Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield: Bad Company 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

yetkililerle konuştum ve herkesin banlandığı bilgisi tamamen yalan. sadece kuralı bozanlar ve bağlantıda oldukları banlanmış.

ben hiç kuralı ihlal etmedim. önce bağlantı var dediler yok dedim öyle bişey sonra bilgilerin yanlış dediler yoo dedim onlarda doğru. kurunun yanında bizde gittik.
Mesaj tarihi:
abi bi ip bağlantısı olmuştur. nebilim internet cafeden falan girdiysen atıyorum, o adam veya bağlantısındaki biri de oradan girmiştir, aynı ip diye senide banlamıştır falan. zaten adamın dediklerinin %70'ini anlayabildim, kalan %30'unda bazı ip numaralarıyla ilgili bişeyler söyledi onları anlayamadım tam.
Mesaj tarihi:
said:
The Beta will appear in your "My Games" tab in your Steam client to all Steam pre-orders for day one access to the Beta.

işin acı tarafı ben daha oyunu alamadım. kart sorun çıkarıyor. lanet.
Mesaj tarihi:
moriQ said:

day one yazıyor işte orda.

For day one access to the beta diyor, download ne zaman acilacak yazmiyorlar yani. Bari ilk gunden bir gun once falan acsinlar da beklemeyelim.
Mesaj tarihi:
beta olacağı için tahmini 1.5GB boyutunda olacak yanlış olabilir bilgim ama PS3 betasında 1GB idi boyutu sanırım. bu yüzden hızlı bir şekilde biter ama biraz öncesinden açsalar fena olmaz.
  • Yeni Oluştur...