pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Cuce said: Bunlar hiç olucak şeyler değil. Azeroth'da uculmıyacağını, butun ayalrın yapılmasının cok zahmetli olduğunu onun yerıne yenı alanlar yapmanın oyuna daha cok değer kattığını soylediler zaten. ikincisi için yaptıklarını bozmaları için hiç bir sebebp yok, azharanın yanına cıkarlar. Gayet de olacak şeyler aslında, http://www.wegame.com/watch/Flying_in_Azeroth_Bug_Wrath_of_the_Lich_King_beta/ Şu an için mümkün görünmese de teknik olarak olası. Zaten notlarda bütün bir dünyanın değil belli bölgelerin uçuşa uygun hale getirileceği söyleniyor. Cuce said: azharanın yanına cıkarlar 3-5 ada miss gibi orayı kullnırlar. BArrens gibi klasik mekanlara dokunmazlar zaten, en fazla daha cok fluff eklerler. Dikkatli oyuncular için Azeroth'un büyük bir dönüşüm geçireceği şaşırtıcı değil. http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=93561.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Tauren Rogue istiyoruz !! bu ırk ve classa özel olarak bir ability eklenmeli, heart attack. stealthden çıkınca etrafındaki düşmanlar 2sn stun olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bu arada ek bilgi yaklaşık 6 saat evvel Blizzard Paris HQ da yapılan toplantı sonucu blizzard kendi içinde bütün bu değişikliklerin duyurusunu yaptı :D yani catalysm , azeroth rewamp fln hepsi doğru , arkadaşımın sölediği tek şey Class olayı presentasyon da yoktu , veyahut o sırada uyumuşumdur :D and all others changes ; you will have to wait and see , blizzcon is next week and btw ; wtf why are people so rabid to ruin to show :S (mmo-champion a diyor bu lafı ;p) 1 hafta sonra şıkır şıkır detayları açıklanıcak yani ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vercingetorix Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Saçmalık bunlar, olmaz böyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vercingetorix Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Aradım konuştum ben şimdi sahibiyle, yokmuş böyle bir şey adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 mmo-champ bakıodum da http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=93561.0 yorumlarda biri benim ilgimi çekti blue child e noldu diye Halls of Lighting deki Azeroth da 2 ay var , Ulduar da 1 ay a düşüyor , nereye gitti 2.ci ay diye ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Oyun tamamen farklı bir noktaya gidiyor yalnız, çok enteresan olduç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Gitmeliydi de zaten... Yeni harita+yeni irk+yeni lvl. Nereye kadar tutabilirler ki oyunculari bu sekilde. Insanlar degisik seyler bekliyor artik. 5 senedir bu sekilde gittik. Emerald Dream mesela herkesin bekledigi bir expansion bence. Farkli seyler gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Troll Druid çok absürd duruyor. :/ Ama onun dışında gerçekten ilginç değişiklikler var eğer gerçek çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 http://mapwow.com/ boyle bir site gordum mmochampion da 2 ayin 1inin kayboldugu haberini okurken. Tum mapleri google earth olarak hazirlamislar. Cok iyi olmus bir ara bakin :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Blood Elf Warrior süper de eğer BE elinde küçülen silahları düzeltmezlerse oynanmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ooo azerotha geri döneceğiz yani. Biz scourge ve legion ile ugraşırken kaos çıkartan bir deathwing ve daha karanlık bir azeroth. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 tauren priest ne !!!! "şamanizmi bıraktım hacı ben" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 tauren paladin daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ya her sey olabilir gibi de, o classlar hic olmaz bence be. olmasin da bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 soyle bisi var: http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=93561.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Çok saçmalamışlar ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 hikaye filan asiri sacmada dreanaylarada sacma demistik zamaninda wrathgate ede sacma demistik spoilerlar ilk ciktiginda dsfafads LORELOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Abi saçması mı kaldı artık, hikayeyi bir yere sürüklemek istiyorsa bir yolunu bulup sürüklüyor Blizzard. Eğlenceme bakıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 tauren pala dışındakiler beni pek rahatsız etmedi. belki tau pri de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abi taurenler ud lerle yakınlaştıkça ud ler misyoner yollamış tauren köylerine misyonerlik faaliyetine başlamışlar o şelilde pala pri çıkıyor ama trollerin druidliğine bir kulp bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ud hunter istemişimdir hep trisfaldeki houndları tamelemek üzere.sınıf karışıklığı dışında hoşuma gitti.geri dönmek için fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ne? Misyonerlikten nasil paladin cikiyor undeadlerden? Priestler o kadar "light" yanlisi degil zaten onlar tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 normalde ben paladin olarak forsaken a heal buyusu attigimda olmesi lazim, holy light bu carpar undeadi ama: LORELOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar