Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gittim-Gezdim-Gördüm AutoShow

eddy

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar bu hafta sonu AutoShow fuarına gittim. İstanbulda oturan arkadaşların kesinlikle gitmesini tavsiye ederim. Show da arabalardan çok mankenler ilgisi ni çekiyor insanların özellikle bir manken var ki... AYSUN KAYACI evet şu an mutluluktan uçuyorum Aysun KAYACI ile konuşma ve yanyana fotoğraf çektirme imkanı buldum gerçekten de ben ömrü hayatımda bu kadar tatlı, bu kadar şirin, bu kadar güzel, bu kadar cana yakın, bu kadar süperrr bir şey görmedim. Cağla Şikel de gelecekti ama fazla zamanım yoktu gittim ama eminim Çağla, Aysun'un yanında karga gibi kalır. Zaten bence Türkiye'deki en güzel 3 kadından biri Aysun.

Herneyse biraz da arabalardan söz edecek olursak beni en çok sevinidiren 3 olaydan biri Porche nin katılmış olması gerçekten de favori bayanımdan sonra favori arabam 911 Turbo'yu da görmek benim için çok güzel oldu. Ayrıca Formula 1 arabalarının da bazıları standlarda sergilendi yanın da çekilmiş bir resmim var. Fiyatlara gelince gerçekten çok pahalıııı.

Son olarak biraz uzun bir yazı yazdım ama ne yapayım içimdekileri dökmek istedim. Ama kesinlikle ve kesinlikle bu fuara gidin.

Not: AutoShow fuarında çektirdiğim tüm resimleri yarın yada öbürsü gün bu topic altında yayınlayacağım.[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
Sosyal ağlarda paylaş

efendim insan favori arabasının nasıl yazıldığını bilmiyorsa komik gerçekten

porsche olcak onun ismi, 2.'si hastasıyım 911 turbo'nun

pek bir kalabalıktı arabalara binme fırsatım olmadı ferrari ve porsche iiçin geçerli bu[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 27 April 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
efendim insan favori arabasının nasıl yazıldığını bilmiyorsa komik gerçekten

porsche olcak onun ismi, 2.'si hastasıyım 911 turbo'nun

pek bir kalabalıktı arabalara binme fırsatım olmadı ferrari ve porsche iiçin geçerli bu[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

pardon kelimelerde hatalı yazmış olabilirim sonuçta internette yazıyorum ve dikkat etmiyorum zamanım çok fazla değil yani.
Kusura bakmayın sonuçta anladınız ama...[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
Sosyal ağlarda paylaş

silth bende yapıcam aynısını ama modeli 79-80 bir ferrari alıcam

metalik siyah boya yaptırıcam, motorunu çöpe atıcam
herşeyini çöpe atıcam daha doğrusu

sonra direkt en yeni şeyleri taktırıcam, 3000cc motor taktırıcam, bose marka süper bir ses sistemi taktırıcam

ahh ahh, az kaldı az

*! elini cüzdanına götürür, paraları saymaya başlar*[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

taşı toprağı değil de, insanların ceplerinin içindeki altın..
tabii ondan dolayı hergün bir porsche alabilen gençler var biz burda tıp fakültelerinde sürünürken...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

pek okumadım ama şunu söliim
aysun kayacı ile foto çektiriodu herkes sırayla
sıra bana geldi adamlar yeter bu kadar dediler we çektiremedim dün gittiydim ben de.. :)
bu arada çok kısa bir elbise giymişti we ewet çok tatlıydı
ama fuardaki en tatlı kadın o diyenler kesinlikle ford standını kaçırmışlar.
tatlı hayattaki kadın wardı ya bi tane adı gelmio şimdi aklıma gizem mi gamze mi ne onu da gördüm ama o da o kadar güzel değildi.
ford standında bir kadın wardı
ama bu kadar tatlı olamaz bütün güzellik kavramımnı altüst etti diyebilirim aysun moh yesin yanında we bütün türkiyedeki tanınmış mankenler de...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...