Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 aldım 2. platinium yıldızımı da ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hala daha baymış degilim 2 gün oynamasam özlüyorum resmen, level 48 oldum 18 tane platinum star var lol gerisi de hep gold star , tüm achievementlar da tamamlandı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bu oyunu dx9 mu oynuyorsunuz dx10 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Modifiye ettim dx12 oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 pef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Bilgisayarım taş devrinden kalma olduğu için DX9 oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 dx10da oynamak istiyorsanız ama fps düşüyorsa mouse zor hareket ediyorsa Anti aliasing i ve Anisotropic filtering i en aza düşürüp de deneyin bi. Baya bi eski sisteminiz varsa işe yaramayabilir tabi ama bende işe yaradı. Arada çok bi fark yok ama bi değişiklik olsun işte hep aynı grafiklerle oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xlWAmYx-pC0&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ati lerdeki loading süresi olayı düzeldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ati kullanıyorum sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ben de ATI kullanıyorum. Sürücü güncellemesi yaptıktan sonra yükleme süresi sorunları düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 oynayacağımdan değil ama indirim yüzünden bende alayım dedim. Vietnam olayı nedir? almazsam ne kaybediyorum? vietnam haritası geldiğinde oyundan mı düşüyorum? Silahlarını kullanamıyor muyum? yoksa vietnam serverları ayrı ve pek oynayanı olmadığından, almaya gerek yok mu? kısaca: almamak olmaz mı oluyor :P 5 Brand New Maps: From the rice fields of the Phu Bai Valley to the napalm scorched earth of Hill 137, five distinct Vietnam-based maps each bring a fresh visual and gameplay experience. 6 Immortalized Vehicles: Skim the treetops in the iconic American helicopter. Drive the sturdy Russian T54 tank and the nimble US PBR "Pibber" patrol boat, plus three more vehicles immortalized in the Vietnam war. 15 Characteristic Weapons: Charge into battle with 15 new weapons modeled on their real life counter-parts, including the rare Navy SEAL XM22 machinegun and the characteristic M79 "Blooper" Grenade Launcher. Rocking 60's Soundtrack: Listen to 8 radio channels in-game, featuring 2 hours of time typical tracks, including "Ride of the Valkyries" and "Fortunate Son" by CCR. True War Dialogue: All-new voiceovers for both American and Vietnamese forces, based on authentic communication from the Vietnam War. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Aynı soruyu bende merak etmekteyim. Almaya değer mi vietnam. Birde bu bad company sabah baktığımda daha ucuzdu sanki 29$ indirimli halimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bitmiş kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abi nası bi kampanya bu ya, okuldaydım ben, okuyom abi, dersler, sınavlar, vize haftası ! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 vietnam almak zorunda değilsin. almazsan o haritaları oynayamazsın doğal oalrak. vietnamı tamamen farklı bi oyun olarak düşünebilirsin bc2den, sadece o olmadan oynanamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çoğunluk vietnam haritalarında oynuyorsa, almamak olmaz sanırım. gerçi alalım derken kampanya bitmiş. Neyse yeni çıkacak oyunlardan bir tanesi ile şansımı denerim. teşekkürler yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 çoğunluk vietnamda oynuyor diye bişey yok. ikisini de oynayan var baya. server sorunu hiç yaşamadım ben ikisinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 valla vietnamı pek sevmedim açıkçası. normali daha bi savaş atmosferinde geçiyo, daha heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 lan delirtecek su oyun. 50 kere login deniyoruz olmuyor. hadi sansa login olduk diyelim oyuna giriyoruz 2-3 dakka gecmeden ea login server baglantisi koptu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 cok tuhaf bunda cok rahat milleti indirirken cs s de bildiğin dağa taşa yaylim ateşi açiyorum anlamadim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 css cok akici, bunda o yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 denemeyi biraktim artik. 5-10 dakka icinde dc oluyor surekli. zaten yeryuzundeki en kotu netcode'a sahip oyun ondan sonra tutup cod'a rakibiz diyor gerzekler. abartisiz yuzlerce sayfalik onlarca thread var connection sorunu yuzunden tek bir cevap yok heriflerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi bende hiç yok mesela bu dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar