axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Haha yok valla gerçekten daşş olanlar var. Kestiğin hatun bi anda aksyona girince afallıyosun hetero milleti adına üzülüyorsun ama yakışıklı gay erkeklere göre çok daha az oldukları gerçeğiyle avutuyoruz kendimizi. Yalnız garsonun yazması bi acaipmiş. Benim bildiğim çoğu gay barda sırf müşterilerle ilişkiye giren olmasın diye garsonlar hatta dansçıların bile hetero olması gerekiyor. Bide lezbiyenler de gay bara gider niye gitmesin. Onlar da gay sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Rewendor said: Abi Türk lezbiyen dediğiniz senden benden kıllıdır, osura osura etrafta gezer, fantazi yapacam derken fantazi olmayın yazık olmasın, bırakın böyle işleri, öyle playboydaki avrupadaki gibi 90 60 90 lık taş hatunlar değil lezbiyenler :D erkek rolunu üstlenen genelde öyle oluyor bide şişman oluyor ne hikmezse bi tane var küçükparkta alican diyoz biz on numara valla kavgaya çagır 10 kişiyi indirir dediğin nitelikte olda ama eşleri çok güzel maşallah ben sen tavlıyamayız o karıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Rewendor said: Abi Türk lezbiyen dediğiniz senden benden kıllıdır, osura osura etrafta gezer, fantazi yapacam derken fantazi olmayın yazık olmasın, bırakın böyle işleri, öyle playboydaki avrupadaki gibi 90 60 90 lık taş hatunlar değil lezbiyenler :D baya bi yanılıyosun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 axedice said: yakışıklı gay erkeklere göre çok daha az oldukları gerçeğiyle avutuyoruz kendimizi. Bu burda dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 benim de dikkatimi çekti ama bişey demek istemedim=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 yakışıklı gay erkekler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 O değilde niye bütün travestiler 1.85+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 noluyo lan millet galyana geldi. huyumuz suyumuz değişecek asafadsdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 sitenin adında meymenet yok ki.. paticik.com nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 napae said: baya bi yanılıyosun bence. yok yok bence yanılmıyorum, genel dağılım böyle gibi Llama da demiş işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Nolacak bu fenerin hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 aha yine isim değişme mevzusu! ya şu sitenin ismi,rengi,cismi değişsin nolur ya. rezil rüsvan oldum. (kız) arkadaş(lar)ım geleceği zaman historymi silmekten bıktım! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Adam gay bardan utanmıyor paticikten utanıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 işte bu işler gay bara gitmekle başlar sonra kadınsı işler adamı rahatsız eder konturpiyede kaldıgından bu gizli gaylik var işte sende çıkıyor ortaya karşı çıkma yüzleş kendinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 burtonesk said: benim de dikkatimi çekti ama bişey demek istemedim=/ Arkadaşım ben senin için üzülüyorum. Destek çıkar mısın ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 axedice said: burtonesk said: benim de dikkatimi çekti ama bişey demek istemedim=/ Arkadaşım ben senin için üzülüyorum. Destek çıkar mısın ayol işte pepelek zamanının dağ gibi aslan gibi burma bıyıklı koca burak pehlivanı bugün paticik.com bünyesinde ne hallere geldi :( bunu burak için yapmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 haklı davanda yanındayım şekerim=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 türk lezbiyenlerin ünü himym e kadar bile gitti robin bile kendini türk lezbiyenlere benzetmişti bi ara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 babacumun geyiğiydi sanırım "oldu olacak adımız ipnecik.com olsun" gibin. hep aklıma geliyo isim değiştirelim topiklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ipnecik.com alınmamış. Güzel bi proje olabilir :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 said: yakışıklı gay erkekler! said: gay erkekler! said: gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 axedice said: Haha yok valla gerçekten daşş olanlar var. Kestiğin hatun bi anda aksyona girince afallıyosun hetero milleti adına üzülüyorsun ama yakışıklı gay erkeklere göre çok daha az oldukları gerçeğiyle avutuyoruz kendimizi. Yalnız garsonun yazması bi acaipmiş. Benim bildiğim çoğu gay barda sırf müşterilerle ilişkiye giren olmasın diye garsonlar hatta dansçıların bile hetero olması gerekiyor. Bide lezbiyenler de gay bara gider niye gitmesin. Onlar da gay sonuçta. yetkili merci gibi konuşmuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 "roket adam" said: gay bar var da lezbiyen bar niye yok. ben lezbiyen bara gitmek istiyorum belki. gay bar dediğin her eşcinsele hitap eder. lezbiyen olsa o barda olacak o da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Saeros said: meheh http://www.youtube.com/watch?v=Ptx74lGDkNs ahuauhua şu müziği duyduğumda gülmeye başlıyorum zaten. sweet chuck'ın da kolu kırıkken oraya daldığı sahne vardı o da geyik. ekekeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar