GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Laorx said: LOL! Sağdaki arkadaş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 adam yakmıyo bile ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 adamlar efsane yalnız. pakedi yiyor adam... hele ağzına 3-4 sigara alan tipler efsane, yakmışlar bi de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Gerzeklik resmen. Adim gibi eminim hic biseyi bu kadar ciddi protesto etmemistir bu adamlar hayatlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Absolut said: Sokakta içmesine karısan yok ki :) kermit said: hayır ekmeğimizle oynadınız lan diyo adamlar al hadi içiyom sigara gel bunada karış diyo. Bana kalsa ona da karisilsin. Adam sokakta yururken, metro girisinde, otobusten adimini atinca, durakta sigara icemesin. Ha soyle araba park yeri gibi durulup sigara icilecek alan olsa, ben yolda yururken dibinden degil de 10 metre aciktan gecebilecek olsam eyvallah. Her sabah otobusten inip ise gelirken 10-15 dakikalik yol yuruyorum ve acik havada les gibi sigara kokuyorum. Nefret ettigim birsey oldugunu soylemiyorum bile. Les gibi kokmak bile tek basina yeterli sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bunlara içmek serbest olsun. ölsünler bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 1.5 sene surdu o yasanin sadece ikinci asamasinin devreye girmesi bosversene CthuLhu said: yasa oldu bittiye geldi ki. direk yasak 19 temmuzdna itibaren dediler, yasanın tartışılması vs olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 su protestoyu gorunce az bile yapmislar super olmus diyor insan sigara yasagina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sigara içmekte özgürlüktür resmen faşizm var bu ülkede sigara içenlere karşı madem öyle eziyet ederek bıraktıracağına kökten bitirsin kıvrıla büküle bırakmayalım bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Sizin beklediginiz ozgurluk utopya resmen. Olmasi mumkun degil. Zira senin ozgurlugun beni engeller/etkiler nitelikte. Bu durumda herkesin birden yararina olmayan ozgurluklerin kisitlanmasina fasistlik demek biraz sacma oluyor. Tumden yasaklanmasi konusunda sana can-i gonulden katiliyorum ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 burda tartışılacak olan konu son uygulamanın yanlış olmasıdır yani tamam sigara içmeyen biri olarak hem seviniyorum hem üzülüyorum. kahvelerde yada lokantalarda sigara içen içilmeyen yerler ayrılsın yada sigara odaları olsun, ama bu derece ağır bir yasaklama ilerde hayatımıza başka ağır yasaklamalarında gelebileceğini gösteriyor. Pisuvarların kaldırılması gibi yada dün kararlaştırılan internetten DL etme yasağı gibi. ( ki o kanun halkın üzerinde çok ciddi baskılar kurabilmek için kullanılabilir.) Gerçekten karanlık baskı dolu paronayak bir türkiye görüyorum gelicekte ve bu beni çok korkutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 o dl yasagi sadece bize ozgu bir sey degil yalniz. avrupada amerikada uygulaniyor. ha ben de istemiyorum o yasagi ama sadece burda uygulanan bir sey degil sonucta. hatta guzel bir tartismasi icin internet basligina bekleriz lol. sigara yasagi bir derece de eger cidden bir de zam patlatip en ucuz sigarayi 6-7 tl yaparlarsa iste o zaman cumhuriyet mitingden daha kalabalik bir yuruyus gorebilirz fdsgh. beter olun sigara icenler <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Reflective said: sigara içmekte özgürlüktür resmen faşizm var bu ülkede sigara içenlere karşı madem öyle eziyet ederek bıraktıracağına kökten bitirsin kıvrıla büküle bırakmayalım bizde Anlayamıyor musunuz, yoksa anlamak işinize mi gelmiyor? Sizin keyif için içip duman çıkardığınız, etrafınızdakilere de %80'ini içirdiğiniz sağlığa zararlı bir şeye içmeyenler katlanmak zorunda değil. İçmeyenin yaşam, sağlık, temiz hava hakkı; sizin 2. sınıf keyiflerinizden daha üstte doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bu adamlardan nefret ediyorum. eskiden sigara içmeyenler feci mağdur olurken, şimdi 1 sigara içemiyorlar diye mağduru oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Geri adım atmaz bence AKP bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Mino said: Şu sigara karşıtı eforu başka bir şeye sarfetseler keşke. Daha yararlı olurdu. ANAN BACIN OLSA?? ve su tarz yorumlar bitsin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 matama said: 1.5 sene surdu o yasanin sadece ikinci asamasinin devreye girmesi bosversene CthuLhu said: yasa oldu bittiye geldi ki. direk yasak 19 temmuzdna itibaren dediler, yasanın tartışılması vs olmadı hiç. yasanın çıkması oldu bittiye geldi diyorum sne hala devreye girmesinden bahsediyorsun l2read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Valla adam keyifini yapip icerken benim dumandan rahatsiz olmami umursamiyor, ben neden sadece kapali yerde icememelerini umursayayim. Keyif isteyen evinde yapsin. He ekmek parasi konusunda bi diyecegim yok ama bence yasak iyi oldu. N'aber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Baggio said: Reflective said: sigara içmekte özgürlüktür resmen faşizm var bu ülkede sigara içenlere karşı madem öyle eziyet ederek bıraktıracağına kökten bitirsin kıvrıla büküle bırakmayalım bizde Anlayamıyor musunuz, yoksa anlamak işinize mi gelmiyor? Sizin keyif için içip duman çıkardığınız, etrafınızdakilere de %80'ini içirdiğiniz sağlığa zararlı bir şeye içmeyenler katlanmak zorunda değil. İçmeyenin yaşam, sağlık, temiz hava hakkı; sizin 2. sınıf keyiflerinizden daha üstte doğal olarak. Deodorantta kullanma ozonu deliyosun buzalları eritiyosun oldumu? Arabada kullanmayalım?. Yani bende sigaraya karşıyım ne kadar bırakmaya çalışsamda. Kapalı alanlarda içilmemeside iyi olduda. En azından alkol ruhsatı gibi şu amcalarada kahveler için sigara ruhsatı versinler kahveye girenlerin 98% i zaten sigara içiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 oranin %98 olmasinin sebebi icmiyenlerin girememesidir tamamen diye kac hafta once parcaladik bu argumani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar