Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahlaksız turist gözaltında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahlaksız turist gözaltında
İngiliz turist Atatürk heykelinin üzerinde çırılçıplak soyunup, uygunsuz hareketler yaptı

16.08.2009 18:09
Atatürk heykeli üzerine çırılçıplak soyunup uygunsuz hareket yapan İngiliz turist sınırdışı edilecek

Selda Erçetin KİŞİ / MARMARİS (AHT)

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çırılçıplak soyunduktan sonra Atatürk heykelinin üzerine uygunsuz hareketler yapan 19 yaşındaki İngiliz turist T.R.S. (Thomas Robert Strong) "Atatürk'e hakaret ettiği'' iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamasının ardından çıkaıldığı mahkemede serbest bırakılan gencin 5 yıl Türkiye'ye girememe cezası verilirken, sınırdışı edilmek üzere Dalaman Havalimanı'na götürüldü.

Alkollü olarak sabah erken saatlerde Marmaris Atatürk Caddesi üzerindeki meydanda bulunan Atatürk heykelinin önüne gelen T.R.S., bir anda soyunmaya başladı. Çırılçıplak kaldıktan sonra heykelin üzerine çıkıp uygunsuz hareketler yapan turist, vatandaşların haber vermesi üzerine Atatürk Caddesi üzerinde devriye görevi yapan polis ekibince gözaltına alınarak Marmaris Polis Merkezi'ne götürüldü. Turistle birlikte İçmeler beldesindeki kaldığı otele giden polis ekibi, şüphelinin pasaportunu aldıktan sonra Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürerek parmak izini aldı. Elleri kelepçeli olarak yeniden Marmaris Polis Merkezi'ne getirilen turist, burada yeminli tercüman eşliğinde ifadesi alındıktan sonra ''Atatürk'ün manevi kişiliğine hakaret" suçundan adliyeye sevk edildi. Turistin çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılarak sınır dışı edilmesine karar verildi.

Polis nezaretinde Dalaman Havalimanı'na götürülerek sınır dışı edilecek olan turiste, 5 yıl Türkiye'ye girememe cezası verildiği bildirildi. Bu arada ifadesinde anıta fotoğraf çektirmek için çıktığını söyleyen turistin fotoğraf makinesinde yapılan incelemede Atatürk anıtıyla ilgili bir fotoğrafa rastlanmadığı öğrenildi.

PS : Bahsedilen heykel marmarisin göbeğinde.Bende marmarisliyim (şu anda da oradayım) dün akşam bardan dönerken polis arabalarını görmüştüm kavga filan zannetmiştim demekki buymuş..

Bu turistlerin aşırılıklarından artık gına geldi.Hiçbirşeye saygıları yok.Emsal uygulamaların devam etmesini diliyorum..

PS 2: Pardon konuyu yanlış yere açmışım konu dışına açacaktım.
Mesaj tarihi:
konuya dönersek;

libyaya giden arkadaşları kaddafiyle ilgili konuşurken dikkatli konuşun diye uyarıyoruz çünkü direk hapse girebiliyo ve bu bize çok komik bi durum gibi geliyo.

ama bide kendimize bakarsak... bizim durumumuzda komik, yabancı adamın ne gibi bi saygı duyma zorunluluğu olsunki, çok yanlış bi uygulama.
Mesaj tarihi:
elesso said:

konuya dönersek;

libyaya giden arkadaşları kaddafiyle ilgili konuşurken dikkatli konuşun diye uyarıyoruz çünkü direk hapse girebiliyo ve bu bize çok komik bi durum gibi geliyo.

ama bide kendimize bakarsak... bizim durumumuzda komik, yabancı adamın ne gibi bi saygı duyma zorunluluğu olsunki, çok yanlış bi uygulama.

YUH ARTIK YUH bişey diyemiyorum sadece YUH diyorum!!
Mesaj tarihi:
adamlar turiste ip ban atmis.

bodrumda cok gördüm abuk subuk hareketlerde bulunan turist de eglence anlayislarina tüküreyim onlarin.
hindistanda buddha heykeline aynisini yap, bakalim sinir disi mi ediliyosun yoksa katliam mi cikar.
bizim turist de sevinsin sag kurtulduguna. orda iki üc bicakli türk delikanlisina denk gelseydi ona da yaparlardi yapcaklarini.
Mesaj tarihi:
aquila said:

o ne demek lan, yabancı diye ski elinde mi dolaşçak adam. yavşaklık yapmasın. iyi olmuş.

dolassın abi n'olucak? atatürk o adamın büste çıkıp sikini eline almasına değil, arkasında bıraktığı gençliğin bu kadar bağnaz olmasına üzülüyordur eminim.

gençliğimizin ürettiği alternatifler:
1. ölesiye dövelim
2. şeyini keselim
3. hapse atalım
4. müebbet hapis verelim
5. idam edelim
6. ülkeye bir daha sokmayalım

kaddafici gençliğin ürettiği alternatifler:
1. ölesiye taşlayalım
2. şeyini ve yanında da kolunu keselim
3. kolunu kesip hapse atalım
4. kolunu kesip müebbet hapis verelim
5. kolunu kesip idam edelim
6. kolunu kesip ülkeye bir daha sokmayalım

çok da farkı yok gibi
Mesaj tarihi:
ehehe, bir de atatürkün sağ olduğu dönemde kendine küfür eden adamı affettiği ders kitaplarında geçer. arkasından biz affedemiyoruz. sadece ülkeden ihraç ettik diye gençlik çok üzgün. niye ağzını burnunu kırmadık diyor herkes..

yürüyün be kraldan çok kralcı gençlik!
Mesaj tarihi:
o turist atatürk heykelinin bizim için taşıdığı anlam ve önemi bile bilmiyordur ki zaten
bizden de çok gördüm yani orda burda gördüğü heykellerin arkasına geçip abanan, adam da aynısını yapmış işte
ordan geçen biri kolundan tutup "bilader sen napıyosun bu heykel böyle böyledir, adamı tenhada kıstırırlar" diye açıklasa o eleman da uzatmazdı muhtemelen, gider başka bi heykel bulurdu kendisine
  • Yeni Oluştur...