Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakan Ünsal kovuldu

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

İyi olmuş zaten hiç yakışmıyordu. Zaten bu Galatasaray'dan ayrılan futbolcuların Galatasaray'a sallaması ilgi çekmemeye başlamıştı. Gerçi Hasan Şaş'da ilk günden böyle başlamış ama neyse.
Birde her eski futbolcuyu yorumcu yapmaya çalışmasalar hoş olcak. Hakan Şükür tamam da Hasan Şaş'ı kim dinler Allah aşkına :D
Sosyal ağlarda paylaş

İyi olmuş. gratz yani. adam full sergen'e katılmaktan başka birşey yapmıyordu. dobra konuşuyor, dürüst adam desen değil. bilgili futbol konusunda desen ondan bilgili insanlar çok piyasada. beğenmiyordum zaten aklı başında yorumcular lazım NTV'ye.
Bak Sergen'e miss gibi adam tak tak direk söylüyor. Sıkmıyor insanı gereksiz , herkesin bildiği polemiklerle. Daha iyisi gelir bekleriz efem
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanh said:

mehmet demirkol var ya ..
hakan ünsalı kim napsın onun yüzünden sergen i de dinlemiyordum .
saçmalamanın ötesine geçtiğine şahit olmadım

Abi mehmet demirkol düzgün adamda sergenle gitcek adam değil.ibrahimovicin yanına youlayı koymak gibi bişe.bence ilerleyen günlerde sergen-mustafa dogan olur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

Noyanh said:

mehmet demirkol var ya ..
hakan ünsalı kim napsın onun yüzünden sergen i de dinlemiyordum .
saçmalamanın ötesine geçtiğine şahit olmadım

Abi mehmet demirkol düzgün adamda sergenle gitcek adam değil.ibrahimovicin yanına youlayı koymak gibi bişe.bence ilerleyen günlerde sergen-mustafa dogan olur heralde.

ibo nun yanına yoluayı koyarsan şampiyon olursun. örnek hatalı olmuş. en az 5 gol atar her maç o ikili
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...