Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 1 saati var daha. 8'de açılcak bi yanlışlık yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Xaenin said: Oyuncu klanı seviyesizliğini Bad Company 2 platformunda da gösterecektir, haberiniz olsun. Alımlar açık mı gardaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 mw2 çabuk baydı beni oyüzden seviyesizliğin bir parçası olamadım fakat bc 2 için affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 key için takip ettiğim tüm siteler çöktü. lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 sinir sahibi oldum ama benden önce giremiceksiniz ya sevindim. geldim geldim 20mbit fiber le bekliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 utorrent ile indirmeye başladım. fakat sormam gereken birşey var. ben daha önce uTorrent ile hiç dosya indiremiyordum. Bit Comet kullanıyordum bu yüzden. İnternet ayarlarımda bi problem olduğu kesin fakat defalarca yetkili çağırmamıza rağmen hiçbizaman çözülmedi bu. Kablo internet kullanıyorum, az evvel modem ayarlarını karıştırırken DMZ Host diye bir sekme gördüm. biraz araştırdım internette, Port açma işleminin bi üst seviyesi gibisinden yorumlar okudum. Az evvel DMZ Host'u aktif hale getirdim ve şu anda Download etmeye başladı uTorrent. Fakat soracağım şu: nedir bu DMZ Host? okuduğum bazı şeylere göre bilgisayarı tamamen public hale getiriyor. yani bu bi bakıma tehlikeli birşey olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Evet bütün portları çört diye açıyor o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ozaman kendime vereceğim tavsiye dosya iner inmez bunu kapatmak mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 evet. kapat mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 http://www.speltorrents.se/details.php?id=1519 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Steam'de açıldı download, kökleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 kökliyemiyoz, serverlar dolu diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 dmz'i açınca dl başladıysa, dmz'i kapat, utorrent'in kullandığı portu modemin arayüzünden pc'nin lan ip adresine yönlendir, aynı işi gör. dmz i açarsan bütün kapıları portları açmış oluyorsun. diğer türlü sadece utor'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 combat test download bitti simdi steam yüklüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 100 ile falan indiriyor, baya sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 @moriq ct'nin linki bu, görürlerse banlanırsın dicemde zaten banlısın galiba dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Steam grubu açtım gelin. http://steamcommunity.com/groups/patibc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Delireceğim şu saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 invite only -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 oyun 1 saat içinde inecek ama ben işte olucam o sırada. allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Steam çok meşgul diyor, bir de bu grup için invite isteyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Hah oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 key işini hallettim. bana biri torrentin adresini yazsın lütfen hatta hız ne alemde onuda yzarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Oldu hem de nasıl oldu. 740 ile çekiyorum çatlayın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 İlk sesu oynayacak, grubu da public yaptım pardon invitelı bırakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar