bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 TS'ye galatasaray 6 milyon Euro vericek de trabzon satmıycak, komik olma, o parayla 6 gökdeniz alır trabzon.. Ama sizin yönetim bu sefer zekice işler yapıyo, alamıycağı oyunculara astronomik teklif yaptığını basına sızdırıp, klübü vermediği ayağına yatmak.. Zekice..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 blaq bırak milletin ne yaptıgından ne yapcagından transfer sezonu kapancak biz hala yonetim sececez ufffffffffffff[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Azmodai, 14 Mayıs 2004 13:52 tarihinde demiş ki: GB de okinikwu mahokaligu diye birini alir oda 2 sene sonra 25 milyon dolara birilerine kakalanir yine :P ehheehe[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Erol Kaynar Toppmöllerle 2 +1 yıllık prensip anlaşmasına varmış.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 walla ben onu bunu bilmemde ozhan canaydın ve ergun gursoy bu seene ii transfer yapmak zorundalar.Ne satcaklar parayı nerden bulcaklar o onlara kalmış.[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hayırlı Olsun Galatasaray Vladimir Ivic ile anlaştı. Başarılar.[signature][hline]i love this game!
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ivicde oncelik yıldırım demirorenin die biliyorum ben, eger yıldırım demir oren secilemezse gs alıcak die duydum...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Kesinleşti Tora gs de Ivic[signature][hline]i love this game!
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 İmzayı görmeden kimseye kesin demem Haaa belki gerçekleşir onada hayir diyemem :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse...
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Demirören'de öncelik adamın menajeri tv ye çıkıyo açıklama yapıyo, bi de babanız GS başkanı falan da imzayı gözünüzle görmüşsünüz gibi kesinleşti falan diyosunuz lol..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 lol gs.com da yazıyo ben napim.[signature][hline]i love this game!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Ulan iviç feci adam yahu. Napcaz ulan iviçi??? demirören çıktı ntv ye sorun prgoramında sözleşmeyi gösterdi. bi garip iş :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: blackchaos, 27 Mayıs 2004 15:47 tarihinde demiş ki: Ulan iviç feci adam yahu. Napcaz ulan iviçi??? çok izledin ya =) ben izlemediğim için cm'den baktım, set pieces, creativity falan 20 falan adamda =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 fikret orman del bosque ve eto'o yla anlaşmış e yuhhhhhhhhhhh artıkkkk!! burda işte haber[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ben iviç miviç istemiyorum hepsi sıçış oluyor sonra. Al kardeşim Jimmy Floyd Hasselbaink.... Çoşssun tirbünler boş iş bu iviç miviç[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Saffet Sancaklıdan açıklama: İviç kimseyle anlaşmadı.Gs ve bjk ilgileniyor. Ama demirören kazanırsan iviç bjk de diyebiliriz.Gs ehrhangi bi para vermedi.Pazar gününe kadar klubunde. Pazar gününden sonra netlik kaznaıcak.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: blackchaos, 28 Mayıs 2004 16:12 tarihinde demiş ki: Ben iviç miviç istemiyorum hepsi sıçış oluyor sonra. Al kardeşim Jimmy Floyd Hasselbaink.... Çoşssun tirbünler boş iş bu iviç miviç Hasselbaink gelmez o adam manchester'a bu sene geldi diyodun? =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 lübü lübü yapmayın... olur öle şeyler onu ben demedim kardeşim yazmış benım acc dan:=) gelir demirören verdimi parayı... kabilesini satın alırız[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Şimdi kardeşim ayağı yapma bakıym =) Bence Hasselbaink gelmez ve demirören iviç'ti,okan'dı fln uğraşır durur ben söliym de sonradan çok koymasın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 hepimize hayırlı olsun..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yalan borcummu var kkardeşim yazmış işte... :=) bjk de zaten her sezon böyle İlk önce yıldız isimler ama hep yerine geliyor abuk subuk köylüler...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 alex resmi imzayı atmış öle diolar[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 kulislerdemi konuşuluyor??? valencia ile anlaşıcakmış o değil fenerin yeni transfer ediceği adam manyask bişii carlvhelga mı ne ortegaya takas olucakmış.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ha ewt süper bi herife benzio 82 maçta 55 gol falan[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar