Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Klup Hangi Transferleri Yapar/Yaptı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TS'ye galatasaray 6 milyon Euro vericek de trabzon satmıycak, komik olma, o parayla 6 gökdeniz alır trabzon.. Ama sizin yönetim bu sefer zekice işler yapıyo, alamıycağı oyunculara astronomik teklif yaptığını basına sızdırıp, klübü vermediği ayağına yatmak.. Zekice..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
blaq bırak milletin ne yaptıgından ne yapcagından transfer sezonu kapancak biz hala yonetim sececez ufffffffffffff[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 14 Mayıs 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
GB de okinikwu mahokaligu diye birini alir oda 2 sene sonra 25 milyon dolara birilerine kakalanir yine :P

ehheehe[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Erol Kaynar Toppmöllerle 2 +1 yıllık prensip anlaşmasına varmış.[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy..
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Mesaj tarihi:
walla ben onu bunu bilmemde
ozhan canaydın ve ergun gursoy bu seene ii transfer yapmak zorundalar.Ne satcaklar parayı nerden bulcaklar o onlara kalmış.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ivicde oncelik yıldırım demirorenin die biliyorum ben, eger yıldırım demir oren secilemezse gs alıcak die duydum...[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
Demirören'de öncelik adamın menajeri tv ye çıkıyo açıklama yapıyo, bi de babanız GS başkanı falan da imzayı gözünüzle görmüşsünüz gibi kesinleşti falan diyosunuz lol..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
Ulan iviç feci adam yahu.
Napcaz ulan iviçi???

demirören çıktı ntv ye sorun prgoramında
sözleşmeyi gösterdi.
bi garip iş :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 27 Mayıs 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
Ulan iviç feci adam yahu.
Napcaz ulan iviçi???

çok izledin ya =)

ben izlemediğim için cm'den baktım, set pieces, creativity falan 20 falan adamda =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
Ben iviç miviç istemiyorum hepsi sıçış oluyor sonra.

Al kardeşim

Jimmy Floyd Hasselbaink....
Çoşssun tirbünler

boş iş bu iviç miviç[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Saffet Sancaklıdan açıklama:

İviç kimseyle anlaşmadı.Gs ve bjk ilgileniyor.
Ama demirören kazanırsan iviç bjk de diyebiliriz.Gs ehrhangi bi para vermedi.Pazar gününe kadar klubunde.
Pazar gününden sonra netlik kaznaıcak.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 28 Mayıs 2004 16:12 tarihinde demiş ki:
Ben iviç miviç istemiyorum hepsi sıçış oluyor sonra.

Al kardeşim

Jimmy Floyd Hasselbaink....
Çoşssun tirbünler

boş iş bu iviç miviç
Hasselbaink gelmez o adam manchester'a bu sene geldi diyodun? =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
lübü lübü yapmayın...
olur öle şeyler onu ben demedim kardeşim yazmış benım acc dan:=)

gelir demirören verdimi parayı... kabilesini satın alırız[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Şimdi kardeşim ayağı yapma bakıym =)
Bence Hasselbaink gelmez ve demirören iviç'ti,okan'dı fln uğraşır durur ben söliym de sonradan çok koymasın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
yalan borcummu var kkardeşim yazmış işte... :=)

bjk de zaten her sezon böyle
İlk önce yıldız isimler
ama hep yerine geliyor abuk subuk köylüler...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
kulislerdemi konuşuluyor???

valencia ile anlaşıcakmış

o değil fenerin yeni transfer ediceği adam manyask bişii carlvhelga mı ne
ortegaya takas olucakmış.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
  • Yeni Oluştur...