Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Hakan Ünsal'ın gün itibarı ile NTV'de ki görevine son verilmiş. Vefasız Ferit Şahenk :( adam o kadar emek verdi tutup kovdunuz. saygı yok. peh. Ne kadar üzüldüm anlatamam. :(:(:(:(:(:( tahminimce artık florya'dan haber alamaması etkili olmuştur. yok tabi artık ümit davala, bülent. gg ünsal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Masquerade said: tahminimce artık florya'dan haber alamaması etkili olmuştur. yok tabi artık ümit davala, bülent. gg ünsal. ahaha gullit gelsin o zaman ntv'ye gs yorumcusu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 yazık olmuş.arada bir saçmalasada severdim kendisini :(.trt yada fox kapar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sg-1 said: Masquerade said: tahminimce artık florya'dan haber alamaması etkili olmuştur. yok tabi artık ümit davala, bülent. gg ünsal. ahaha gullit gelsin o zaman ntv'ye gs yorumcusu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 abi bülent korkmaz teknik direktör iken herif floryada idmanlara katılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 İyi olmuş zaten hiç yakışmıyordu. Zaten bu Galatasaray'dan ayrılan futbolcuların Galatasaray'a sallaması ilgi çekmemeye başlamıştı. Gerçi Hasan Şaş'da ilk günden böyle başlamış ama neyse. Birde her eski futbolcuyu yorumcu yapmaya çalışmasalar hoş olcak. Hakan Şükür tamam da Hasan Şaş'ı kim dinler Allah aşkına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Hakan şükür konuşamıyor ki dinleyelim bilader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Fenerliyim ama hakan şükür kadar düzgün konuşan başka bir futbolcu daha görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 belki ümit özat..sddfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Beter olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Masquerade said: Vefasız Ferit Şahenk :( adam o kadar emek verdi tutup kovdunuz. saygı yok. peh. bir jübile bile yaptırmadan yolladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 kriz hakana da teğet geçmiş desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ben eski gs li yorumcuya karşıyım,eski fenerliler en azından fenerde 1 sezon geçirenlerden seçilsin yorumcular. not:hıncal istisna,o mutlaka kalsın,ondan daha iyi gs yi yorumlayan yok.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Rewendor said: Beter olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Masquerade said: abi bülent korkmaz teknik direktör iken herif floryada idmanlara katılıyordu. tamam işte gullit de reykard t.d. iken katılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sergen yeter ya ntv spora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 İyi olmuş. gratz yani. adam full sergen'e katılmaktan başka birşey yapmıyordu. dobra konuşuyor, dürüst adam desen değil. bilgili futbol konusunda desen ondan bilgili insanlar çok piyasada. beğenmiyordum zaten aklı başında yorumcular lazım NTV'ye. Bak Sergen'e miss gibi adam tak tak direk söylüyor. Sıkmıyor insanı gereksiz , herkesin bildiği polemiklerle. Daha iyisi gelir bekleriz efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 mehmet demirkol var ya .. hakan ünsalı kim napsın onun yüzünden sergen i de dinlemiyordum . saçmalamanın ötesine geçtiğine şahit olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Noyanh said: mehmet demirkol var ya .. hakan ünsalı kim napsın onun yüzünden sergen i de dinlemiyordum . saçmalamanın ötesine geçtiğine şahit olmadım Abi mehmet demirkol düzgün adamda sergenle gitcek adam değil.ibrahimovicin yanına youlayı koymak gibi bişe.bence ilerleyen günlerde sergen-mustafa dogan olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 beter olsun yorumculuğu desteksiz gsye geçirmek olarak algılamakdan başka birşeyi yoktu. o kötü bu kötü şu kötü olumsuzluk timsali olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 iyi olmuş iyi vasıfsız adamları ayıklasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 umarım bir daha tv ekranlarında görmeyiz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 MacLeod said: umarım bir daha tv ekranlarında görmeyiz kendisini. İçimden bir his trt'ye gider diyor cemaat kıdeminden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Frantic said: Noyanh said: mehmet demirkol var ya .. hakan ünsalı kim napsın onun yüzünden sergen i de dinlemiyordum . saçmalamanın ötesine geçtiğine şahit olmadım Abi mehmet demirkol düzgün adamda sergenle gitcek adam değil.ibrahimovicin yanına youlayı koymak gibi bişe.bence ilerleyen günlerde sergen-mustafa dogan olur heralde. ibo nun yanına yoluayı koyarsan şampiyon olursun. örnek hatalı olmuş. en az 5 gol atar her maç o ikili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar