Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vali'nin Pisuar Yasağı

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Yok ben sana söyledim karışan sen oluyorsun çünkü burda,
orda tedbir amaçlı bir önlem alınıyor.
Senin işeme özgürlüğüne karışılmıyor . Zaten işeme özgürlüğü bir şey de olmaz, o burdaki gerzeklerin uydurduğu tabirden başka bir şey değil . Sonuçta sen müslümansan sana göre yararlı bir tedbir alınıyor, müslüman değilsen sana ne
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Ayrıca şu gerzeğin bana yobaz deme özgürlüğü varsa bu forumda , bana nice özgürlükler çıkar bunun gibi beyinsizlere de söyleyebileceğim.

Ha herkes edebiyle oturacaksa ne ala , insan gibi geçinir gideriz.

En fazla yörüngeye uçarsın,insan gibi geçinemezsen.İlkokul arkadaşın mı bu adamlar senin?
Sosyal ağlarda paylaş

balonun bilmediği bir şey var ve ısrarla da gözden kaçırmaya çalışıyor.

pisuarlar sağlığa zararlı birşey değildir.
sürekli "sağlığa zararlığı kanıtlanmıştır" felan diyor ama yok öyle birşey.
uydurmak parayla değil nasılsa. uydur uydurabileceğin kadar, insanlar kansın, sen de "nasıl kerizledim adamları hahah" diye neşelen.

pisuar esasında çiş yapmak için en sağlıklı yöntemdir.
iyi dizayn edilmiş bir pisuar, gelen idarı dışarı taşırmaz, bu bir.
artık otomatik pisuarlar da var, sifonu kendisi çekiyor, bu şekilde idrarın birikmesini engelliyor.

oysa klozetler, son derece sağlıksız aletlerdir.
herkesin poposunu değdiği bir yer, aynı zamanda kaka yapılan bir yer.
en rahat hastalık/mikrop kapılabilecek mekan.
umumi tuvaletlerin düzenli olarak temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi lazım.
bu yüzden doktorlar, klozete otururken kapağa tuvalet kağıdı konulmasını öneriyor. en azından bir önlem.
hatta artık bazı tuvaletlerde tepeye atılabilir klozet kağıtları konuluyor ki bu da güzel bir şey.
bir diğer kötü nokta ise, penisin klozete değiyor oluşu. kirli tuvaletler ile kolayca hastalık kapılabiliyor bu yüzden.

daha detaylı bilgiler için konunun uzmanı doktorlara danışabilirsiniz.

ayrıca şu var, alafranga tuvaletlerde klozete dayanarak çiş yapmak çok zor bir hadise.
pisuarların kaldırılmasında sonucun ne olacağını söyleyeyim size.
herkes alafranga tuvaletlerde kapağı kaldırmadan çişini yapacak. bu şekilde klozet kapakları daha çok kirlenecek.
pisuarlar kalkınca herkes oturarak çiş yapacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
erkek hayvanlar ayakta, dişi hayvanlar oturarak çiş yapma alışkanlığına sahiptir. insanlarda da durum aynıdır.
herkesin kolayına giden ayakta çiş yapmak olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

onun dışında bir de şu konu var...

balon said:

bence sorun olan , camiye adımını atmayan ve nefret ettiğiniz bir dinin mabedinin tuvaletinden bile korkmanız .

Cumhuriyetin kuruluşundan beri Osmanlının camilerdeki düzenlemelerinee dokunmayan devletin laikliği elden gitmiyorda, İslam dinine ve normal hayata göre de doğru bulunan oturarak işemeyi adam teşvik ediyorsa bundan birincisi müslüman olmayana ne ?

diyanete bağlı müftülüğün verdiği bir talimat bu ve yerinde bir talimat .

