yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Dartanian said: Bizim burda elektrik giderse onun da gidiyo o kadar yakın oturuyoz adamla asdsaff :D Lexius da bir o kadar yakınmış bizim buraya, harranın tepesinde adam ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 sizin gidiyosa benim de gidiyo tabikide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Şimdi konuştuk farkettim ya ahahahahaha Osman vardı bi de bize yakın karşıyakada galiba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Alo bende izmirdeyim, bulustunuz mu nooldu? Askerim ben uhuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sen teskeri alır gidersin izmir anca buluşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 O zaman ben organize ediyorum, carsi iznim cumartesi veya pazar oluyor, onumuzde ki hafta degil bir sonraki hafta sonu bulusuyoruz hadi. Ben alsancagi biliyorum gerisini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Pyro said: Olivies said: serkanla random bulusmak daha zevkli cok yadirgiyor aehae Ahaha kesinlikle. ouz yalnız random yakalarsam seni, su mynetin olayının acısı cıkıcak haberin olsun. 2 sene oldu unutmadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 LathspeLL said: O zaman ben organize ediyorum, carsi iznim cumartesi veya pazar oluyor, onumuzde ki hafta degil bir sonraki hafta sonu bulusuyoruz hadi. Ben alsancagi biliyorum gerisini bilmiyorum. sirf senin icin gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bayram dönüşü bir buluşma patlatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Olivies said: Pyro said: Olivies said: serkanla random bulusmak daha zevkli cok yadirgiyor aehae Ahaha kesinlikle. ouz yalnız random yakalarsam seni, su mynetin olayının acısı cıkıcak haberin olsun. 2 sene oldu unutmadım sdf. Hangi mynet olayı lan? "Akrum" olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hayır annemle alakalı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Huh? O neydi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ouz allah belanı versin karı rpsi yapmıstın nihan vardı falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Ee tamam hatta "akrum" muhabbetinin olduğu gece, bir karı böyle konuşmaz, o ne demek falan demiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şimdi ben izmire geldim sıkıntıdan sabah ama hiç bir yeri bilmiyorum şu an karşıyakadayım help lan biri gelsinde bir iki bira içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 5te anca işteyim şimdi yoksma gel içelim derdim de hatta sabah sbaah ne güzel olurdu haa karşıyaka yunuslarda sonra ordan kordona geçerdik sonra bide bornova derken gece biterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben bilmiyorum 7 den beri burdayım kahvaltı yapıcak düzügn yer bile bulamadım :D bara girip içicem açık barda yoktu biraz vakit geçsin 12 gibi içmeye başlarım açılır her yer sanırım o zamana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 denize doğru yürü sonra bi saga bi sola bak çarşıdan inersen hemen böyle yanda yerfıstıgı var iç orda 10da açılır sanırsam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gördüm orayı xd nese ulaşmak isteyen olursa ki olsun lan sıkıldım tek :D 0554 810 26 72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yok mu lan izmirli gidip tek mi içicem şimdi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu saatte ne yapmaya geldin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gece bindim sabah 7 de gelmişim bende bilmiyorum bi geleyim bakayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 oldu mu bi buluşma falan? ben perşembe günü izmir'e gidiyorum izmirde olanlar varsa beilow ordaysan hala görüşelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Aslında sen geliyosun chagyde geliyo off chagyle zaten bulşcaz biz ama bi şöyle güzelce toplanılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 ee ayarlansın uyalım ama izmir'de yanımda bilgisayar olmıycak büyük ihtimalle kesin bir şey olursa yarın belirliyelim telefon falan ulaşalım birbirimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar