Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ta nisanda halı sahada dizim döndüğünden beri evde yatıyorum.Sormayın acayip kilo aldım.Şuan 1.89 boya 126 kilo son 3 ayda 12-14 kilo civarı aldım.Şuan dizim biraz düzeldi yürüyebiliyorumda koşamıyorum malesef.İşte sizden istediğim dizimi kullanmadan kilo vermeye yardımcı olacak tavsiyeler. Mesela bi arkadaşım değişik bi çay önermişti,onu kullanmaya başladım.Abim mekik çek dedi onu deniyorum hergün.Sizde bi el atında 1.5-2 ayda bi 6-7 kilo vermem şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 lahana çorbası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 mastürbasyon gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bülent ersoyun karpuz diyeti hehe bekle bayanlarda daha saglam fikirler oluyor yazarlar buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 fede said: mastürbasyon gerçekten Olm o ters teper, o kadar mastürbasyondan sonra daha çok yemek yersin :D olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Vücuda streç film = Ter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çok ter = su kaybı su kaybı = zangırdaya zangırdaya ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 nasi diyet yapmak istedigine bagli aslinda. yani ne kadar zamanda kilo vermek istedigine. tuzu, sekeri ve unu keserek saglikli bi sekilde kilo verebilirsin. 6'dan sonra birsey yemeyerek, fastfooddan, kizartilmis herseyden uzak durarak, aburcuburu kesip sebzeye/meyveye yönelerek. günde aldigin kalori miktarini düsürerek. yani 50-50. yedigin herseyin yarisini ye, porsiyonlari kücült. cat diye kilo veremezsin tabi ama en saglikli bu sekilde kilo verebilirsin. en basidi güne güzel bi kahvaltiyla basla ki metabolizma ona göre güzel bi sekilde calissin. örnek; kepek ekmek beyaz peynir domates. müsli. sonrasinda makarna türevi hamur isleri yeme, sebze, meyve, haslanmis ya da izgara tavuk/hindi. ya da balik. corba, yogurt gibi besinler. sana kalmis, su son dedigimle haftada 2-3 kilo verebilirsin. tabi coladan/ meyve sularindan da uzak dur. tatlandirici kullanabilirsin seker yerine. esasinda Weight Watchers türkiyede olsaymis, güzel olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 o müsli garip bişi. bi kase dolduruyordum ben onu bile bitiremiyordum, acaip tıkıyor. tadı da pek bişiye benzemiyor. sonra hay ben böyle rejime zayıflamya diyip birüsürü crucnh ile nestle'nin ballı corn flakeslerinden aldıydım. zevkle yediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kosamıyosun die dizini calıstırmıycagın anlamına gelmez bu.. doktora gittin mi eger dizinde şişler indiyse baglarda bi sorun yoksa rehab bolumune gecip dizini de calıstırman lazım yoksa sadece kilo vermen dizini toparlamana yetmiycektir.. benim sol dizim her 3 4 ayda bir donuyo orda biliyorum tam rehabilite etmeden de spor yapmaya donme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 az ye mecbur alışırsın açlığa ama hiç yememek değil az ye normalin yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 önce bi dizini iyileştirde sonra bakarsın kilolarına bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 senko said: o müsli garip bişi. bi kase dolduruyordum ben onu bile bitiremiyordum, acaip tıkıyor. tadı da pek bişiye benzemiyor. sonra hay ben böyle rejime zayıflamya diyip birüsürü crucnh ile nestle'nin ballı corn flakeslerinden aldıydım. zevkle yediydim. valla ben her türlü yerim müsliyi. müsliyi sütle kuru kuru yiyemeyenler icin bi tarif veriyim o halde. müsliler bi kaseye konur. üzerine, müslileri kapaticak sekilde süt dökülür. yumsayana kadar bekletilir. sonra üzerine taze meyve küp küp dogranir, tercihen cilek, seftali vs.vs. (kis aylarindaysak portakal da iyi gider) keyfinize göre artik. üzerine accik meyveli yogurt + normal yogurt. ben cilekli kullaniyorum genelde. sonra karistiriyosunuz. alin size mis gibi müsli. tatli gibi oluyor, süper. ek olarak da ceviz +cashew falan da koyabilirsiniz. tadindan yenmez. rejimle de alakasi yok müslinin pek. gayet kalorili de olabiliyorlar icindeki findikgiller yüzünden, o yüzden aldanmayin. tadinda birakin. ha metabolizmayi cok güzel calistirir, o var. ve gayet de sagliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 geçen diyet yapıyordum; herkes bu müsli için kalorisi az, tam rejim zımbırtısı falan dedi. aldım marketten; kahvaltıda yiyim dedim de, demez olaydım. $imdi müsliyi anneme verdim, o yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Saat 6 dan sonra yemek yememe olayı acaip yalan olur hepsini yapsak bile. Yazın insan zaten gece 2de 3 te yatıyo. 9 saat boyunca yemek yemeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 iste o insana göre degisiyor. her insanin yapabilecegi diyet farkli. yasam tarzina göre ayarlarsin. gece gec yatan bi insansan mesela kalkip pizza ya da sucuk ekmek yemezsin. yogurtla, cornflakesle, kepek ekmekle/krakerle ya da meyve gibi seylerle bastirmaya calisirsin acligini. o kadar kolay is degil diyet =P anca cok istekliysen yaparsin, irade istege bagli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ama şimdi gecenin 3'ünde insanın aklına pizza getirerek hiç yardımcı olmuyosun ki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 sevgili rew, diyet yaparken her yerde görceksin böyle istah kabartan reklamlar. önemli olan, kendini kontrol edebilmek. hepsi test, öyle düsünün. mideniz sizi siniyor! iradenize sahip olamazsaniz kaybedersiniz. olursaniz bi lvl daha atlarsiniz eheh. rocky disiplini lazim her diyet yapana. ama geceleri kalkip ADRIAAAAAAAAAAAAAAN! dercesine, YEMEEEEEEEEEEEEEEK diye dolasmayanindan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 nolurdu ole bi irade bende olsaydı. diet yapmak lazım diorm surekli kendime. sonra aklıma gelio ulan kim uğraşcak şimdi dietle diye. ole kalıo işte. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bayanların iradeye hastaym ya.ölseler de bi gr incelicez die bisi yemiyolar.kimisi de incecik kürdan gibi ama hala bi kilo fazlam var fln muhabbeti yapıolar.ben olsam ulan yemisim dietini diyip yumuluyrm yaglıya acıya sonra gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 salla diyeti spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 abi kilo vermek istiyosanız sigaraya başlayın yarım saate bi sigara yakın ben 57 kiloyum iştahı kesiyo sigara o konuda çok yardımcı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 kermit naaptın yahu adsfasfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 verdigin tavsiyeye tüküreyim. zayifliktan ya da obeziteden degil kanserden ölürsünüz alt tarafi nolcak canim aa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Rewendor said: Saat 6 dan sonra yemek yememe olayı acaip yalan olur hepsini yapsak bile. Yazın insan zaten gece 2de 3 te yatıyo. 9 saat boyunca yemek yemeyecek mi?ya sole dusun, normal insan 12de yatıyosa, 11 de yatıyosa, uyumadan 3-4 saat once yemeyi kesiceksin. 2de yatıyosan 8-9 de yemıyceksın, 5de yatıyosan 11-12 gibi yemıyceksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar