Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Bu soruyu ozellikle kizlara soruyorum... Cunku etrafumdaki kızların %80'i bir erkegin küpe takmasına yada zincir vb. takmasına karsı.. Nedir bu yaa.. Onceki kız arkadasım da katlanamıyodu küpe takmama, bi tek punk, metal, rock, rap dinleyenlere garip gelmiyor galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 tesaduf olmus biraz senin cevrendeki kızlar oyle denk gelmis, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 zincir iğrenç birşey takmayın saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 küpetakamagidipteölekarıküpesitakmacemyılmazgibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 hadi bap git sen killi bagrini göster beyaz gömleiinin dügmelerini ac. soora siyah kumas pantolonunu giy. sivri burun ve yuvarlak topuklu ayakkabilarinla hava yap. ama küpe takma ki delikanliligin gitmesin!!! haa tespihinide unutma . tespihsiz karizma olmuo cünküaaa. ha bide saclarinida jöleyle arkaya yalattir. jöle yoksa limonda kullanabilirsin. tövbe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 OLM ADMALAR İCİDDİ MEKSAJ YAZIYO LAN AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Baluu said: Bu soruyu ozellikle kizlara soruyorum... Cunku etrafumdaki kızların %80'i bir erkegin küpe takmasına yada zincir vb. takmasına karsı.. Nedir bu yaa.. Onceki kız arkadasım da katlanamıyodu küpe takmama, bi tek punk, metal, rock, rap dinleyenlere garip gelmiyor galiba..ayrıl sen o etraftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yeter baydım lan of ii eğlendim ama ilk sedferlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Yillar önce parmak arasi terligime laf edildigi zamanlar aklima geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 zincir cok les bisey de kupe gayet normal bisey, kupeyi yadirgayan insanlarla takilma zaten iliskini falan kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Eskiden küpe takanlara top derlerdi, belki arkadaşların hala aynı düşüncededir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 kermit said: OLM ADMALAR İCİDDİ MEKSAJ YAZIYO LAN AHAHAHA ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 balu sana yakışmıyordur ondan öyle diyorlardır sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Penthesilea said: zincir cok les bisey de kupe gayet normal bisey, kupeyi yadirgayan insanlarla takilma zaten iliskini falan kes. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Llama said: balu sana yakışmıyordur ondan öyle diyorlardır sana sorsana bi baluu'ya küpe takıyor mu die?(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 sen misin onun küpesine laf eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 benim 2 abimde kücücük bi küpe takıyolar seviyolar. bende seviyorum bence yakışana yakışıyo abartmassa. bide boyunda zincir kro işi ama güzel bi bileklik cok hoş duruyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 benim ex de kil olurdu küpe olayina amaaa Cübbeli Ahmet Hoca demis ki : Sol taraf küpe takilir caizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 yok artık.. adamın yaradılışında küpe yok;bugüne kadarda görmedim hiç taktığını.. naynay ninaynay (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 zincir ne be ıyy kıro :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ayrıca; küpe yakışana fıstık gibi oluyor.. ama öyle parlak parlak beyaz olanlar değil..ne o öyle avize gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Maaya said: sorsana bi baluu'ya küpe takıyor mu die?(:D taktıgını görmedim ama denemiştir belkim ne bilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 boyunda gümüş zincir gayet yakışıyor ne alaka krolukla ya , hep taktım hep takıcam ama parmak arası terlik giyenler ölsün lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 parmak arası terlik giyenler niye ölüyormuş rahat birşeyi kullanmanın ne zararı var ille ceyo terlikle mi gezelim ? o zaman bana göre de saçını uzatan,küpe takan erkekler ölsün ya da cemil ipekçiyle nişanlansın ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 küpe takanların kulağına gemi girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar