b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 şimdi cemil ipekçi nin topici görünce yaziyim dedim. bundan bi kaç hafta önce gay bara gittik arkadaşlarla bi tane. ve her erkeğin ve kadının ayrı ayrı görmesi gereken şeyler gördüm. ben,kız arkadaşım ve 2 erkek daha gittik. girişte bizden para almadılar ama kız arkadaşımdan aldılar (hahayt!) içerisi tabii ki tahmin edebileceğiniz gibi erkek ve çok iyi yapılmış trav doluydu. arada da bir kaç tane güzel kız vardı. bar gayet güzeldi. önceleri alkol oranı az olduğundan herkes muhabbet ediodu.sonra alkol oranı artınca olanlar oldu. garsonlar kız arkadaşımla ilgilenmedi bile. kızlar 2. sınıf insan muamelesi gördü bizim normal barlarda gördüğümüz gibi.barda önce erkeklerin siparişi alınıo sonra kızlara. garson bana baya bi yazdı. hatta bedava çerez ve içki verdi. ama ben yüz vermedim kıroya. sonra striptizciler çıktı ve fitness hayatımda ulaşmaya çalıştığımız adamı gördük. dördümüz de bakakaldık. 3 erkek "vay ak" die bakıoduk. sonra kız arkadaşımın da vay ak die baktığını görünce kafasına vurdum. zaten sonra adam 'gözlük emme' ve 'koltuğun sapına oturma hareketi' yapınca havası söndü. tuvalette bi adam arkadaşa yazmış. öbür arkadaşa da masada biri yazdı ve baya yapıştı çocuk anca "eski sevgilim yanımdaki barışmaya çalışıoruz" die yırtabildi. kız arkadaşım hayatında daha rahat dans ettiği bi ortam görmemiş.hatta bi ara uyuz olmuş kimse bakmıo die keh keh keh. sonra ortada dans ederken ellenince ve millet coşup öpüşüp sevişmeye başlayınca çıkmak zorunda kaldık. herkesin görmesi ama sadece 1 kere görmesi gereken bi ortam.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 b1vRiP said: garson bana baya bi yazdı. hatta bedava çerez ve içki verdi. ama ben yüz vermedim kıroya. abov. kıro olmasa nolcaktı sdsfsd
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 haha çok enteresan ben de gitmek istiyorum!
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 ben de kuzenim ve gay arkadaşı ile birlikte gittim. gay olan kendisine çakıcak bi tane adam buldu orda. sdfsdfsfg baya eğlenmiştik. travestiler hiç çekemiyo yalnız kızları. :s
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kız arkadaşla gidilebilcek güzel bi mekan asdf
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 harbi kız arkadaşla gidilcek mekan aslında ama onlara da ayıp oluo. kızların olduğu masalara "burası da bozuldu ak" gibi bakıolar.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 o kadar gay arasında wc ye gitmek büyük cesaret arkadaşını tebrik ederim
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 burtonesk said: haha çok enteresan ben de gitmek istiyorum! garip bi heycan oluyor ve senin direk gay olmadıgını anlıyorlar direk dışlanıyorsun ama bazı trolar geliyor direk yanına yazmaya başlıyor kızlar varsa sataşıyorlar standarta bağlanmış bu olaylar
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bnm arkadaşa sataşmadılar da pek de umursamadılar ama bira fln istemiş biz yokken getirmemişler. peki biz nerdeydik? AMANIN!
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 gay bar var da lezbiyen bar niye yok. ben lezbiyen bara gitmek istiyorum belki.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 var sanırım ona da gidicem anılarımı yazarım....
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 "roket adam" said: gay bar var da lezbiyen bar niye yok. ben lezbiyen bara gitmek istiyorum belki. BENDE BENDE !!!!1111!!!11
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 "roket adam" said: gay bar var da lezbiyen bar niye yok. ben lezbiyen bara gitmek istiyorum belki. ben de ben de!
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 mokoko said: "roket adam" said: gay bar var da lezbiyen bar niye yok. ben lezbiyen bara gitmek istiyorum belki. BENDE BENDE !!!!1111!!!11 arada partyleri düzenleniyor izmirde ama normal erkekleri almıyorlar gayler giriyor
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 açalım bi tane, adı da hazır leziz bar
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bu arada sölemeyi unuttum bi ara prensi geldi oranın. zenci çiroz bi adam. böle ipek entari giymiş içi belli olan falan.direk böle 2 adamı taktı koluna. of çok fenaydı çok. hele striptizci moral bozdu.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Abi bu hikaye yalan, how i met your mother dan çalmışsın direk :D .
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Llama said: mokoko said: "roket adam" said: gay bar var da lezbiyen bar niye yok. ben lezbiyen bara gitmek istiyorum belki. BENDE BENDE !!!!1111!!!11 arada partyleri düzenleniyor izmirde ama normal erkekleri almıyorlar gayler giriyor -Abi vallahi geyiz biz bak, Hamdi sürttür abi bana. Nolur al be abi bizi içeri.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 evet aslında tam himym'deki gibi oldu. zaten orayı öğrenince arkadaştan aklımıza himym geldi de gittik. haa bi de bişi daha oldu. biz girerken kapıda apaçiler vardı dıptısı duyunca gelmişler girmeye çalışıolardı. "nie yaa damsız mı alınmıo nedir yani" falan diodu adam. badigard da "hee evet damsız alınmıo heuehu" die tersliodu bunnarı. keşke alsalardı herifleri de ava giderken avlansalardı. bi de böle bişiyi nie sıkıyim? aslında gayim ve patideki gizli gayleri mi bulmaya çalışıorum.-gerçeği yalan gibi söylemek???-
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 http://assets.knowyourmeme.com/i/3375/original/cool-story-bro.jpg
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Lezbiyen bar var taximde ama Gaylerinki gibi ihtisamli degil. Daha sadece ve icine kapanik. Malum onlar daha erkek! :D Arkadasin gittigi yer muhakkak o yeni acilan ve showuyla ünlü olan yerdir.
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 meheh http://www.youtube.com/watch?v=Ptx74lGDkNs
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Abi Türk lezbiyen dediğiniz senden benden kıllıdır, osura osura etrafta gezer, fantazi yapacam derken fantazi olmayın yazık olmasın, bırakın böyle işleri, öyle playboydaki avrupadaki gibi 90 60 90 lık taş hatunlar değil lezbiyenler :D
Öne çıkan mesajlar