theCio Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 lig tv kaliteli degil ama trt ondanda kalitesiz yayın.. almanya ligi baya iyi ntv'mi veriyordu ntv versin maçları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bende hiç öyle bir sorun olmadı şimdiye kadar maçları hep rahat rahat izledim.şuanda lig tv den daha iyi yayın yapcak yoktur bence.geçen foxtv yi gördük dk başı ekranın yarısını kaplayan reklamlar verip durdular. birde süper lig maçlarının hepsinin bedava olması imkansız gibi.çünki taraftarsız anadolu takımlarının en büyük geliri tv gelirlerinden gelen para.helede iddaa takımlara verilen payları düşürdükten sonra imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 BiTcH_oFBaT said: şifresiz yayın yaptırıp nasıl para kazanıcak kanal? telekom tüm masrafları karşılayabilicek mi? veya tahminimce ligtv gibi çok kaliteli bi yayından ekranın her yerinde reklam olan bir yayına geçerler. hükümetin yapmadığı şey değil kalitelinin yerine kötüsünü kakalamak halka. bu fox daki son maç gibi topun olduğu yerde lönk diye reklam gelir biz maçı izliyemeyiz. para kazanmıycak bi nevi halkın cebinden cıkacak para işte ya. (benzine bir zamla cıkarırlar parasını) Sonra bizim kerizlerde sevinir maçlar bedava oldu tayip baba cok yaşa diye. Amaç para kazanmak değilki hatta trt cok büyük zarar edicek. Ne fark eder ki ? Yandaş olmayan bir medya kurulusunun elinden büyük bir siyaset malzemesini calmış olacak. Parasıda cebindenmi cıkıyor ? yoooo oh ne güzel dünya işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Benzine bugün 4 kuruş daha zam geldi :) sonra vergi falan eklenir gene, telekomda biraz reklam için kesenin ağzını açsa avea olduğundan turkcell süper lig yazısı hoşuna gitmediğinden.. işte 200-200 400 e kapatırlar işi bence senelik. Sende elektirik zammı ile ödersin (buradan trtye para aktarılır bilmeyenler için ) budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yapabiliyorlara yapsınlar. Adamlar gırtlağa çöküp zorla yayın hakkını alacak değiller ya, çıkarlar üstüne fiyatın alırlar ihaleyi. Ben kazanabileceklerini zannetmiyorum, ama elbette ki belli olmaz. Ha diyelim kazandılar, para verip izlemek yerine bedava izlemenin kime ne zararı olur bunu anlamak güç. At binenin kılıç kuşananın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Bana ben izlemicem TRT benim paramı harcıyor :) ne hakla öğrenebilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Herşeyi özelleştirmeye çalışan bir hükümet böyle bi harekete girmeyecektir emin olun. Ama Türk Telekom'un altyapılı bi hazırlığı var o olursa TT alabilir yayın haklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 2011 de seçim vardı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Masquerade said: BiTcH_oFBaT said: ligtv gibi çok kaliteli bi yayından BiTcH_oFBaT said: ligtv gibi çok kaliteli BiTcH_oFBaT said: ligtv gibi kaliteli BiTcH_oFBaT said: ligtv BiTcH_oFBaT said: kaliteli :( varsa tr de daha iyisi söyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Heh çok komik, kesin oy için yapacak, zor değilki el altından biraz yardım eder sonra bakın maçları bedava yaptık diyip benzine %5 zam geçirir, *solved*! Kaldıki ne komik ihale olmadan digiturk almakta acele etmeyin denmesi ihale bu sezon olabilir ama kazanan seneye başlamayacakmı zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kaliteli olmasada 10 senedir yayın yapıyor ligtv oturmuş bir düzeni var yeni bi olay zorlar herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 maçı izler oyu vermeyiz hacı GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yani doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek. Daha bişey olmadan yapılmadan ortada bişey yokken hükümete sallamaya ne gerek var? Ki futbol bölümünde ... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 BiTcH_oFBaT said: Masquerade said: BiTcH_oFBaT said: ligtv gibi çok kaliteli bi yayından BiTcH_oFBaT said: ligtv gibi çok kaliteli BiTcH_oFBaT said: ligtv gibi kaliteli BiTcH_oFBaT said: ligtv BiTcH_oFBaT said: kaliteli :( varsa tr de daha iyisi söyle :D tr'de en iyi olması kaliteli olduğu anlamına gelmez ki. bungesliga yayıncı kuruluşun yaptıklarına falan bir bakın hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ya bu olay klasik oldu artık. saçma sapan şeylerle uğraşıp olayı yetolukta çığır açarak ellerinde patlatınca "ya aslında biz çok süper bişey yapıcaktık ama yaptırmadılar ühüh" diye zırlayıp mazlum ayağına yattıkları kaç oldu saymadım ben. bunun da sonucunun farklı olucağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Geçen hazırlık maçında gördüm (audi cup),sanırım halatla kamera sarkıtmışlardı hayran kaldım ya.Hep merak ederdim atakları,havadan nasıl çekiyorlar diye.Bu kadar hareket kabiliyeti pes doğrusu.Zemine kadar iniyor,penaltı atışlarında,hızlı ataklarda havadan izliyor topu.Süperdi. Kameraları falan cok iyi kullanıyorlar.Sanırım almanya yayıncısından daha iyisi yok. Kamera,star wars'ta buz gezegenine yolladıkları araştırma modülüne benziyordu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 o havadaki kamera dunya kupasından beri vardı ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 başlıktaki soru için söylüyorum, imkansız eğer bu olursa bi tarafımızdan kanata kanata çıkartırlar o masrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyla ilgili yeni bir açıklama var TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin şifreli maç yayıncılığına TRT'nin son vermeye hazırlandığını açıkladı. TRT'nin maç yayınlarına talip olduğunu belirten Şahin, şifreyi kaldırıp açık yayıncılık yapacaklarını söyledi. Şifreli maç yayını yapan kuruluşların hiç hoşuna gitmeyecek bu çalışma Arjantin'den esinlenmiş. Arjantin modeli olarak bilinen çalışmaya göre şifreli maç yayınlayan platformların işi zora girecek. Arjantin'de şifreli maç yayınları sebebiyle özellikle gençlerin maç seyredebilmek için belli ortamlarda toplanmalarının önüne geçmek için uygulanmaya başlanan yöntem Türkiye'ye geliyor. Toplu maç seyredilen ortamlarda gençlerin farklı etkilenmelerle karşı karşıya kalmamaları için uygulanan yöntem Arjantin'de olumlu sonuçlar verdi. TRT şimdi maç yayın ihalesine girip şifresiz maç yayınlamayı ve herkesin istediği yerden maçları seyredebilmesine imkan vermeyi amaçlıyor. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Televizyon ve Gazetelerin Ankara Temsilcilerine verdiği kahvaltıda bu konuda çalışma başlattığını ve maç yayınlarının şifresiz açık olmasından yana olduğunu söyledi. Bir süredir kamuoyunda gündeme gelen konuyla ilgili genel müdürün ilk defa konuşması çalışmanın ciddiyetini ortaya koymuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yıllık yayın ödemesi ne kadar bilmiyorumda sanırım 100 milyon dolardan az degildir. O civarda bir rakamsa trt bu parayı nasıl ödücek bizden mi cıkarıcak bu parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Dsmart'da ihaleyi iple cekiyor. Trt'mi kapisacak ihalede bunlarla. Ortada 3-5 milyon dönse neyse, suan bile bu miktar 400 milyon dolarlarda dolasiyor. Elektrige, benzine zam kapida.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 trt böyle birşeye niyetlendiyse yapar bence.sonuçta devlet ve tayyibin elleri 100 kagıt 300 kagıt neyse bi şekilde cıkarır onu ha uefa maçlarından dolayı dsmart a yarar.sinema kanalı vs için illa otarz bişi alınıo ztn.digiturk biter dsmart alınır.lig de trt de. dandik spiker ve kameralarla izleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Aydın Doğan büyük oynarsa ki oynayacak Tayyip hayatta bırakmaz ligi. Basar parayı aldırır TRT'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yahu reklamdan vs çıkıyor çoğu zaten..kalanını da trt salak saçma dizilere harcamaz futbola harcar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 _TaYFo_ said: Konuyla ilgili yeni bir açıklama var Şifreli maç yayını yapan kuruluşların hiç hoşuna gitmeyecek bu çalışma Arjantin'den esinlenmiş. Arjantin modeli olarak bilinen çalışmaya göre şifreli maç yayınlayan platformların işi zora girecek. Arjantin'de şifreli maç yayınları sebebiyle özellikle gençlerin maç seyredebilmek için belli ortamlarda toplanmalarının önüne geçmek için uygulanmaya başlanan yöntem Türkiye'ye geliyor. Toplu maç seyredilen ortamlarda gençlerin farklı etkilenmelerle karşı karşıya kalmamaları için uygulanan yöntem Arjantin'de olumlu sonuçlar verdi. arjantin modeli nedir? "şöyledir böyledir" gibi bir anlatımdan ziyde "oo var ya olsa üff nefis oalcak tadından yenmeyecek ama olursa olamzsa kötü olur olmalı illaki ühüüü bu arjantin modeli şahane bir şey ama söylemem sadece şahane olduğunu bil" der gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar