Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik erkekleri ne kadar bakımlısınız bakıyım

pch

Öne çıkan mesajlar

Her gün duş alırım, dişlerimi fırçalarım. Bi de işte uzadıkça tırnaklarımı falan keserim. Özel bir yere gideceksem parfüm kullanırım ancak.

Kaş falan aldırmaya ihtiyacım yok zaten, manikür pedikür de yaptırmam(yaptıran da zaten efeminedir be rezalete bak :D ), jöle de sürmem, saç modelim gereği gerek de yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

2 günde bir sakal traşı olurum
haftada bir saç traşı olurum (berbere gitmem makinam var)
2-3 günde bir duş yaparım
Rahatsız etmeye başladığı an el ve ayak tırnaklarımı keserim. (bu minimum 5 gün maksimum 10 güne tekabul eder)
zaman zaman krem kullanırım (Norveçli balıkçıların tercihi)
Jöle kullanmam saçım 1 numara
Parfüm kullanamam (özel günler hariç,)bazen deodorant veya roll on kullanırım.
Pedikür manikür yaptırmam gerek yok.
Temiz giyinmeye gayret ederim. Ailem yazlıktaysa pek temiz giyinemem.
Aynı çorabı en fazla 15 gün giyerim. Daha sonra çorap kırılıyo zaten.
İç çamaşırımı gün aşırı değiştirim
Pirim temizdeir benim
Tenim ilaçtır benim
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

ben başlığa takıldım yalnız..

paticik dediğin (ismine tezat biçimde) erkeklerden oluşan bir yer zaten. "paticik erkekleri" demeye gerek yok.

Pek çok bayan üyemiz de varken hatta Ema zamanında mesaj ve hitaplarımızda bayanları gözardı etmememiz gerektiğini öğütleyen pek çok uyarıda bulunmuşken güzel olmuş bence hedef kitlesini doğru belirtmesi.

Sadece erkekler için bir site olsa ismi "pipicik" falan olurdu, paticik değil :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi cidden ben bir şeyleri kaçırmışım burda yau. ulan biz hep saplar birliği değil miydik? ema diyorsunuz da.. tamam "dikkat kız var" uyarıları dönüyordu ama kaç hatun vardı yahu sitede o zamanlar? teheeey..

ya da ben forumun hala olası en sap bölümlerini takip ediyorum? donanım & yazılım falan ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...