sniper çok kolay yeter artıg bıktık ölmekten SNİPERLARDAN DÜRBÜN KALKLSIIN AKSDJ" diye galeyana gelenler var sen ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 snipera ölmüyorum, ama 2 dakka steamden mesaj yazdırmıyor ibneler, durduğun an 10 kişi sana ateş ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Xenocide said: "sniper çok kolay yeter artıg bıktık ölmekten SNİPERLARDAN DÜRBÜN KALKLSIIN AKSDJ" diye galeyana gelenler var sen ne diyosunabi ben bişey göremiyorum ki nişan almak felan değil olay. benim grafiklerde mi sorun var dürbünden gelen ışıl felan mı kırılıyo anlamadım etrafı regarenk oluyo dürbünün kar toz ağac derken adamları farkedemiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 artifact diyecektimki resmi büyütüp baktım artifact öyle olmaz, yani donanımsal değil problem. büyük ihtimal yazılımsaldır, bir sonraki yeni driverla geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya o senin sorun, dumanlardan. siyah gördüğün herşey aslında duman olması gerekiyorda işte sürücüden midir artık beta bug'ımıdır tam bilemicem onu. sniper'ında ayrıca zoom'unu açtığında gereksiz bi blur efekti bi ışıldama efekti var görüşü zorlaştıran, ekstradan şu anki haritada baya bi toz duman oluyor kar falan, görüş baya zorlaşıyor doğru ama rengarenk olma dediğin olay nedir anlamadım orada bi anormallik var :) hani evet görüş zor ama imkansız değil ben yine baya vuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 betası mı var su anda? indirip oynanabiliyo mu steamden yoksa illa satın mı almamız gerek güzele benziyo trailerları patlamazsa alıyım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Patlamaz, beraber squad halinde voice chat ile girebileceğin KANKİTORların varsa efsane eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 var mı benim öyle kantitorlarım? =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar