diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 babama birgün yemek sofrasında küpe takacağımı söyledim. bana "git cüzdanımı getir" dedi. sevindim küpe parasını o vericek bana bu konuda köstek olmayacak diye. çıkardı cüzdandan bir 20 lik attı "al bunula kendine küpe al , artanlada kendine kırmızı dantelli don al " dedi ve böylelikle ben küpe defterini üni.ye kadar kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 supermiş :) benimkide kapının öüne koydu nerde yaşarsan yaşa dedi bi hafta sonra aradı gel diye eve küpesiz gittim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 benim babam hiç karışmaz yaw. kulaktan sonra kaşı deldirince böle böle erkekler deldiriolar işte demişti şaka babında o kadar:D koluma eşek gibi dövme yaptırınca da bişey demedi tasvip etmemesine rağmen şöle bi allaa allaa tövbe tövbee fln demişti:D parasını da kendi vermişti ama:=) hoşuna gidio galba babamın ya mimar adam sanatçı kişilikli olur dövmeli falan olur neden olmasın diye mutlu ediyor kendini hep:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ne babalar varmış lan ben de benimkine laf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 doğan sen tipsizsin ondan garip oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Benim babam da rahattır hiç karışmaz hatta çeneni deldir dedi de ben istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yazık yahu babalarınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 PrudenT said: doğan sen tipsizsin ondan garip oluyor höyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 maya sen doğanın sevgilisimisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ERKEK ADAM SOL KULAĞINA KÜPE TAKAR SAĞA TAKARSANIZ O GAY DEMEKTİR yaaaa sağda gay solda delikanlı, işte gerçek delikanlılığın tabiri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kermit said: OLM ADMALAR İCİDDİ MEKSAJ YAZIYO LAN AHAHAHA Olm garbage daki konumu konu dışına taşıtıcaklar of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ya baluu!! said: hadi bap git sen killi bagrini göster beyaz gömleiinin dügmelerini ac. soora siyah kumas pantolonunu giy. sivri burun ve yuvarlak topuklu ayakkabilarinla hava yap. ama küpe takma ki delikanliligin gitmesin!!! haa tespihinide unutma . tespihsiz karizma olmuo cünkü. ha bide saclarinida jöleyle arkaya yalattir. jöle yoksa limonda kullanabilirsin. tövbe.. bu mesaj bana bi yerden tanidik geldi, 5 sene önceki mesajlarimi arsivden cikarmissin. kafana beton düssün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 arkadaslar trollenmeyin. gercegi burda =P eski postlarimdan utandim. allah beni kahretmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 zincir var (nakarat)... İlla küpe değil zincir'de insana yakışıcak. Başkası taksa ne derdim bilmiyorum Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bizim türk vatandaşın biri saçları öle yapcak bide ufacık tişört giycek homo diye asarlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 çünkü bu devirde kızların büyük çoğunluğu erkekliğini koyabilen ağır erkek kıvamındaki heriflerden hoşlanıyor . nasıl eskiden çok yakışıklı falan öncelikteyse şimdi de bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 vaniLLe said: eski postlarimdan utandim. allah beni kahretmeye. imzalarda da teoman sözleri dikkat çekiyor. Ne deliydik ya eskiden, oturur kırk saat kişiselde tantana ederdik. tey teey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar