Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFAEL: Galatasaray - Maccabi N 06.08.2009 @ 21:00

unK

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Nonda da hat-trick yapmasaydı 1 tane satılmasına yeterdi, şimdi kalır takımda OrCuN korusun..

Yok yahu, hatta "Rahat Satılır" bile diyemiyorum ben. Herkes biliyor adamı. Avrupada oynarım, küçük takıma gitmem v.b. diyo. Benim umudum, Ukrayna veya Romanya takımlarına falan gitmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa kısa maçtan fikirlerimi aktarayım.

- Her şeyden önce GS'nin gücü veya kapasitesi hakkında çok sağlıklı yorum yapılacak maç değil, rakip çok zayıftı. Daha adam paylaşamıyorlar, iki maçtır bomboş kafa vurduruyorlar vs vs.

- GS taktiğe alışmış, 4-3-3'ü artık adam gibi oynayıp değişimleri yapabiliyor, ezbere pas atabiliyor veya doğaçlama atak başlatabiliyor. Bu güzel. Ayrıca takımda bayağı bir kondisyon yüklemesi var belli. Arda, Aydın gibi çabuk kesilen adamlar bile (bi de genç olcaklar pihıııyyyh) iyi koştu.

- Keita güzel adam, alışınca daha da faydalı olacak, şimdilik başarılı bindirmeler yapıyor, yerini yadırgamıyor ve diğer oyuncularla uyumu gayet iyi.

- Aydın hayatının maçını oynadı, böyle devam ederse (ki zor bence) Arda 2 olur kendisi, inanılmaz hızlı, üstelik kesilmiyor artık eskisi gibi.

- Arda bu maç vasattı, kendisi de farketti, yerinden dolayı heralde.

- Emre Güngör sanırım bu takımdaki tek hızlı defans.

- Uğur biraz ürkek ama sonlara doğru açıldı, biraz daha ürkekliğini atıp eski formunu yakalarsa Allah deriz başka bişi demeyiz.

- Linderoth tam profesyönel, geri döndü, güzel de döndü. Ama tek yarılık kondisyonu var, 2. yarı çıkana kadar yoktu sahada, ilk yarıysa gayet iyiydi.

- Nonda iyi de olsa bu takımda yedek olur. Tamam sıradan bir forvetin yapacaklarını yapıyor, ama bu takımda sırıtıyor biraz. Yani son 10 dk'ya kadar adama atılan pasları kaçırdı/kaptırdı. Yeterince çabuk ve hızlı düşünemiyor, top kontrol etmek için çok zaman ve çaba harcıyor, ilk teması ve top kontrolü zayıf. Diğer oyuncular kadar yaratıcı olmadığından organizasyonu öldürebiliyor. Ama yedek forvet için mutlaka elde tutulmalı başka adama gerek yok. Ha yalnız son 10 dk sakatlanıp çıkıp geri gelince deişti 82 ve 83'te ardarda iki çok iyi top kontrolü gerektiren hareket yaptı ben de şaşırdım valla.

- Kewell'ı küstürmüşler gibiydi, tutuk başladı, sonradan açıldı. Zaten dikkat ettiyseniz bu durumu farkettiler, tüm takım kewell'a oynadı 15-20 dk boyunca, sürekli onu oyuna dahil etmeye çalıştılar. O da barışınca çok güzel asistini yaptı. Ya ben bu adamı çok çok seviyorum ya, yedek kalmamalı bu adam. Her şeyden önce bu adamın gözlerinden zeka akıyor, yüzünde "ben bu futbolu biliyorum" bakışı var. Üstelik komple oyuncu, orta saha, kanat, forvet, hatta gördük defans bile oynuyor. Böyle yüzünden gözünden zeka akan, komple futbol oynayabilen çok az adam var. Ballack var bi de benzer sevdiğim.

- Ayhan'ın saçları amma dökülmüş yahu, yazık :(

- Takım iyi yolda belli, ama dirençli takıma karşı da bu kadar güzel organize olabilecek mi önemli olan o. Yoksa dediğim gibi bu takım GS'ye bayağı bi küçük geldi.

- Son olarak diğer maçta denk güçlerin mücadelesinde fenerbahçemiz de zoru başararak beraberliği kurtarmış, tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz :P
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

barosa bişey olursa keita geçer onun yerine keita yerine de adam dolu zaten şu an
ama yabancıya yer açılsın geyiği yoksa dursun tabi..çok para da almıyor sanırım nonda

yabancı yerıne ne ıhtıyacımız var 7 yabancı var zaten suan 1 hakkımız daha var hatta

baros sakatlandı keıta gectı o kart cezalısı olur yorgun olur yedekte bır nonda herzaman yarar işe
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle ben mor formayı çok sevdim sahada çok güzel görünüyor.
Aydın harika oynadı sırf asist yaptı diye söylemiyorum boş boş gezmedi sahada. Zaten 3 doğrudan 1 tane de yarım asisti var (kewell'ın asistindeki payı)
Özellikle Nonda'ya al da at dediği pas muhteşemdi o dakikadaki depar ve sonrasında görerek pas vermesi. Yeni gelen teknik ekip en azından kondisyon anlamında çok şey katmış takıma bunu gördük. Aydın fizik gücünü arttırırsa çok şey katar Galatasaray'a ve milli takıma. Tam da umudumuzu kesmiştik oysa ki Aydın'dan.
Nonda 3 gol attı ama hiçbiri öyle aman aman goller değil. Sonuçta bu takımda frikik kullanma şansı falan da baya az =) Yine de yedek forvet olarak iyi bonservis vererek satın almak isteyen yoksa kalsın takımda.
Barış beklenenden iyi performans sergiledi (goller umurumda değil işi gol atmak değil sonuçta) pasları biraz daha başarılıydı. Her ne kadar yeteneksiz de olsa küçük yaştan iyi futbol eğitimi almış en azından saçmalamıyor hep iyi bi alternatif olacaktır ortasaha için.

Genel anlamda beğendim ben takımı önemli oyuncular oynamamış olsa da. Defans göbeğine hareketli Servet'in kademesine giricek topu iyi kullanan birde kaliteli oyuncu gelirse tadından yenmez bu sene Galatasaray.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...