Killer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 evet tik oldu resmen.pis bişey bide.var mı geçmişnde böle bi sorun yaşayan?hayvan gibi de saçm var maşallah tü tü tü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Bizim de vardı böyle bi arkadaş yolduğu bölge en son kel kaldı aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Kız arkadaşım.Lan erkek olsan neyse kızsın birde ne yoluyorsun saçını.Kafası kel olcak kızın ileride valla.Yapma bak çok kötü birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Kimi bulur bilemez, kimi bilir bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bi aile dostumuz sac yoluyodu durmadan. o kadar az saci kalmisti ki kazitti yenileri ciksin diye, sonra onlari da yolmaya basladi hatun. ve 10 senedir perukla dolasiyo. bi an önce vazgecmelisin o tikinden, kendin kontrol altina alamiyorsan doktora git. biliyodum! benim typolarim da tik haline gelmeye basladi aaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yola yola nasıl bitiriyo ya nasıl bi azimdir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Yiyenler daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Abi biz çıksın da kellikler kapansın diye dua ediyoruz sen saç yoluyorsun. Yolduklarını paketleyip bana yollasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kafanızdakiler bitince nerden koparacanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 saç kopanmaz taranır. EHEHEHEREMEMEMEMELERSTRASSE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 saçım uzunken bende yapıyordum ama kel falan kalmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bende sakalları uzatınca koparıyordum ve tik haline gelmişti,kestim biraz azaldı kopma durumları.Sende kes sende kurtul (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben de sakallar uzayınca onları koparıyorum adeta bi çılgın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 saçmda hayvan gibi burnuma kadar uzanıyo da kısayken de koparıyodm.3 e 4 vurmam lazm.nse ya tutam kendimi öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 of hayvan gibiymiş hakkaten burna uzanıyor ha off vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Allah korusun ölüme kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 evet ya bizim burda bi tane ahmet vardı o da saçlarını koparıyodu, küt diye ölüverdi gencecik yaşında. aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hastalık abi bu, okumuştum ben bir yerde. psikolojik bi problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 e koparma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 patide herkeste ayrı bi manyaklık var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 iğrenç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kopardığın saç tellerini nereye atıosn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 pati nasıl bir yer, of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bilimsel adi Trichotillomania (Compulsive hair pulling disorder) http://www.mayoclinic.com/health/trichotillomania/DS00895 http://www.hypnosisdownloads.com/downloads/hypnotherapy/hair-pulling.html dünyada (düşündüğünden daha) yaygın bi hastalık. Bazı ilaçları varmış ama kesin işe yarayan birşey yok. Genellikle yoğun stress anında ortaya çıkan birşey. Ben de öss'nin stressiyle 10 yıl önce yolmaya başladım. kaş sakal bıyık ne bulsam yoluyordum. Sırf bu yüzden sakal bırakamıyosun. Annem stress topu almıştı oynayım diye ders çalışırken ama işe yaramadı. Ben kendim şans eseri ilacımı buldum. Tack-it. Ama artık oyun hamuru ile oynuyorum. Hem daha ucuz hem da yumusak :) Ellerim de bunlarla geziyorum, isyerinde millet bana biraz sayko gibisinden bakiyordu ama artik onlar da alisti. Saclarini yolmaktan cok daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Ben yapmaktaydım eskiden. Tü pis kaka diye diye durdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar