Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Senaryosunu Kurt Wimmer'ın yazdığı filmde Foxx başarılı bir savcı asistanını, Butler(Leonidas:)) ise karısının ve kızının katillerinden biri mahkeme tarafından serbest bırakılan bir adamı canlandıracak. Çok ağır intikam alıcak gibi duruyo, katilde gitmiş Leonidas'ın karısını çocuğunu öldürmüş. 300'ü izlememiş olsa gerek, büyük cahillik.www.imdb.com/title/tt1197624/ [video]http://www.traileraddict.com/trailer/law-abiding-citizen/trailer?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 esasen konu klişe (karısının ve çocuğunun öldürülmesi sonra intikam alması) fakat zannedersem bu alınan intikamları hapisten yapıyor. bu ilginç olabilir. hem sadece katilleri değil beraat kararı veren juriyi , yargıçı falanda öldürüyor zannedersem. bu da ilginç mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Ben begendim fragmanı. Konu da hoş. Gelsin gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kimse henüz bişi yazmamış startı ben vereyim. 2 izlemekten zevk aldığım aktörün yer aldığı, güzel denilebilecek kurguya sahip bir film olmuş. yer yer boşluklar varmış gibi dursa da bence iyi denilebilir. ağır spoiler filmde fox başarılı bir savcıyı butlerda karısı + kızı öldürülen babayı canlandırıyor. butlerın kızı ve karısını öldüren kişi çarpık adalet sistemindeki bazı açıklardan dolayı idam/müebbet yerine 3 sene ile kurtuluyor ve bu olay haliyle butlerı kesmiyor. butlerın ne yaptığına dair çok az bilgiye sahip olacağımız 10 senelik bir süreçten sonra intikam cinayetleri başlıyor. katiller ve hatalı adalet sistemi cezalandırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Yargıcı, jüriyi öldürecekse, gitsin o yasayı çıkaranıda, o çıkaranları seçenide, onları dğuranlarıda v.s. Bu böyle gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Türkiyede daha yeni vizyona girmiş. Hiç öyle klişe senaryo falan demeyin gayet iyi sürüklüyor, bir tek belki filmin sonu.. daha "iyi" olabilirdi, girdiğinize pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Senaryo ve oyunculuklar felan guzel de sonu cok kotu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ben baya eğlendim filmde. Ama komik bulduğum bir nokta: Hep filmlerde çanta içinde bomba çıkınca "e abi al boş bir yere at orda patlasın işte" diye testis geçerdik. Adamlar hakkaten yapmış bunu asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bir de Gerard abi sakalsız gezmesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 süper filmdi hakkaten. o çanta muhabbetini bizde yapmıştık. sonunda biri yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Sonu dışında güzel filmdi. ozkolous said: kimse henüz bişi yazmamış startı ben vereyim. 2 izlemekten zevk aldığım aktörün yer aldığı, güzel denilebilecek kurguya sahip bir film olmuş. yer yer boşluklar varmış gibi dursa da bence iyi denilebilir. ağır spoiler filmde fox başarılı bir savcıyı butlerda karısı + kızı öldürülen babayı canlandırıyor. butlerın kızı ve karısını öldüren kişi çarpık adalet sistemindeki bazı açıklardan dolayı idam/müebbet yerine 3 sene ile kurtuluyor ve bu olay haliyle butlerı kesmiyor. butlerın ne yaptığına dair çok az bilgiye sahip olacağımız 10 senelik bir süreçten sonra intikam cinayetleri başlıyor. katiller ve hatalı adalet sistemi cezalandırılıyor. Demişsin de ağır spoiler dediğin filmin konusu zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 10 numara film ama sonu üzdü gerçekten olmadı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Çok güzeldi lan film. Sonunu da beğendim, basit bir son ama olağanın dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 hoş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sonu da filmin geri kalanıyla uyumlu biçimde "tokat gibi" olsaydı, 4-4lük bi film olabilirdi =) görülmeli yine de, baya başarılı sahneler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 evet son 10 dk ya kadar harika giden bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 0 beklentiyle girdiğim bir filmin bu kadar iyi çıkması çok hoşuma gitti 1.bölüm özellikle süperdi ancak daha sonra süper kahramanlaştırdılar adamı resmen o sebepten dolayı kanımca sonunun böyle bitmesi bir miktar iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Sonu hakikaten leş Madem clyde o kadar zekisin ne diye o warehouse'un kazara olsa da bir şekilde ortaya çıkarılabileceğini düşünmüyorsun ona göre önlem almıyorsun. Bariz filmin sonunu ortalama seyirci kitlesine göre yazmışlar yoksa devamı bile gelebilirmiş bu filmin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 @sylian, adam herkesi öldürse yenilmez olsa falan bu ortalama seyircinin daha çok hoşuna gitmez miydi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Zannetmiyorum, amerikadaki conservative tiplerin hiç hoşuna gitmezdi zaten. En azından böyle bitirmemeleri lazımdı, silahıyla clyde'ı vursaydı daha iyiydi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Son Bi yerde daha yazdıydım galba. O sonda kız çello çalarken çello patlasaydı sora öle bi anda bitseydi film. Çok daha efsane olurdu bence son. Bu kadar her şeyi planlayan adam çok basit öldü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 DEFOL. demek istiyorum filmin sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Sylian haklı olabilirsin ben hiç düşünmedim amerikadaki muhafazakar tipleri açıkçası ve filmi izleyenlerden yüzde kaçı bu kategoriye giriyor orasını da bilmiyorum tartışmaya açık bir konu yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 spoiler Filmin sonunda bende öyle bişey bekledim hatta ayağa kalkınca falan bile bekledim ama olmadı. Bu kadar zeki adam sadece bir panama protokolüne güvenip hareket etmesi saçma.Ulan türkte bile var o zihniyet haciz gelmesin diye malı başkasının üstüne yaparız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 şuana kadar alınan en sağlam intikam galiba hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar