reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 cola yerine redbull icsem mesela gunde 1 kutu. sakata gelirmiyim? siz hangisini icerdiniz. ikisininde tadi ayri ama redbul daha bi baska yani daha guzel. yok hergun icilmez se cola ya mi donsem tamamen mi biraksam napsam?
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 burn daha güzel bence tat olarak.
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 reyou said: redbul daha bi baska yani daha guzel. ahahah nası ya
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Redbul yanında votka varsa olur.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 hmm. ben cola derim. ayrica redbullun sugarfree olani cikmis. su an iciyorum hatta ama normali kadar güzel degil, aspartamin tadi cok bariz. bi de enerji icecegi olarak Rockstar var, o en güzeli sanirim. icince neon yesili isiyosun falan sdfj.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 CthuLhu said: burn daha güzel bence tat olarak. saçmalama ya. durex'in pembe prezervatifleri gibi kokuyor.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Asteroth said: Ice Tea. Şeftali. .
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 redbull'un tadını tam hatırlamıyorum çok uzun süredir içmedim,belkide hiç içmedim burn olabilir içtiğim. böle vişnelimsi asitli gibi bişiydi neyse ama netice olarak bence redbull falan öle cola'yla kıyaslayıp yer değiştirebilceğimiz ürünler diil onu diim
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 o rockstardaki yıldızın kenarındaki bigger , stronger , faster ın ne amaçla yazıldığını bilen var mı ? şair orda neyi kastetmiş ?
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Sende bende biliyoruz ne olduğunu
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Portakal suyu yoksa Elma suyu
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 cola ile redbull ne alaka? farklı kulvarlarda boy gösteren arkadaşlarımız bunlar.
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 enerji içeceğinin şekersizini çıkartmak, çakallıkta zirveye bayrağı dikmektir.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 şivepsz bitter lemon olur ama
Öne çıkan mesajlar