Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş'ın Kızılay'lı Sırt Reklamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kartal'dan bir ilk daha

Bir benzerini de Barcelona yaptı..

Birçok kulüp formasının arkasına reklam alıp buradan ciddi bir gelir elde ederken, sürpriz bir kararla bu yolu tercih etmeyen Siyah-Beyazlı yönetim, Kızılay ile anlaşma yoluna gitmişti. Protokoller yapıldı ve Beşiktaş dün ilk kez Kızılay reklamlı formasıyla boy gösterdi.

BEŞİKTAŞ'A BU YAKIŞIR

Karşılaşmaya yarım saat kadar önce gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in bu konuyla söyleyecekleri de vardı elbette... Kara Kartal'ın patronu, bu anlamlı hareketin Beşiktaş'a yakışacağını belirterek, “Halk takımı olan Beşiktaş'a bu davranış uygun düşerdi. İlerleyen günlerde bu tür toplumumuzun önem verdiği konulara yönelik uygulamalarımız sürecek. Kulübün başkanı olarak bu tip icraatlara imza atmaktan dolayı çok gururluyum” ifadelerini kullandı.

BARCELONA DA AYNI YOLDA

Siyah-Beyazlı ekibin bu hamlesi, Avrupa'da da çok sık rastlanan bir durum değil. Dev kulüplerin neredeyse tamamı bu yolla önemli gelirler elde ederken, en farklı örnek ise İspanya Ligi ekiplerinden Barcelona... Ünlü kulüp de forma reklamı almıyor ve sadece UNİCEF tanıtımı yapıyor.

http://haber.gazetevatan.com/Kartaldan_bir_ilk_daha/254556/5/Spor

Fikirlerinizi alalım.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

adam gibi sponsor bulamayınca hemen tribünlere oyna :D
klasik taktik.

bu olay bi taraftar tarafından ortaya atıldı
forzada reklam alınmıyorsa yardım kuruluşu yazılsın dendi
baya tartışıldı hangisi olsun hesabına sonra kızılay dedi herkez
ki ondan sonrada yönetimde taraftarını dinledi..
ama siz istediğiniz etiketi yapıştırın
beşiktaş isticek reklam alamıcak

kapalının yarısı reklam oldu mavi renkte idi
taraftar mail yağmuruna tuttu ertesi gün siyah beyaz oldu o reklamlar..
Mesaj tarihi:
said:
Türk Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, ''Bu projeyi Çarşı Grubu istedi, yönetim de yaptı. Bu projeyi gerçekleştirenlere teşekkür ediyoruz'' diye konuştu..
Best FM’den Özkan Öztürk'e konuşan Türk Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Beşiktaş Kulübü’nun sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde formasına ücretsiz reklam almasının takdir edilmesi gereken bir olay olduğunu söyledi.

Antalyaspor maçında formanın arkasında Kızılay reklamı ile mücadele eden siyah-beyazlı kulübe teşekkür ettiklerini belirten Küçükali, “Bu uzun zamandır yapmak istediğimiz bir projeydi. Bunu sonunda başardık. Bu vesile ile başta sayın Demirören olmak üzere bütün Beşiktaş camiasına teşekkürü borç biliyoruz” dedi.

'Çarşı her şeye karşı ama Kızılay’a değil'
Siyah-beyazlı kulübün konu ile ilgili bir ücret talep etmediğini belirten Küçükali, "Futbol camiasında bugüne kadar görülmeyen bir olaydı. Bir örneğini biliyorsunuz Barcelona, UNICEF ile birlikte gerçekleştirdi. Beşiktaş ilklerin kulübüdür. Ben bu projeye imza attıkları için tüm camiaya teşekkür ederim. Ama özellikle de Çarşı Grubu’na da teşekkür ediyorum. Yeni bir slogan buldular, ‘Çarşı her şeye karşı ama Kızılay’a değil’’ Zaten bize hep destek verdiler. Her etkinlikte bizimle birlikteler. Bu bir örnek oldu. Biz bundan sonra diğer kulüplerden teklif de bekliyoruz. Bu hem ulusal hem de uluslararası alanda da reklamdır" diyerek sözlerini noktaladı.
Mesaj tarihi:
galatasaray ve fenerbahçe, ülker'den çok iyi teklifler aldı. sanırım beşiktaş'a böyle bir teklif gelmedi ülker'den. zira eğer gelseydi, sanmıyorum ki reddedilsin. 20-25 milyon euro gibi büyük rakamlar söz konusu. tabii, yine beşiktaş'tan bahsediyoruz, elbet teklif gelmiştir ama kötü bir teklif gelmiş olmalı ki, "bu kadar para alacağımıza hiç almayalım, bari yardım olayına girelim" mantığıyla hareket edilmiş.
Mesaj tarihi:
ülker reklamına geçilmesi bile tiksindirmişti beni, ayrıca kızılay reklamı sosyal sorumluluk hareketi kapsamında başlayan birşey. başka bir dönemde kızılay yerine akut ne bileyim tema vs. gibi kurumların da reklamı olabilir orda.
Mesaj tarihi:
Chewy said:

Fistan said:

adam gibi sponsor bulamayınca hemen tribünlere oyna :D
klasik taktik.
demi geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu sponsor bulamıycak.Doğru valla.

şampiyonlukla ve kupa alma tarihi yakınlığıyla orantlı olarak verilseydi sponsorluklar yıllardır alamazdınız ki?
  • Yeni Oluştur...