Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bordo bereli resmi ve akabinde gelen yorumlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1650737&id=19491429479

resim bu..gayet normal ama yorumlar ofofofof dedirtiyor.

said:
bu kıyafet kamuflaj gizlenmek için inanılmaz bişey

said:
esir alınan bir pkk'ya ya sormuşlar karşıdaki askerin ne olduğunu nerden anlarsın; bütün jarjörü üstüme boşaltırsa piyadedir yarım jarjörü üstüme boşaltırsa komandodur komutan sormuş peki karşıdakinin bordo bereli olduğunu nerden anlarsın;büyük bi sessizlik olur ve dıııııııtttttt(ses yok)hedef imha olmuştur

hepsini yazamayacağım, girin bir bakın allah aşkına :D
Mesaj tarihi:
MURAT KARDEŞİM O OLAY ÖLE DİİL KAÇAN TERÖRİSTLER MAĞARANIN DUWARINA YAZMIŞLAR EĞER TAŞIN ARKASINDA SAKLANIYORSA PİYADE EĞER TEK TEK SIKIYORSA KOMANDO EĞER HİÇ SIKMIYORSA BORDO BERELİDİR KAÇMANA GEREK YOK O ZATEN SENİ BULUR
August 2 at 5:20am · Report

ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK BENİM TEYZEM TERÖRİRST
Mesaj tarihi:
Ölüm Makinaları Olarak Adlandırılan Bu Askerler Vücutlarının Her Yerini Ölüm Makinası Gibi Kullanabiliyolar.

-Dünyanın En İyi Özel Kuvveti Olan Bordo Bereliler Her Türlü Hava Şartlarına Aldırış Edilmeksizin Eğitiliyor.

-Duygusallığa Hiç Bir Zaman Önem Verilmez.

-Komutanlarına İtaatleri Sonsuzdur Komutanın "Beni Vur!" Demesinden 2. Bir Emir Gelmeden Komutanını Bile Vurabilir.

-Bu Askerlerin Arkadaşlarından Birinin Tuttuğu Hedefe Bile Gözünü Kırpmadan Tek Atışta Vurarak Eğitim Aldıklarını Herkes Biliyor Ve Bunu Dünyada Başka Kuvvet Yapamaz.
Mesaj tarihi:
Cons said:

MURAT KARDEŞİM O OLAY ÖLE DİİL KAÇAN TERÖRİSTLER MAĞARANIN DUWARINA YAZMIŞLAR EĞER TAŞIN ARKASINDA SAKLANIYORSA PİYADE EĞER TEK TEK SIKIYORSA KOMANDO EĞER HİÇ SIKMIYORSA BORDO BERELİDİR KAÇMANA GEREK YOK O ZATEN SENİ BULUR
August 2 at 5:20am · Report

ARKADAŞLAR BU OLAY GERÇEK BENİM TEYZEM TERÖRİRST

AHAHAHAhAHHAsad
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

-Komutanlarına İtaatleri Sonsuzdur Komutanın "Beni Vur!" Demesinden 2. Bir Emir Gelmeden Komutanını Bile Vurabilir.

komutan dalmış şarkı soylerken tak diye iniyo yanı...

"benı yak, kendini yak herşeyiii yak"
Mesaj tarihi:
Diğer gazları bi kenara bırakalım ama "Güven atışı" denilen bi olayı gerçek mermiyle yapan tek birliktir. Hemde bu olayı "eltimgiller mitte çalışıyo, o söyledi" ye gerek kalmadan bi kaç yerde videodan izleyebilirsiniz.
Bu eğitimi seals larda yapar, amma velakin tatbikat mermisiyle.
+
Bi tanede "eltimgillerden duydum" yazayım. USA da düzenlenen özel birlikler askeri+spor yarışmasından üst üste 3(5 de olabilir) kere kazandıkları için ihraç edilmişlerdir.
Mesaj tarihi:
navyamphs said:

Bi tanede "eltimgillerden duydum" yazayım. USA da düzenlenen özel birlikler askeri+spor yarışmasından üst üste 3(5 de olabilir) kere kazandıkları için ihraç edilmişlerdir.

Sonra zürafa demiş ki "abi ekmek kuran çarpsın ben filim"
  • Yeni Oluştur...