Çünkü orası bir cami ve elbette devlet müslümanları düşünerek camileri düzenlicek ; İslam dininden nefret eden insanlara göre değil . Bırakın herkesin dini kendine kalsın.

hiç uğramadınız camilerin tuvaletlerinde pisuvar düzenlemesine kadar düştüyseniz vay halinize gerçekten . Komik dediğiniz korkularınızla bence derhal yüzleşin, idrar dışkı farketmez hiç.Burası Türkiye , Fransa değil .olmasın da .

balon said:

@Rewendor : Tabi ki alakası var şeriat cartla curtla. Adam hayata dini süzgeçten bakan bir adamdan rahatsız oluyor . Çünkü ona göre hepsi geri kafalı , onun hayatını kabusa çevirecek yavaş yavaş sıçmasını bile düzenleyecek adamlar .

bu yüzden müslümanların çişiyle ilgili bir düzenlemeden bile rahatsız oluyor . Hayatını dini süzgeçten geçirenlere göre hüküm veren biri devlet adamı olunca ne hallere kaldık oluyor .

balon yine balonluğunu yapmış.

Durum şöyledir ki, Diyanet Başkanı, "dinen böyle birşey olduğu doğru değildir, Kuran'da da pisuar yasağı olduğu yanlıştır" demiştir.

Ama şüphesiz ki balonun divinity skilli aşmıştır, kendisi dünyanın en iyi müftüsüdür, en doğrusunu o bilir. lol.

forumda "kendi dini anlayışını islamiyet gerçeği diye dayatılması yanlıştır" diyen kişilere karşı
"ben biliyorum siz hepiniz islamiyetten nefret ediyorsunuz, kaldıramıyorsunuz bizim dindar olmamızı ühühühü" diyen bir kişiden de bu beklenirdi zaten.

biraz araştırın da öyle gelin yahu.
hiç olmadı, kendinize dindar diyorsanız bir kere Kuran okuyun da öyle gelin.
Lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalan atıp burda demogoji yaparak terbiyesizlik yapma .
Kuran'ı da bana öğretme . Diyanetin fetvasına katıldımı her postumda ilan ettim ben . pisuvar dinen haram vs demedim . vücuduna sıçrayan idrar haram , bunu da engellemek için müftülük bir şey düzenlemiş dedim. ki o pisuvara işersen o idrar sıçrar illa ki. bu da abdestini kaçırır ve bozar müftülüğün dediği gibi .

Neyse bu kadar sidik yarışı yeter ,dediğim gibi cami tuvaletlerine sıçratmayacak şekilde pisuvar icat edecek bir arkadaşımız çıkıcaksa buyursun , hep beraber pisuvarlara işeyelim .
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Yalan atıp burda demogoji yaparak terbiyesizlik yapma .
Kuran'ı da bana öğretme . Diyanetin fetvasına katıldımı her postumda ilan ettim ben ..

hahaha anlamadigin sey su ki, senin fetvaya katilip katilmamanin zerre onemi yok. hatta pisuarin haram olmasinin zerre onemi yok. Biz laik bir ulkede yasiyorsak kimse bana dini nedenlerden dolayi nasil iseyecegimi anlatamaz arkadasim.

en basindan beri burda yaniliyor, burda batiriyorsun isi. Sana gizli bi sir daha vereyim, senin dini inancin da umurumuzda degil, neye inaniyorsan inan, ama kimseye empoze etme hakkin yok, efendi efendi takil, kimseyi yalancilikla terbiyesizlikle suclama burada en bas terbiyesiz sensin. kafandaki dini ideallerinin en ufak disina cikan bir fikir gorur gormez saldiriya baslayip terbiyesizce konusan sensin.

ama burada omrun az zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
Kuran'ı da bana öğretme .

okumuş adama benzemiyorsun.

bu yüzden diyorum ki

Dinle sözüm al nasihat dağlarıda kış incitir
Cahiliyle etme sohbet her sözü bir baş incitir
Mürşidiyle aş olmayan dünyasını dane bilir
Cahilde de söz çok olur kendisini derya bilir

La Edri ne güzel demiş,
"Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline."
Burdaki mesajların da bu doğrultuda ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...