Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bol kepçeden atmak kolay kardeşim. Senin babanı alsalar evinden koysalar hapishaneye. Günde saatlerce bağırta bağırta ben Türküm diye haykırtsalar hakırmayanın ağzında kalas kırsalar, sesi kısılana kadar marşlar okutsalar. Götüne soksalar copu, bağırsakları dışına çıksa. Lağımda banyo yaptırsalar. Avuç avuç dışkı yedirseler. Bir gece kapı çalsa, 2 tane adam babanın koluna girip arabaya bindirse, bu onu son görüşün olsa. Eminim buradaki herkes, devlet babanın canı sağolsun vardır bir bildiği diyecektir Evet
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 pkk'yı "kürt hakları savunucusu" gibi göstermeyi bırakın. komik bile olmuyor çünkü. Buyse said: veya dtp neden %70 oy alıyor diyarbakırda diye merak ediyorsanız - toprak reformunun gerçekleşememesi - halkın ağaların sözlerine bakması - seçimlerde tek kişinin tüm topluluk adına oy verme imkanının olması - pkk'nın doğuda yarattığı korku.
Alpgiray Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ulan hırsızlık, cete bazında hırsızlık gasp yağma pezevenklik her türlü iş bunlarda hala bide özgürlük de özgürlük... Rakamlar konuşuyor. Cezaevlerini doldurdular yer kalmadı artık ergenekonculara... Kızcağız yeni doktor olmuş 3 kişi tecevuz etmişler. Hoca olmuş oldurup tecevuz etmişler. Eşşek dudukleyenler mezapotamyanın akışınımı değiştircekler.. Nedir açılım lan ne açalım daha ?
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 mani said: di mi. PKK özgürlükler için uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor. Her türlü pis ise bulaşıyor. Sivil halkın bulunduğu yerlere bomba atıyor, canlı bombayla katliamlar yapıyor. Bir mavi çarşı vardı hatırlarmısın ? Mavi çarşı katliamında boğularak can verenlerin yakınları dağa çıkmadı ama nedense. tüh eşşeklik etmişler. Nede olsa doğru olan bahane uydurup dağa çıkmak daha sonra af beklemek, anlayış beklemek herhalde. Mani, ben PKKnın şu anki halini haklı göstermeye çalışmıyorum, çalışamam da zaten, sadece böyle bir şey olduysa bunun bir sebebi var diyorum.
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Wispy said: Bol kepçeden atmak kolay kardeşim. Senin babanı alsalar evinden koysalar hapishaneye. Günde saatlerce bağırta bağırta ben Türküm diye haykırtsalar hakırmayanın ağzında kalas kırsalar, sesi kısılana kadar marşlar okutsalar. Götüne soksalar copu, bağırsakları dışına çıksa. Lağımda banyo yaptırsalar. Avuç avuç dışkı yedirseler. Bir gece kapı çalsa, 2 tane adam babanın koluna girip arabaya bindirse, bu onu son görüşün olsa. Eminim buradaki herkes, devlet babanın canı sağolsun vardır bir bildiği diyecektir Evet http://www.youtube.com/watch?v=y8jHvXgno5Q
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 @wispy: Kaç kişiye yapıldı peki bunlar? Onlar eğer bunların dış güçlerin bu ülkeyi bölmek için olan oyununun bir parçası olduğunu anlayamıyorlarsa onların sorunudur. Gidip de "oğlum devlet Kürtlere böyle yaptı hadi dağıt etrafı" diyorlarsa ve denen çocuk da iki dakka düşünmüyorsa sorun onlardadır. Hiçbir şekilde haklı çıkartamazsınız yani kusura bakmayın
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 evet bu kadar kanırtmaları sonucu şu fikri benimsedim; türk ve kürt eşit değildir. türk daha üstündür. dağılın. zorla beni faşist yaptığınız için allah belanızı versin.
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 nileppezdel said: dış güçlerin bu ülkeyi bölmek için olan oyunu Ne dış güçlermiş beya, böle böle bitiremedi efendiler. Bu ülkede kötü ne olsa münferit, kötü ne olsa dış mihraklar. Şanlı ordumuzun polisimizin hiç suçu yok.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Wispy said: Bol kepçeden atmak kolay kardeşim. Senin babanı alsalar evinden koysalar hapishaneye. Günde saatlerce bağırta bağırta ben Türküm diye haykırtsalar hakırmayanın ağzında kalas kırsalar, sesi kısılana kadar marşlar okutsalar. Götüne soksalar copu, bağırsakları dışına çıksa. Lağımda banyo yaptırsalar. Avuç avuç dışkı yedirseler. Bir gece kapı çalsa, 2 tane adam babanın koluna girip arabaya bindirse, bu onu son görüşün olsa. Eminim buradaki herkes, devlet babanın canı sağolsun vardır bir bildiği diyecektir Evet bir tek "PKK"lılara işkence edildi yani. Devlet başka kimseye dokunmadı yani. Boşuna insanlar "işkence kaldırılsın" diye çırpınmadı. Herkesin anası babası birşeyi işkence gördü. Bu ülkede Deniz Gezmiş gibi kişiler idam edildi. Ama sırf "bir kaç tanesi" işkence gördü diye bunların 40.000 insanı, bebek-yaşlı ayırt etmeden öldürmesini haklı birşeymiş gibi gösteriyorsunuz. Bol kepçeden atmak kolay. Yaptığınız da anca bu.
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EeVSwPp8omU
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "deja cyrano" said: nileppezdel said: dış güçlerin bu ülkeyi bölmek için olan oyunu Ne dış güçlermiş beya, böle böle bitiremedi efendiler. Bu ülkede kötü ne olsa münferit, kötü ne olsa dış mihraklar. Şanlı ordumuzun polisimizin hiç suçu yok. Ordunun üzerinde ABD kontrolü yok mu sanki? :) Polisin de ne kadar aşırı sağcı bir organizasyon olduğunu biliyoruz. Ama olay ABD'nin buraları karıştırmak için Kürtleri kışkırtması ve kullanmasıdır. Durup dururken kimse Kürtlere ayrımcılık yapmaz yani. Yapılırsa sorarlar neden Kürtler diye.. Neden Lazlar, Çerkezler falan değil de Kürtler? Var mı cevabı?
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Çünkü lazlar, çerkezler çoktan kültürel asimilasyona ugramış azınlıklar?
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "deja cyrano" said: nileppezdel said: dış güçlerin bu ülkeyi bölmek için olan oyunu Ne dış güçlermiş beya, böle böle bitiremedi efendiler. Bu ülkede kötü ne olsa münferit, kötü ne olsa dış mihraklar. Şanlı ordumuzun polisimizin hiç suçu yok. Iraktaki terörist kamplarına yabancı ülkelerden doktorlar, profesyonel silahlar, mayınlar akmadan önce sadece iç sorundu evet. Bugün yunanistanda, diğer sınır komşularında kamplar varsa, silah ve mali destek alıyorlarsa o dış mihraklar çok cici tipler değildir demek.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Hayır çünkü onlar bu ülkenin vatandaşı olmayı kabul ediyorlar, tarihlerinde tek bir devlet kurmamış olup da bizim devletimizden toprak istemiyorlar. Laz Türküm diyorlar "ben Kürt'üm Kürdistan olsun!" diye dolaşmıyorlar. Atatürk bu ülkeyi kurarken "Ne mutlu Türk olana" değil "Ne mutlu Türküm diyene" dedi. T.C. vatandaşı olan herkes de Türk'tür. Bunu kabul etmeyenler ayrımcılığı kendileri başlatırlar zaten.
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "Cheesy gibberish" deniyor buna, Türkçesini tam yakalayamadım da. Abi sen adamı yıllardır dışlıyorsun, sen bu topragın çocugu degilsin diyorsun. Bana desen ben de çıkarım daga. Ha PKK i*nedir o ayrı, ona zaten lafım olamaz, savaşacaksan orduyla savaş sivil halkı öldürme.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ya bu ülkenin vatandaşı olarak Türk olduğunu kabul etmiyorsa dışlanır tabi. Kürt kimliğinden vazgeç diyen yok. Nasıl "afro amerikan" ya da işte "meksika kökenli amerikan" varsa onlar da "Kürt Türkler". Bunu kabul etmeyip de avaz avaz bağırırsan sonuçlarına katlanırsın
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "deja cyrano" said: Çünkü lazlar, çerkezler çoktan kültürel asimilasyona ugramış azınlıklar? kürtlerin ne kültürü var allahaşkına?
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 MrMarvelous said: "deja cyrano" said: Çünkü lazlar, çerkezler çoktan kültürel asimilasyona ugramış azınlıklar? kürtlerin ne kültürü var allahaşkına? Şunu diyen adamla niye tartışayım ki.
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 At gözlülük ve bol kepçeden sallamaktan güzel bahsetmişsinizde: Bone güzel yazmış zaten. Bu ülkede sadece "masum" kürtler işkenceye uğramadı. Yakın çevremden ailesi hayati tehlike nedeniyle ülkeden kaçmak zorunda kalmamış çok az insan var. Kimler kimler öldürüldü, kimler işkence gördü. Başka kimsede ülkeyi iç savaşa sürüklemek için dışardan kaynak alıp teröristliğe başlamadı.
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tamam abi. o adamlar da gelsin devletten hakkını, kaybolan yıllarının hesabını sorsun. illa silah alarak dağa çıkmak değil herşey.. sivil toplum örgütleri kursunlar, mücadele etsinler. etsinler ki bundan sonra kendilerini insan hayatı üstünde tahakküm kurmaya muktedir hissedenler, istediklerini yapamasın.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 "deja cyrano" said: MrMarvelous said: "deja cyrano" said: Çünkü lazlar, çerkezler çoktan kültürel asimilasyona ugramış azınlıklar? kürtlerin ne kültürü var allahaşkına? Şunu diyen adamla niye tartışayım ki. bende merak ettim kürtçe diye bir dil bile yok ne alfabesi ne dilbilgisi ne yazılı bir kaynağı edebiyat eseri var hatta iki farklı köyden kürdün anlaşamadığına dahi şahit olmuşluğum var. anlat bizde öğrenelim
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ha sen bir kırgızın konuştuğu türkçeyi anlayabiliyorsun yani?
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Sadece lehçe farklılıklarına cevap vermişsin..
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 tamam abi. dağ türkleridir bunlar. dağda yürürken kart kurt diye ses çıkarttıklarından kürt denmiştir. alayı tacizci, hırsızdır, ölseler de kurtulsak. dinimiz amin.
Öne çıkan mesajlar