DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 aman işte ha kuzu ha keçi :) :utaniem: *!daha fazla rezil olmamak için ortamdan uzaklaşır*[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) [Bu mesaj canbir tarafından 31 Mayıs 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 öööeeeh diyorum kısaca. çelik meets cello meets doritos. vestelin parasını çöpe atıyor reklam ajansı, o kadar gereksiz uzatmalar var ki... şahsi zannımca utanç verici, yarın öbür gün nasıl açıklarlar müşterilerine bu rezilliği merak ediyorum şahsen, saniyesi para ayol o reklam kuşaklarının... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bide bu son zamanlarda reklamlar dizi gibi oldu önce bi parçası çıkıyor bu ne len diyorsun 3 reklam sonra öbür parçası geliyor anlıyorsun pek hoş olmuyor ancak veyselin(vestelin) reklamını izleyici olarak beğendim ama buda büyük ihtimalle devamı olan reklamlardan olucağı için bekliyoruz.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 devamı kesinlikle olucak. reklamın sonunda göz kırpıyodu ya veysel işte. ;)[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 yari turkce yari ingilizce isi cok kotu olmus onun disinda eglenceli bi reklam bence:) bu nasi olabilir boyle bisey yaw ehe[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Ah süper geyik reklam her izlediğimde bi gülüorum (-: Özellilke gerçek veyselin konuşmasıyla robot veyselin konuşması arasındaki fark süfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 nası olduysa ben yeni izledim bizde bi b*k yapmayız komplex mi bu anlamadım . reklamda bütün dünya türk teknolojileri yüzünden tespih sallayıp nargile içiyor.geçin ya off[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 ata demirel "bok" dese güleceksiniz zaten :) bana hiç komik gelmedi açıkçası...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 o sandalye olayını bende farkettim yazıcam kaç gündür ama bone erken davranmış. benim anladığım veyselin kıçından sandalye çıkarma gibi bi beceriside var yani sandalye olmasına gerek yok çıkıveriyo bızzzt diye.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 vodan über teknolojik bir alet işte, yüzünden de elektrikler saçıyor, daha ne istersin? :D[signature][hline]pc and comics geek of Ankara [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2004 05:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 "Türkhler tehnolojileriyle dünyayı ele geçirdi!!" artık ölsem de gam yemem :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bana sanki devamında uzaylılar vesteli yanlışlıkla veysel anlayıp bu gariban taksiciyi yukarı çekip "teknoloji hakkında çok şey biliyorsun veysel" diyorlarmış gibi geliyor. Yani devamında Atena-asena olayına çevirebilirler. vestel-veysel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Harbiden qüsel reklam...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Twilight, 01 Haziran 2004 12:34 tarihinde demiş ki: bana sanki devamında uzaylılar vesteli yanlışlıkla veysel anlayıp bu gariban taksiciyi yukarı çekip "teknoloji hakkında çok şey biliyorsun veysel" diyorlarmış gibi geliyor. Yani devamında Atena-asena olayına çevirebilirler. vestel-veysel.. yapma yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ata Demireri kıskananlar çatlasın... Adam oynuyor, mimikler inanılmaz. Süper... Reklam consepti beni ilgilendirmez... Ata Rulz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Angelus, 27 Mayıs 2004 22:56 tarihinde demiş ki: evet hem uzun hem de adamın kafasının açılması çok abuk olmuş A.I.dan araklamışlar efekti, filmin başındaki hatunun kafası da öle açılıyodu. Görür görmez o aklıma geldi. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 O reklamda Ata Demirerin ışınlanmadan önce mırıldandığı bi şarkı var ayy ayyyyyy gibilerinden.Hani sonrada içimi bi sıkıntı kapladı diyoda ışınlanıyo bitiyorum o şarkıya ölüyorum ve hatta kırılıyorum yaa...[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: _NoelBaba_, 01 Haziran 2004 17:19 tarihinde demiş ki: O reklamda Ata Demirerin ışınlanmadan önce mırıldandığı bi şarkı var ayy ayyyyyy gibilerinden.Hani sonrada içimi bi sıkıntı kapladı diyoda ışınlanıyo bitiyorum o şarkıya ölüyorum ve hatta kırılıyorum yaa... işte bende onu diyorum tam türk olmuş öyle gariban birisi gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Reklamda hata var!!! (bilmem daha önce yazdılarmı) Ata demirer ışınlandığı zaman bi tane tabure var oraya oturuyor.Daha sonra veysel canlanıyor onun ayağa kalkışını gösterirken has veysel orda tek tabure üzerinde oturuyor. Daha sonra cyborg veyso geliyor yanına oturuyor has veyselin. Eeeüüü??? orda nereye oturuyor. bugun gazetede gördüm bunu dikkat ettim hakkaetende öle[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 otur denilince niye? diye soruyoya ben orda bitiyom abi ne kadar güzel yapmışlar. soğuk kanlı bi taksici.helal valla.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ama o veyselle karşılaştığı an çok kopuk olmuş. Saçma bi görüntü çıkmış[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ya iyi de türkler dünyayı teknolojileriyle ele geçirmiş dünyada hala ingilizce mi konuşuluo..o zaman herkesin türkçe konuşması gerekmez miydi?[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Eet tabure konuşuldu hemde gazeteden daha önce lan bu gazeteciler paticiğimi takip ediyo benim iskelet topikinide bugun haber yapmşlar :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: bega, 01 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki: ya iyi de türkler dünyayı teknolojileriyle ele geçirmiş dünyada hala ingilizce mi konuşuluo..o zaman herkesin türkçe konuşması gerekmez miydi? görmüyor musun zenci adam back to iki bin dört diyor yarı türkçe yarı ingilizce sonra otur otur diyor veysele de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: blackchaos, 01 Haziran 2004 20:22 tarihinde demiş ki: ama o veyselle karşılaştığı an çok kopuk olmuş. Saçma bi görüntü çıkmış Yok ya orası çok hoş bence :) yani ben bir Ata Demirer manyaa olunca bana ole geldi yada.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar