lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Orgrimmar yıkıldı abi zaten, yerle bir oldu ne olcak bilmiyorum ya :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 bu thrall nere gidiyo niye bırakıyo bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 gardiyan olucakmış galiba o kadar dedik horde un başında dur, doğru düzgün bi işin olsun, işler rayına girince hobi olarak gardiyanlık yaparsın diye ama dinletemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ben bu lorelol culara çok gülüyorum ya. Harbiden. Abi sonuçta önceki lore u yazan başkası mı? Adamlar şimdiye kadar İncil'de anlatılan olaylar temelinde mi yapmışlardı oyunu? Yazdığı hikayeyi keyfinin istediği gibi devam ettirir adam ister taurenden paladin yapar isterse de Cataclysm yiyecek kaynaklarını tüketti ve orclar taurenleri yemeklik olarak görmeye başladı, bundan böyle orclar taurenleri avlayabilecek ve yiyebilecek der. Hatta bu olaya da Burger King adını koyar. Anlamıyorum yani, sanki adamlar sizin eserinizi değiştiriyo ya. Kızdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 biyerde "Nothing about Thrall as the new guardian" siz nerden öğrendiniz thrallın bırakacanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Tauren paladin çıksın oyuna dönmezsem adam deilim ! :D Yada Human hunter veya NE mage için çıksın 2 ayda hepsini kasarım ya 80 e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 85'e olucak o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 worgen olayı guzelmis ama o animasyon herseferinde warsa adamı dinden imandan cıkarır worgen areasını lagla doldurur gibi bi dusuncem war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 combatta worgen formunda olman lazım ynai insan formu sadece RP amaçlı kozmetik bi olay die biliorum yani sanmiorum adamların BG De insan formunda yardıracağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yok onu biliyorum da her combat arası insan olursa isimiz war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Cuce said: garroshdan horde'uk komik olmuş cidden. Cairneler ölmez, horde bölünmez! şimdi ölse bile expension'ın sonunda Cairne Grom Drekthar Doomhammer falan, emerald dream'den el sallar thrall'a, SW usulu. thunderbluff was merely a setback! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Thrall olayı nedir ya? Orgrimmar yıkıldı ne demek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Cuce said: oyuna hareketlerı yuklu bı suru model var. worgenın gelme ihtimali sıfır. goblinde gelmez nötür onlar Ben daha wotlk ya baslamamistim ya =) Neyse yeni exp in gelmesine nerden baksan 1 bucuk sene var. Wotlk'nin gelisi daha satafatliydi gibi sanki. Biz wotlk nin cikmasini beklerken kim bilir belkide Cataclysm coktan hazirdi. Blizz in bu huyuna sinir oluyorum. wotlk'in tadini cikaramadi insanlar gibi geliyo. Ama daha cok var yeni exp'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu o kdr uzun sürmez.Yemez yani.Player yok serverlarda eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Valla beta bu yıl içinde başlayacak dediler zaten, eğer Cataclysm beta bu yıl içinde başlarsa 1 sene süreceğini sanmıyorum, bu sefer biraz daha erken expansion gelecek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ya expansionlar zaten hep aralik ocakta gelmedi mi ben mi yanlis biliyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Chewy said: bu o kdr uzun sürmez.Yemez yani.Player yok serverlarda eskisi gibi yaz oldugu icin olabilir mi :P thrall yeni tirisfal council`e giricek ama ayrilmasini gerektiriyor muydu bilmimg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Şu şekilde hesaplayın: Onyxia kasım ayında geliyor Arthas aralık sonuna yakın gelecek bundan 3 ay sonra yani mart-nisan gibi yeni expansion gelecek Yani evet yeni exp aralıkta çıkmayacak bu sefer en azından bir 6 ay diğer exp'lere göre erken çıkacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 serverlarda player yok bi yalan.. hep additional instances sorunu alınmaz ki arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 arthas aralıkta gelir yeni exp gelecek eylul/ekimden once gelmez bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 screwy said: serverlarda player yok bi yalan.. hep additional instances sorunu alınmaz ki arkadasım Onun sebebi farklı galiba , çünkü ben WoW'un en kalabalık olduğu (2005 yılları) zamanlarda bile böyle hata almıyordum. Ama son 1 senedir çok sık karşılaşır oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 wow su anda 2005den daha kalabalık ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ondan bahsedildi blizzcon da ama cataclysm e kadar bir cözüm olabileceğini sanmıorum hep bi yarım ağızla cvp verdiler konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 loreu takip ediyorum wow oynamıyorum, eğer cairne öldürülürse bilmem ne yapıyım o blizzardı. thrall guardian olabilir yakışır elemana sorun olmazda taurenlere bu yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 hey gidi günler heyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar