GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 zeawee said: online pvpsi var mı? Her mapin PvP arenası bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 süpermiş.. peki oyunu korsan indirirsek online olayından faydalanabiliyo muyuz? yoksa şifre falan mı var:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 oyun o kadar geyik ki, tam boyle vakit oldurmek isteyenler icin. harbi fps diablo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 zeawee said: süpermiş.. peki oyunu korsan indirirsek online olayından faydalanabiliyo muyuz? yoksa şifre falan mı var:S faydalanabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 banditlere yüksek damage yaptığınızda MOMMY diye kaçıyo bazıları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 grafiklerine baktım da böyle çok iyi değil gibi geldi ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 yarın, en olmadı 2 güne ben de geliyorum:D birlikte oynarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Bende bi single girdim level 5 oldum bi görevde bi adama geldim ölmüyo lan napcam kurtu falan var herifin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kıskandım:( merak ediyorum nasıl bişey diye. değişik bişeye benzeyen şeyleri merak etme ihtimalimi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ehe, şimdi beyt bi silah buldu solo takılırken(ikinci karakteriyle). silah mor roket atar, 25 lvl için ve 400e yakın dmg var. onu alıcak, sonra benim kurduğum oyuna o karakteriyle girip silahı bana vericek, sonra main(brick) ile girip silahı main'ine geçirecek falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 rocket olayı bıraz< basarız. ben brickle lvl 34 de revolverla takılıyorum. ceşit ceşit revolverım var ole . arada bi iki mevzu ıcın roket cekıyorum o kadar. bi tane ammo regen edern revolverım var, bi tane cok cok vurup cok cok acurate olan durbunlu var, bı tane acıd vuran, bı tane explosive vuran, bi tanede cok cok vurup her mermisi pompalı gıbı gıden var med range'de bile ıskalamıyo hiç super dmg falan. 14-15 mı ne shotgun skilli var ama kullanmıyorum, cok işlevsizler. anca cok yuksek accuraacysı olsunki hedefe bol miktarda mermi denk gelsin ki dmg versin, onlarda cok nadir denk geliyo.. lvl 20 den falan kalma bi shotgun'ım var yenısı cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 eshreff ve shewky'ye inv attım, ben "razzraziel", beyt de "beytt" ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben de 30a geldim shotgundan başka bişey kullanmadım ama sırf sadece onda skillim olduğu için adamların dibine giriyorum hep brawlera da abandım canım azaldığı anda basıyorum berserkeri kafalarına kafalarına, melee char oldum silahım olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 4 ki$i badass bruiser grindladik. lvl 29 survival questinde. imbazor $eyler du$uyo. ho$ ben sikkolari aldim yine ama bunlar bile iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 online giremiyoruz ya da inv atamiyoruz sanirim. port sorunu olabilir esh senin portlar açık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Unable to connect host nedir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 himm evet acik komple portlar da. bu nedense olmuyo ya. yani private game mi acmak lazim nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 nasil yapiliyo online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 offfahaha zamaninda Draquila diye gamespy id almisim, saka gibi. Dr. Acula! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 aga online icin private game host ediyosun. oyuna girmeden lobiden arkadaslarini invite ediyosun. invite etmek icin "i" ye basiyosun, enter a degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bu son çevirdiğimiz online oyundan http://i33.tinypic.com/2s192m9.jpg bu adult dergi sdf http://i33.tinypic.com/25uh1qs.jpg bu başka bir adult dergi ve epic silah(turuncu) ve çıktığı yer http://i35.tinypic.com/2wfmueg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bundan böyle private host oluyorum. dingilin biri yarım saat müzik dinletti. friend liste moriquendo yu eklerseniz online olunca oyuna girebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 valla cok ilginc, artik tek ba$ina oynamak sarmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 walla questleri coop yapmak tek başına oynamaktan çok daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bende aldım üyelik, isim: bahorama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar