Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Meriç in kız versiyonuna bir isim bulalım. Böyle kız Meriç falan olmuyor.
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Meric unisex isim degil miydi zaten ?
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Olsun ayırdedebilelim. Meriç diyince artık aklıma Umut um çemçük ağızlı Meriç i geliyor.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kız meriç mi olur lan? farkettiğin an meriçliği, yaslarsın bi erkek olarak.
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Sonra o kız gidip bi Meriç bulur, ben onu arkadaş olarak görüyordum ama o bana yasladı der. Meriç te evet haklısın der. :D
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Nazlı olsun kız meriç
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bana da "blgsayrmda vürüs vr yrdm et yha" ya da "çok sıkıldım amuku" diye gelen denyo kızlar var, keşke hepsi ölse :@
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 abi bana "mp3 indiremedim yeaaaaa" diye geleni bile var. ben de mi kullanılıyorum lan şimdi :(:(:(:(
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Werewolf said: Bana da "blgsayrmda vürüs vr yrdm et yha" ya da "çok sıkıldım amuku" diye gelen denyo kızlar var, keşke hepsi ölse :@ YA SAÇMALAMA GERİ AL SÖZÜNÜ
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kermit said: kız ihtiyaçlarını senin üzerinde gideriyo dimi lan. niye başlığa :( koysun ki ozaman. B)-B)- koyması gerekirdi öyle bişey olsaydı
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Werewolf said: Bana da "blgsayrmda vürüs vr yrdm et yha" ya da "çok sıkıldım amuku" diye gelen denyo kızlar var, keşke hepsi ölse :@ Çevrendekiler sana 1.dereceden meriç muamelesi yapıyor ::o
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Werewolf said: Bana da "blgsayrmda vürüs vr yrdm et yha" ya da "çok sıkıldım amuku" diye gelen denyo kızlar var, keşke hepsi ölse :@ meriç falan değil kanka bu. al meriç bu bak.ç LÜTFEN HERKES AŞAĞIDAKİ PARAGRAFTAKİ MERİÇ'İ TESPİT ETSİN. EVET EVET. MERİÇ. MERİÇ HANGİ FONTU KULLANAN KİŞİ BULALIM. http://forum.paticik.com/read.php?62,4213658,4219293#msg-4219281 şansımı..
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kızlar seni seks objesi oalrak kullanıolarsa problem yok
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kıza yazan bi herifin kıza yazma süreci esnasında 1 haftalık ayrılıktan sonra herifin feysbukta in a relatişip olduğu kız.ç
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 "KULLANIYORUM" okudum bian lan... Dedim uyuşturucumu kullanıyo, korktum bian hemen adam önerecektim bırakmak için felan lol. Neyse... Aman ya dedin bu olsun, kullandırtma.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Werewolf said: Bana da "blgsayrmda vürüs vr yrdm et yha" ya da "çok sıkıldım amuku" diye gelen denyo kızlar var, keşke hepsi ölse :@ Oha koca bir kesimin tek ekmek teknesini sildi attı adam.
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ekmek olsa böyle zırlar mıyım birader?
Öne çıkan mesajlar