Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sus lan sucuk ekmek. sfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 dotaya da +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Cows! I hate cows worse than coppers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 elitler dotaya lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Garbage elitlik görmüş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 o degil de, daha gecen gun bir youtube gezisi yaptim, bu sarkidan baslayip, filmin sahneleriyle devam eden. get out of my mind, charles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ISTE KRALLARIN BELLI OLDUGU TOPAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 İtiraf.com: Şarkıya bakmadan bok attım. Yanılt beni azmodayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 film kötü ost iyi totalde nötr ehe hatta çok iyi hatırlıyorum ortaokulda sınıfça gitmiştik iyice boku çıkmıştı anaokulu gibiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 senko said: elit topic demissinizde çalan köylü müziği... amerikan köylüsü... köylü köy Jack London'ın köylüsü olarak bakınca kötü görünmüyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 xunn said: İtiraf.com: Şarkıya bakmadan bok attım. Yanılt beni azmodayı. 2. postta var sarki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Abi download var yavaşlamasın. Sen söylesene şarkıyı iki dakka, asda. Yada dur dinliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 IIIIIIIIIIII AMMMMM A MANNNNNN OF CONSTANT SOROWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAH. yok ben soyleyince olmuyor kanka. dinle en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dinledim. Orta karar, topic açılacak kadar iyi değil artı; Güney olması direk eksi puan. "IMMA GO LYNCH SUM NIGGERZ, ROFL???" Inbred yorumuna artı 1. Azmonun müzik zevkine -9000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 eyvah eyvah. Abicim zaten elitizmden uzak ve alakasiz oldugunu onceden de ispatladin ama bu yorumlarinla anca bir... anca bir... YETERSIZ oldun. simdi bas git topigimden cocuk yoksa salarim ustune kovboylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ICY TOWER DENEN OYUNUN MÜZİĞİNİ DE BUNDAN ÇAKMIŞLAR SLM (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Azmodai said: eyvah eyvah. Abicim zaten elitizmden uzak ve alakasiz oldugunu onceden de ispatladin ama bu yorumlarinla anca bir... anca bir... YETERSIZ oldun. simdi bas git topigimden cocuk yoksa salarim ustune kovboylari. Dışkılı botlarını kuzeyin evcilleştirilememiş yabanlarına getirmeden önce iki kere düşünsünler. Up yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 SIDEWAYS HANK 'O MALLEY AND THE ALABAMA BOTTLE BOYS - The Ballad of Chapped Lip Calquhoun http://www.youtube.com/watch?v=lNByQsKlRew Well it was back in 1849 At the Springfield golden nugget mine That my great-grandma Dolores saved the day When she propped the shaft and saved the lives Of all the other 40 Springfield wives When all mah grandpa's buddies ran away The menfolk found their women scary 'cause they were so big and hairy They've thought of dynamite to seal them in Gramps was known as "chapped lip calquhoun" He was in the local saloon And came Billy Joe walking through the door He said "They've blown the golden nugget!" Mah granddaddy said "Oh, darn it!" You've buried my Dolores, my sweet little golden ore Swing it son *GIY GIY GIY* Well my granddaddy jumped up from his table Finished his jug And he got up to that mine just as lickety-darn-split as he could Stopped off to fetch a shovel Feed the dogs Brush his teeth Clean the john And give his horse a final rubdown 'cause a cowboy's life ain't easy And a cowboy's life is hard You can take him from the saddle But he'll be forever scarred Well my grandpa was a man in love Called Dolores his "prairie dove" And he told her that he loved her with every sigh 'cause she never once forgave him Even underneath the cave-in But he knew she'd forgive him in that goldmine in the sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kojiroh said: ICY TOWER DENEN OYUNUN MÜZİĞİNİ DE BUNDAN ÇAKMIŞLAR SLM (H) http://www.youtube.com/watch?v=r80_RUAE9_o işte kapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 off zencili vardı orda, süfer sesler çıkartıyordu zıplattıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 HAHAHAH Koji Altima sictim gece gece asfdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Azmodai said: HAHAHAH Koji Altima sictim gece gece asfdsg. Elit insanınız, roflskatez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sus lan. yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Topiği ne stalkluyorsun yanlız. Post mu var? ETA for ZIBAM REPLY: 20 secs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Guncel basliklarda ciktikca takip ediyorum. ayrica kendi topigim. istersem gelip ortasina sicarim arkadasim. SANANE asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar