barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o kadar açılma olur. takma kafana bazıları hiç açılma olmadan ondan daha açık. saçlar da kısa degil yani ama tam arada kalmıs. ya az daha uzat ya az daha kestir. şahsen ben 3 numara saçlıları sevmiyorum. ondan uzat biraz daha. kış da geldi bunaltmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 beni bunaltıyo bak ne diyorum bu resimde görülen saçlar benim en uzun saçlarım 1 buçuk ay kestirmemiştim dayanamıyorum uzun saça bana gelmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o zaman bilemicem. sen de sıradan 3 numara türk genci ol. napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sıradanlık falan benim umrumda değil nasıl rahatsam öyle yaparım da 3 numara yerine direk kazıtsam daha rahat olur mu diye düşündüm tabi görünüşte önemli oluyo bu noktada photoshopla biri yapsın bakiyim 0 numara nasıl gözüküyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 uzun saçtan sonra 2 numara yaptım ben kafayı. müthiş rahatlık son 1-1,5 sennedir de değiştirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bu kadar kişi dedi zaten ya. kazıtma cidden kötü durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 1 2 3 0 yapma coşkun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 tamam len tamam 2.5 numara yapıcam yarında huzur evine yerleşcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 daha önce sacları kazıttysan yine kazıt.yok daha önceden kazıtmadysan hc düsünme 3 numerö.cünkü sacları kazıttıgn zaman ilk bi hafta falan insan icine cıkmak istemiyosun lan sapka takarım takılırm diosun sıcakta belli bi zamandan sonra o sapka beyne yapısıyo terliyo fln igrenc durumlar olusabiliyor,sokakta yürürken bi bakan bi daha bakıo.ilk defa kazıtacagm diosan bence hc bulasma pasalar gibi 3 numerö kestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Yumurta kafa tipi yoksa eğer yapma cok kotu duruyor ve 1 ya da 0 için alnının biraz acık olması sart yoksa asker traşı gibi duruyor.Ama tavsiyem resimdeki sensen eğer vurma =) ha sen kimsin ki diyosun 4 senedir kelleşme ile cebelleşen bi vatandaş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kelleşme problemi yaşayanlar bioxcin'i denesinler.ırsi olarak bayağı dökülme problemi yaşıyodum saç traş makinası almıştım bi ara kendim vuruyordum saçları hep iyide oluyordu ne yalan söyliyim eheh.şimdi saçı saldım bayağı uzuyor tabi dökülme problemide artıyordu bioxcin dökülmeyi normal boyuta getirdi hatta yeniden filizlenen bölgeler var sdfksdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 makineyi al kendin kazi iste istedigin gibi direk ben oyle yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 evet penth öyle yapıyor saçlarını kazıyor ve en sevdiği çizgi roman kahramanı gobline daha çok benziyor (spiderman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bu ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 cs çi cs çinin avukatı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kazitma bencede 1 numara en iyisi, kazitacaksanda direk ayna gibi jiletle al, konan sinekler, paten yapsin kafanda o derece. o tip kafalarla cok iyi kafaya cikip koseye top birakilir oyle bole diil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bu fotodan anlasilmiyo. 5 kizla cekilmis foto koyman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 1 hafta pek insan içine çıkmam diyorsan kazıt 3 numara gibi olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sıfırda gündüz kafa terliyor abi. bildiğin terliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 kaşların rahatsız eder seni eğer 0 1 2 3 yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 0 yap 0. bi daha hiç yapamayabilirsin, bu hissi tatmalısın bence. ben askerden önce 0 yapcam sırf denemek için, bi daha da ömrün boyunca yapamassın kolay kolay. 0 yap dene, en kötü bi hafta dışarı çıkamassın bişi olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 o kadar da abartılacak bişey değil ya, güneş görmediği için biraz garip duruyor o kadar sakal gibi ilk uzaması fazla olduğu için hemen normale dönüyor sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bembeyaz popo gibi parlıcak lan :) sıfır saç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Bende cesaret edemiyordum kısa kestirmeye ama sonunda yaptırdımm.Pişman da değilim çok beğendim.Kazıtmadım ama 3 numara oldu güzel oldu.Bundan sonra daha da uzatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bende cesaret edemiyorum bu kısa kestirmeye. saçlar pıtır pıtır dökülüyo. zaten baba tarafında kel olmayan yok. sonum belli gibi bişey. ama bu patates kafaya da yakışmaz bea. napcam bilmiyom bana da bir yardım eli uzatın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar