pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 mesela ben o mesaj atınca heyecanlanıp yazmadan göndere basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Şİmdide bir mesaj geldi (boş). Ahah Anlamıyorum bu mesaj merakını. İnsan 3 dk içinde niye trip atar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 4 senedir bu telefondan toplamda 1192 mesaj atmışım. sayacı sıfırladım mı hiç hatırlamıyorum ama sıfırlamamışımdır herhalde. 1192 ya ahah ayda nasıl 5000 sms gönderiyosunuz canlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Flameoffear said: Şİmdide bir mesaj geldi (boş). Ahah Anlamıyorum bu mesaj merakını. İnsan 3 dk içinde niye trip atar yahu. çok ilginç.deli mi ne uyumuş olacağın aklına gelmiyo mu acaba kızın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Günde 250 msj falan atarım rahat. Çok da severim. Tuş kullanmıyorum gerçi ondan da olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 en sevdiğim mesajın içeri:beni ara dır.cok severim hemen ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Benim mantık şu: Konuşarak 10 dakika sadece ona konsantre olurum ve konuşma biter. Ama msjlaşarak aynı konuşmayı en az 2 saatte yaparım. E başka bir iş yaparken bir yandan mesajlaşabileceğimden dert de olmaz. Sevdiğim kişiyle 10 dakika değil 2 saat iletişim kurmuş olurum :) Ayrıca cevap bekleme heyecanı, "ne yazdı ki?" "off neden cevap vermiyo" gibi heyecanlar sürekli adrenalin salgılatıyo. Zevkli bişey mesajlaşma hedesi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 konuşma şansın varsa mesajlaşmak kötü. ses ile iletişim çok daha kolaydır ve özellikle aşk meşk işlerinde yanlış anlaşılmaları azaltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj yazmam 1-2 dakikamı alıyor, onunla uğraşacağıma arayıp söylerim lan ne söyleyeceksem :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 utopia said: sıkıcı.beni ara selin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Abi hem arayıp konuşuyorum hem de mesajlaşıyorum. Arayıp konuşmak daha sıcak ve samimi ama kısa süreli. Ben sevdiğimle günün her anı iletişim halinde olmak istiyorum. Evet manyağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 sevgilinizi az özgür bırakın. bi kafasını toplasın arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Onu da yapıyorum ya :D Ama mesajlaşmak güzel. Spor olarak mesajlaşıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 l2t9 =) ben de ayda nşa'da 3000civarı bazen 1000-2000 arası üketiyorum mesaj..yanında 3 saat bedava+111 de kontor bitiyor.. gerçi bu aralar allahtan gs'nin avrupa maçları var gol de atıyoruz da bitmiyor kontör bi ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 yapcan 5bin mesajı günde 166 tane mesaj atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Abi insan seviyosa konuşmak ister, konuşmak isterse de mesaj atar yani. Sen demek ki onlara yeterince ilgi duymuyormuşsun ki mesaj atmak da zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Ayrıca sevdiğim kız arkadaşım olduğunda ben sık mesja beklerim durum raporu gibi. Sanırım bu yüzden ayrılıyo onlar benden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj yazmayı hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 bende su an normal kullandigim telefona batarya almaya üsendigim icin, 2006 model samsung var. mesaj yazarken ellerim uyusuyo, fittiriyorum! o yüzden ben de sevmeyenlerdenim. yine bi typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 valla her ay turkcelin 10.000 smsini alıyorum ama bir ay boyunca attığım mesaj sayısı 100 ü geçmiyo. mesaj cok yanlış anlaşılmaya acık bi yer bence. konuşurken bi canım bi mmm filan konunun akışını değiştirebilir. ama mesaj öyle değil o yüzden sevmiyorum. msnde de konuşmayı sevmiyorum. konuşmaktan yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Her ay avea her yöne 500 mesaj alıyorum, en iyi ihtimalle 150 falan kalıyor. Sevgilim olmadığını var sayarsak tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 kendine mesaj atabilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 abi seviyosan yazarsın demişsiniz de hiç alakası yok . sürekli mesajlaştığında zaten yanında olmayınca hiç sıcaklığını hissetmiyince yabancı biriyle mesajlaşmanın bi farkı yok yani . mesaj çok katı ruhsuz bişey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Olm seviyosan yazarsın her türlü diyorum ben bak. Katı matı, sevince yine de keyif alıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar