Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://www.facebook.com/photo.php?pid=1650737&id=19491429479 resim bu..gayet normal ama yorumlar ofofofof dedirtiyor. said: bu kıyafet kamuflaj gizlenmek için inanılmaz bişey said: esir alınan bir pkk'ya ya sormuşlar karşıdaki askerin ne olduğunu nerden anlarsın; bütün jarjörü üstüme boşaltırsa piyadedir yarım jarjörü üstüme boşaltırsa komandodur komutan sormuş peki karşıdakinin bordo bereli olduğunu nerden anlarsın;büyük bi sessizlik olur ve dıııııııtttttt(ses yok)hedef imha olmuştur hepsini yazamayacağım, girin bir bakın allah aşkına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 said: Görkem Özcanbırda bereliler ayıya benziyo ama orda durmaları bile yeter şerefsiz pkk ne zaman biçek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 MURAT KARDEŞİM O OLAY ÖLE DİİL KAÇAN TERÖRİSTLER MAĞARANIN DUWARINA YAZMIŞLAR EĞER TAŞIN ARKASINDA SAKLANIYORSA PİYADE EĞER TEK TEK SIKIYORSA KOMANDO EĞER HİÇ SIKMIYORSA BORDO BERELİDİR KAÇMANA GEREK YOK O ZATEN SENİ BULUR August 2 at 5:20am · Report ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK BENİM TEYZEM TERÖRİRST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ölüm Makinaları Olarak Adlandırılan Bu Askerler Vücutlarının Her Yerini Ölüm Makinası Gibi Kullanabiliyolar. -Dünyanın En İyi Özel Kuvveti Olan Bordo Bereliler Her Türlü Hava Şartlarına Aldırış Edilmeksizin Eğitiliyor. -Duygusallığa Hiç Bir Zaman Önem Verilmez. -Komutanlarına İtaatleri Sonsuzdur Komutanın "Beni Vur!" Demesinden 2. Bir Emir Gelmeden Komutanını Bile Vurabilir. -Bu Askerlerin Arkadaşlarından Birinin Tuttuğu Hedefe Bile Gözünü Kırpmadan Tek Atışta Vurarak Eğitim Aldıklarını Herkes Biliyor Ve Bunu Dünyada Başka Kuvvet Yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 şimdi facebooktan bi fake hesap alıp bu konunun linkini verirdim de ip aynı diye ban yemiym, vermiyorum sdfgs. pis çaşıtlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Baş Harfleri Büyük Yazayımda Çok Ciddi Olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 KANTIR SITRAYKDA GÖRDÜM BEN BU BORDO BERELİLERİ. TERORİSTLERİ VURUYOLAR SINAYPIRLAR BÖLE GÖZÜNÜ KIRPMADAN. ÇOK İYİLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bordo bereliler wookieymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cons said: MURAT KARDEŞİM O OLAY ÖLE DİİL KAÇAN TERÖRİSTLER MAĞARANIN DUWARINA YAZMIŞLAR EĞER TAŞIN ARKASINDA SAKLANIYORSA PİYADE EĞER TEK TEK SIKIYORSA KOMANDO EĞER HİÇ SIKMIYORSA BORDO BERELİDİR KAÇMANA GEREK YOK O ZATEN SENİ BULUR August 2 at 5:20am · Report ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK BENİM TEYZEM TERÖRİRST AHAHAHAhAHHAsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Benim amcam senin teyzene vurmuş bi kere ovada. Benim ki de bordo şalvarlılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Allahda İnşallah Nasip inşallah ve nasip niye büyük harf ahaha dinle ilgili herşey özel isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 2 hap çakıp maaraya dalıyolarmış öle bi söylenti war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Aket-Atum said: -Komutanlarına İtaatleri Sonsuzdur Komutanın "Beni Vur!" Demesinden 2. Bir Emir Gelmeden Komutanını Bile Vurabilir. komutan dalmış şarkı soylerken tak diye iniyo yanı... "benı yak, kendini yak herşeyiii yak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Onur çelenk BE-MUTLU-TÜRKÜM-DİYENE 12 June at 13:01 · Report romen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 said: salın bunları dünyaya bi tane gavur askeri kalıyomu piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 jarjör... ben sarhoj değilim abijimm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 jar jör binks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 jar jor bu iji de bajardık nihayet abijim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Aket-Atum said: Ölüm Makinaları Olarak Adlandırılan Bu Askerler Vücutlarının Her Yerini Ölüm Makinası Gibi Kullanabiliyolar. oh crap ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 her yerini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Diğer gazları bi kenara bırakalım ama "Güven atışı" denilen bi olayı gerçek mermiyle yapan tek birliktir. Hemde bu olayı "eltimgiller mitte çalışıyo, o söyledi" ye gerek kalmadan bi kaç yerde videodan izleyebilirsiniz. Bu eğitimi seals larda yapar, amma velakin tatbikat mermisiyle. + Bi tanede "eltimgillerden duydum" yazayım. USA da düzenlenen özel birlikler askeri+spor yarışmasından üst üste 3(5 de olabilir) kere kazandıkları için ihraç edilmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 usa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 uzun söğüt arsası, açıkova, gebze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 said: KRALINA DEİL ALAYINA GİDER said: Alayına Değil Tüm Dünyaya Gider. ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 navyamphs said: Bi tanede "eltimgillerden duydum" yazayım. USA da düzenlenen özel birlikler askeri+spor yarışmasından üst üste 3(5 de olabilir) kere kazandıkları için ihraç edilmişlerdir. Sonra zürafa demiş ki "abi ekmek kuran çarpsın ben filim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar