Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesaj yazmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 senedir bu telefondan toplamda 1192 mesaj atmışım. sayacı sıfırladım mı hiç hatırlamıyorum ama sıfırlamamışımdır herhalde. 1192 ya ahah ayda nasıl 5000 sms gönderiyosunuz canlar.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Şİmdide bir mesaj geldi (boş). Ahah
Anlamıyorum bu mesaj merakını. İnsan 3 dk içinde niye trip atar yahu.

çok ilginç.deli mi ne
uyumuş olacağın aklına gelmiyo mu acaba kızın?
Mesaj tarihi:
Benim mantık şu:

Konuşarak 10 dakika sadece ona konsantre olurum ve konuşma biter. Ama msjlaşarak aynı konuşmayı en az 2 saatte yaparım. E başka bir iş yaparken bir yandan mesajlaşabileceğimden dert de olmaz. Sevdiğim kişiyle 10 dakika değil 2 saat iletişim kurmuş olurum :)

Ayrıca cevap bekleme heyecanı, "ne yazdı ki?" "off neden cevap vermiyo" gibi heyecanlar sürekli adrenalin salgılatıyo. Zevkli bişey mesajlaşma hedesi ya :)
Mesaj tarihi:
l2t9 =)

ben de ayda nşa'da 3000civarı bazen 1000-2000 arası üketiyorum mesaj..yanında 3 saat bedava+111 de kontor bitiyor..
gerçi bu aralar allahtan gs'nin avrupa maçları var gol de atıyoruz da bitmiyor kontör bi ayda.
Mesaj tarihi:
bende su an normal kullandigim telefona batarya almaya üsendigim icin, 2006 model samsung var. mesaj yazarken ellerim uyusuyo, fittiriyorum!
o yüzden ben de sevmeyenlerdenim.

yine bi typo.
Mesaj tarihi:
valla her ay turkcelin 10.000 smsini alıyorum
ama bir ay boyunca attığım mesaj sayısı 100 ü geçmiyo. mesaj cok yanlış anlaşılmaya acık bi yer bence. konuşurken bi canım bi mmm filan konunun akışını değiştirebilir. ama mesaj öyle değil o yüzden sevmiyorum. msnde de konuşmayı sevmiyorum. konuşmaktan yanayım
Mesaj tarihi:
abi seviyosan yazarsın demişsiniz de hiç alakası yok . sürekli mesajlaştığında zaten yanında olmayınca hiç sıcaklığını hissetmiyince yabancı biriyle mesajlaşmanın bi farkı yok yani . mesaj çok katı ruhsuz bişey bence
  • Yeni Oluştur...