Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anılarım: Gay bara gittim


b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

şimdi cemil ipekçi nin topici görünce yaziyim dedim. bundan bi kaç hafta önce gay bara gittik arkadaşlarla bi tane. ve her erkeğin ve kadının ayrı ayrı görmesi gereken şeyler gördüm.

ben,kız arkadaşım ve 2 erkek daha gittik. girişte bizden para almadılar ama kız arkadaşımdan aldılar (hahayt!) içerisi tabii ki tahmin edebileceğiniz gibi erkek ve çok iyi yapılmış trav doluydu. arada da bir kaç tane güzel kız vardı.

bar gayet güzeldi. önceleri alkol oranı az olduğundan herkes muhabbet ediodu.sonra alkol oranı artınca olanlar oldu.

garsonlar kız arkadaşımla ilgilenmedi bile. kızlar 2. sınıf insan muamelesi gördü bizim normal barlarda gördüğümüz gibi.barda önce erkeklerin siparişi alınıo sonra kızlara.

garson bana baya bi yazdı. hatta bedava çerez ve içki verdi. ama ben yüz vermedim kıroya.

sonra striptizciler çıktı ve fitness hayatımda ulaşmaya çalıştığımız adamı gördük. dördümüz de bakakaldık. 3 erkek "vay ak" die bakıoduk. sonra kız arkadaşımın da vay ak die baktığını görünce kafasına vurdum. zaten sonra adam 'gözlük emme' ve 'koltuğun sapına oturma hareketi' yapınca havası söndü.

tuvalette bi adam arkadaşa yazmış. öbür arkadaşa da masada biri yazdı ve baya yapıştı çocuk anca "eski sevgilim yanımdaki barışmaya çalışıoruz" die yırtabildi.

kız arkadaşım hayatında daha rahat dans ettiği bi ortam görmemiş.hatta bi ara uyuz olmuş kimse bakmıo die keh keh keh.

sonra ortada dans ederken ellenince ve millet coşup öpüşüp sevişmeye başlayınca çıkmak zorunda kaldık. herkesin görmesi ama sadece 1 kere görmesi gereken bi ortam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet aslında tam himym'deki gibi oldu. zaten orayı öğrenince arkadaştan aklımıza himym geldi de gittik.

haa bi de bişi daha oldu. biz girerken kapıda apaçiler vardı dıptısı duyunca gelmişler girmeye çalışıolardı. "nie yaa damsız mı alınmıo nedir yani" falan diodu adam. badigard da "hee evet damsız alınmıo heuehu" die tersliodu bunnarı. keşke alsalardı herifleri de ava giderken avlansalardı.

bi de böle bişiyi nie sıkıyim? aslında gayim ve patideki gizli gayleri mi bulmaya çalışıorum.-gerçeği yalan gibi söylemek???-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...