Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bizim nerd patiler bilir mi bilmiyoum ama beyler http://www.rixosvillas.com/ deki bodrumdaki privacy olayı yüksek tarzda kendine özel denize girecek falan yeri olan villa tarzı otel var mıdır başka bildiğiniz ? Şimdiden teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Adam & Eve var pat diye aklıma gelen. illa bodrum istiyosan bilmiyorum ama Antalya civarlarında epey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Antalya'ya gitmeyin zaten bi zahmet. Bu sıcakta ne işi var insanın orda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi dunyanin en luks hizmetlerinden birini veriyosun verdigin hizmetler aasinda varma aninda sampanya ve meyve sepeti var (ki bunu kro gibi ana sayfaya yazip suprizin icine ediyosun) ama banyo terligi ve dus havlusu yazarak otelcilikten ne anladigini gostermeleri beni benden aldi banyo teligi ne abi bunu bi luks olarak gorup yazmak niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 napae said: Antalya'ya gitmeyin zaten bi zahmet. Bu sıcakta ne işi var insanın orda ya. TATİL BU TATİL. KISKANMA İNSANLARI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 altın işlemeli, swarovskili falan belki terlik. belli mi olur? dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Bathory said: napae said: Antalya'ya gitmeyin zaten bi zahmet. Bu sıcakta ne işi var insanın orda ya. TATİL BU TATİL. KISKANMA İNSANLARI. gözlerim yaşardı gerçekten. patide yazdığım bişeye cevap verdin... AMAN ALLAHIM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 napae said: altın işlemeli, swarovskili falan belki terlik. belli mi olur? dfgd yeee biraagggg ya bildigin havli alti karton terlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 BonePART said: abi dunyanin en luks hizmetlerinden birini veriyosun verdigin hizmetler aasinda varma aninda sampanya ve meyve sepeti var (ki bunu kro gibi ana sayfaya yazip suprizin icine ediyosun) ama banyo terligi ve dus havlusu yazarak otelcilikten ne anladigini gostermeleri beni benden aldi banyo teligi ne abi bunu bi luks olarak gorup yazmak niye ehehe aynı şeyleri düşündüm. oldu olacak çarşaf ve yastık kılıflarını da yazsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 yatak var yazcaklar abi yok yok HALI WAR YERLERDE HALI WAR MUSLUGU ACINCADA SU AKIYO gorgusuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 abi çok güzelmiş rixos villaları. baş başa bütün gün takılcaksın akşam çıkıp eğlenceksin.2 gün bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 böle evlensemde 1 hafta karımla balayı yapsam şurda,sora 15 günde avrupa turu. istanbula dönüncede bunalmış oluruz birbirmizden,boşanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 napae said: Antalya'ya gitmeyin zaten bi zahmet. Bu sıcakta ne işi var insanın orda ya. Antalya çok güzel.Tam bir tatil havası.Gecesinden gündüzüne her an gez toz deniz havuz koş hopla zıpla iç dans et eğlen.Gelmek isterdin değil mi :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Giovanni said: privacy olayı yüksek tarzda kendine özel deniz Denizin sana özeli olmaz, denizler ve kumsallar kamu malıdır. Fakat benim aklıma neden sorusu takılıyor. Türbanlısın da namahrem görmesin mi istiyorsun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Akhlaur said: napae said: Antalya'ya gitmeyin zaten bi zahmet. Bu sıcakta ne işi var insanın orda ya. Antalya çok güzel.Tam bir tatil havası.Gecesinden gündüzüne her an gez toz deniz havuz koş hopla zıpla iç dans et eğlen.Gelmek isterdin değil mi :/. hayır çok sıcak yine. bodrum'u tercih ederim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 akçay,ayvalık,sarımsaklı , güre , altınoluk,bodrum,fethiye,didim,bodrum varken antalya niye zaten haklı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 dediğin tarzda bir otel fethiye >lykia world. ama doganın içine ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cok afedersin cok ozur dilerim ama Sana ne be axedice ? Oyleyse linc mi edeceksin nedir ? Bu tarz cikislar cok sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 2 sene önce rixos a gittiğimde banyo terliğini hacılamıştım hala duruyo :D banyodan çıktığımda kendimi bi zengin hissediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 axedice said: Giovanni said: privacy olayı yüksek tarzda kendine özel deniz Denizin sana özeli olmaz, denizler ve kumsallar kamu malıdır. Fakat benim aklıma neden sorusu takılıyor. Türbanlısın da namahrem görmesin mi istiyorsun mesela? hayır, denize girerken günü birlikçi beyaz atletli adamların sevgilime, karıma, kardeşime, anneme bakmasını istemiyorum. sadece otel müşterileri olsun yeter. budur yani, yoksa adamın sahile ismini yazdıracak hali yok. ya anlamakta kıtlık var, ya da sadece kıllık olsun diye mesaj atıyosunuz gibi gelio bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 sahili kapatma hakları yok. kendine özel denizi olamaz yani yasalara göre. senin girdiğin yerde adamın denize girmesini engelleme hakkın olmuyor malesef. adam gelip 2 metre yanına atsa havlusunu hiçbir şey diyemezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Diyolar aslında ama dediğin doğru yasal olarak yok öyle bi hak. Hatta vatandaşın denize geçişinide engelleyemiyosun. Yani otelin göbeğinden geçip denize gidebilir hiçbişeyde diyemezsin <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Ben de bu topici okuyan her sağduyulu vatandaş gibi axedice in haksız olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Giovanni said: http://www.rixosvillas.com/ siteye girerken türkçeyi seçtim yinede her şey ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Deacon said: sahili kapatma hakları yok. kendine özel denizi olamaz yani yasalara göre. senin girdiğin yerde adamın denize girmesini engelleme hakkın olmuyor malesef. adam gelip 2 metre yanına atsa havlusunu hiçbir şey diyemezsin :) nasıl ya. şimdi o özel beach clublar falan yalan mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar