Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce su anki en makul ekran kart...

mrsandman

Öne çıkan mesajlar

bega verdiği linkteki 140milyon işte, senin dediğin fiyatlar biraz fazla ayrıca;

Winfast 3 ayrı model fiyatları: 67 - 69 - 94 dolar.
Asus un V9520 T modeli 78 dolar. En pahalı fx5200 ler arasında Asus V9520 T nin Vivo lusu var, o da 126 dolar..

fiyatlar için bir örnek; www.mavibilgisayar.com

İst. teysen daha da ucuzdur fiyatlar.[signature][hline]sadece ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler, final dönemi iptal olmuş durumdayım kusura bakmayın :(
issteyim en kısa zmanda vatan bilg.e gidip alıcam, yardımlarınız için saolun[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

arkansis hemen yukarıda jagd'ın yazdığı 9800pro işte. kasım ayı fiyatı 455+kdv idi, düşünün nasıl düşmüş fiyatı ama bundan daha fazla düşemez zaten üretilmiyor sanırım artık stok eritiyorlar..

ramses bilgisayara 1000$ filan ayırabilen insan kalburüstü bir ekran kartına da gerektiği payı ayırabilir, 3d oyunlar oynayacaksa da ayırmalı. hani nadiren 3d oyun oynayan insan low-end kartlar alsın tabii ama 200$ filan çok pahalı denemez eğer her parçayı en ucuzundan almıyorsan. ama 300$ üzeri olanlar aşırı pahalı tabii, çok parası alan ille istiyorsa alır. içinden parça kopacak adam da almaz.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam performans ile kullanamadıktan sonra neden 9800pro ?

Çok profesyonel bi ekran kartı bence o kadar abartıp parayı sokağa atmaya hiçmi hiç gerek yok. Ucuz ama kaliteli ekran kartlarını daha önceki yazılarımda önermiştim.( His Ati Radeon 9600xt 256mb) 200 $ + kdv[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

9800Pro Ekran kartını hangi program ile tam performansında kullanmayı düşünüyorsun çok merak ettim açıkcası.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

ut2004'ü 1024x768 32-bit fsaa ve anisotropic filtering'i kökleyerek oynamayı düşünüyorum. atlamasız olsun ki wall jump yapabilmeyi öğrenebileyim istiyorum, en hararetli combat esnasında bile takılmasın istiyorum.. yani 25 fps bana yetmiyor, evet.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 09 Haziran 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
Tam performans ile kullanamadıktan sonra neden 9800pro ?

said:
Manloth, 09 Haziran 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
9800Pro Ekran kartını hangi program ile tam performansında kullanmayı düşünüyorsun çok merak ettim açıkcası.

9800pro veya 9800xt için iki kelime:
far cry

olmadı half-life 2
ama o zaman 3 kelime oluyor..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları Daha ucuz ve önerdiğim kart ile yapabilirsin.

Ürün Kodu Excalibur ATI RADEON 9600XT
Ürün Marka Model HIS EXC. ATI RADEON 9600XT 256MB TV OUT DVI 8X
Grafik İşlemcisi RADEON 9600XT
Bellek 256 Mb DDRAM 128 bit 650 Mhz
Bus yapısı AGP 8X/4X
İşlemci hızı 500 MHz. (Özel soğutma sistemi, ışıklı)
RAMDAC 400 MHz.
Standartlar DirectX 9.0 , OpenGL
İşletim sistemi Windows ME/2000/XP
TV çıkışı S-Video
2. VGA çıkışı DVI

Ürün : ATI Radeon9800PRO 128MBDDR GV-R98P128D AGP8X
Ürün Kodu : VGA.GIGA.R9800P.1
Üretici Kodu : GV-R98P128D
Grafik İşlemci : ATI RADEON 9800Pro
Grafik Bellek : 128MB DDR
İşlemci Hızı : 380MHz
Yapı : AGP 8X/4X
Soğutma : FAN
TV-Out : Var (S-Video)
DVI : Var (DVI-VGA çevirici)
VGA (D-Sub15) : 1 adet
TwinView : Var
DirectX Ver : 9.0
OpenGL Desteği : Var
İşletim Sistemi : Windows 9X/Me/2K/XP
Diğer : ATI SmartShader 2.1 Teknolojisi
ATI SmothVision 2.1 Teknolojisi
HydraVision ile çift monitor

Farkı Fiyatı ?

Pahalı Şey iyidir mantığından biraz uzaklaşın artık.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

güzel arkadaşım parasıyla ne ilgisi var? işlemci hızlarını yazıp aklınca ezmişsin ama 128 bit ile 256 bit arasındaki fark ne demektir biliyor musun? hiç donanım sitelerindeki benchmark'lara baktın mı? 9800 pro'lar 9600pro'ları ikiye katlıyor, 9600xt'ler için de durum aynı neredeyse..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 9800 Kartlara kötü demiyorum. Sadece lüzumsuz yere 400 $ fazladan vermenize içim razı olmuyor. Yardım etmek ezmekse size göre bu terim, bu açıklama için kullanılabiliyorsa size yardım etmeyelim.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

programcılar opengl apiyi kullanarak yazıyor üreticiler opengl komutlarına uygun kart yapıyolar. yani kartın 256 veya 128 bit olması programcıyı ırgalamaz. (ha shaderı ayrı tutuyorum o başka) yani ekran kartını tam verimle kullanmak için ayrıcana bi iş yapmaya gerek yok orasını kartın opengl driverı hallediyor

[signature][hline]KEDIDIR KEDI !

[Bu mesaj Rahan tarafından 09 Haziran 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e güzel arkadaşım, "Pahalı Şey iyidir mantığından biraz uzaklaşın artık" diyerek biraz ezmeye çalışmışsın doğrusu bilmem farkında mısın? biz niye tavsiye etmişiz, tavsiye ettiğimiz kartın fiyatı nedir diye biraz inceleseydin önce. "400$ fazladan" demişsin ama bizim önerdiğimiz kart 250$ zaten. madem yardım etmek maksadındaydın önce yazılanları tam okusaydın görürdün zaten kartın fiyatını da, kartın performansı hakkında bilgin olsa bu fiyatın ne kadar ucuz olduğunu anlardın sanıyorum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Saphirre ekran kartı bulabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.
Toptancı olarak çalıştığım firmadan biliyorum. Türkiye'de bulmanız çok zor.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

ben iki ayrı firmanın sitesinde görüyorum şu anda satıldığını, yarın telefon edip soracağım, önümüzdeki hafta da yazarım bulunuyor mu bulunmuyor mu.. :) stoklar kısıtlı ama bitmiş değil gördüğüm kadarıyla..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 09 Haziran 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
programcılar opengl apiyi kullanarak yazıyor üreticiler opengl komutlarına uygun kart yapıyolar. yani kartın 256 veya 128 bit olması programcıyı ırgalamaz. (ha shaderı ayrı tutuyorum o başka) yani ekran kartını tam verimle kullanmak için ayrıcana bi iş yapmaya gerek yok orasını kartın opengl driverı hallediyor

said:
Manloth, 09 Haziran 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
Saphirre ekran kartı bulabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.
Toptancı olarak çalıştığım firmadan biliyorum. Türkiye'de bulmanız çok zor.

1. ye ne diyon sen ya?
2.ye o kart var ve satılıyor www.andromeda.com.tr
www.mavibilgisayar.com.tr insanları yanıltmayın ya
Sosyal ağlarda paylaş

pahalı şeyler daha iyi olmasaydı (en azından ekran kartlarında ve yaklaşık olarak performans) ben şu an elimdeki Geforce 4 Ti 4800SE kartımla
Far Cry, Deus Ex 2 gibi oyunları, maksimum ayarda, hiç zorlanmadan oynayabilirdim..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jagd, 09 Haziran 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
1. ye ne diyon sen ya?

kartın tam verimle kullanılabilmesi için yeni oyunları beklemeye gerek olmadığından bahsediyorum, Manloth'un 9800pronun şu an için lüzumsuz olduğu fikrine hitaben,

yalnız bu tavır üslub neyin nesi onu çok merak ettim? hatırladığım kadarıyla burda sokak ağzı kullanmıyorduk. kullanıyosak ona göre laf edeyim bende.[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi kart tam performans çalıştırılmıyormuş.
Valla ben Asus 256mb 9800xt kart ile DAOC oynadım gayet güzel oluyor. Ama aynı ayarlarla Asus 256 veya 128mb 9600xt ile aynı şekilde oyun oynayamıyorsun. Ufak tefekte olsa görüntüde kesintiler oluyor. Bu da DAOC' un en sağlıklı 9800xt de oynandığını gösteriyor. O zaman 9800pro' yu da rahat rahat tam performans kullanırsın demek oluyor.

O ekran kartı şu anda her yerde var internette rahat rahat bulunabiliyor. Fakat 1-2 hafta sonra biraz zor bulunur gibime geliyor. Almayı Düşünen kaçırmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakiniz farkinin fiyati olmadigini hemen gosterelim... sadece clock speedlere aldanmayin... bir de yeni cikan serinin en baba modeli olan X800 XT nin kiyaslamalarina bakin... baba turkiyeye gelse de ortam senlense... Bu karti gorunce 9600 yada 9800 e para vermeye kiyamiyorum ekran kartimi yenileyemiyorum:)

Clock Speed (MHz)
9800 380e/680m
9600 XT 500e/600m
X800 XT 520e/1120m !

Pixel Fillrate
9800 3.04 Gpixels/sec
9600 XT 2.0 Gpixels/sec
X800 XT 8.3 Gpixels/sec !!!

Geometry Rate
9800 380 Mtriangles/sec
9600 250 Mtriangles/sec
X800 XT 520 Mtriangles/sec !

RADEON 9800 PRO 128MB RADEON 9600 XT RADEON X800 XT ASIC RADEON 9800 RADEON 9600 RADEON X800
Clock Speed (MHz) 380e/680m 500e/600m 520e/1120m
Pixel Fillrate 3.04 Gpixels/sec 2.0 Gpixels/sec 8.3 Gpixels/sec
Geometry Rate 380 Mtriangles/sec 250 Mtriangles/sec 520 Mtriangles/sec
Memory Amount 128 128 256
Memory Type DDR1 DDR1 GDDR3
Memory Interface 256-bit 128-bit 256-bit[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield
a man becomes a hero
and a hero becomes a King!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...