Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 silinmezse feci patlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 oynamayın lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 level'lar silinmicek diye asıl soldier ile kasmaya başladım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bir squad oluşturup steamden voice chat ile oynayın abi oyunu, alınan zevk 40 katına çıkıyor resmen. Bu arada Conquest modu ps3 ve 360'a geliyormuş, ama Pc için bir bok yazmıyor. Gelmezse gerçekten çok üzülürüm. Conquestsiz battlefield olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nasil oynuyosunuz olm oyunu, ben de oyniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Xenocide said: level'lar silinmicek diye asıl soldier ile kasmaya başladım vallahi. Böyle bir ihtimal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gercekten zorlaniyorum sniperla adam vururken. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 2 gün oyna alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 geçenlerde herşeyi açtım. inşallah resetlenir rankler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İnşallahı mı var abi, ob den sonra wipe yemeyen oyun anca f2p olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bi giremedim şu oyuna ya :( Acıyıp da beta key vercek yokmu bana :( 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 resmi açıklama yapmadılar bi türlü. o yüzden inşallah. heroes da öyle olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya ben hayla ekran kartını güncellememe rağmen oynayamıyorum :(.umarım betadan dolayıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Oce4n said: Bi giremedim şu oyuna ya :( Acıyıp da beta key vercek yokmu bana :( 8-) 3-5 sayfa önce bi sayfa dolusu beta key yazmistim, bi ordan dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 https://twitter.com/#search?q=%23BFBC2 burayıda takip edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bayaaaa bi denedim zaten ordan :D İnandım vs. de benden önce inanan çok varmış :D twitter de takipde :D 5 gün önce farkına varamadık böhühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 moriQ said: resmi açıklama yapmadılar bi türlü. o yüzden inşallah. heroes da öyle olmuştu. o da f2p oyun zaten dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Yalnız beta lvl11'e kadar izin veriyor. Sanırsam 50 lvl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bu silahların puanlarıda beta olmasından dolayımı bukadar yüksek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Gerçi puanlar da öyle ahım şahım yüksek değil gibi. Zibil gibi puan geliyor her yaptığın işten. Ama gözüme takılan bazı sıkıntılar var. Üçüncü açılan sniper silahı özellik bakımından birinciden zayıf gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evet 3.sü baya anlamsız geldi banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Vargath said: Gerçi puanlar da öyle ahım şahım yüksek değil gibi. Zibil gibi puan geliyor her yaptığın işten. Ama gözüme takılan bazı sıkıntılar var. Üçüncü açılan sniper silahı özellik bakımından birinciden zayıf gibi duruyor. 10 milyon abi. 10 Milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 abi oynamayın. ya da verim hesabı benim karakteri de kasın olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lol 10 milyon olanlar betada alınmasın diye öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ne saçma iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar