Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendine özel denizi olan villa otel ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim nerd patiler bilir mi bilmiyoum ama beyler http://www.rixosvillas.com/ deki bodrumdaki privacy olayı yüksek tarzda kendine özel denize girecek falan yeri olan villa tarzı otel var mıdır başka bildiğiniz ? Şimdiden teşekkürler :)
Mesaj tarihi:
abi dunyanin en luks hizmetlerinden birini veriyosun
verdigin hizmetler aasinda varma aninda sampanya ve meyve sepeti var (ki bunu kro gibi ana sayfaya yazip suprizin icine ediyosun)
ama banyo terligi ve dus havlusu yazarak otelcilikten ne anladigini gostermeleri beni benden aldi
banyo teligi ne abi
bunu bi luks olarak gorup yazmak niye
Mesaj tarihi:
Bathory said:

napae said:

Antalya'ya gitmeyin zaten bi zahmet. Bu sıcakta ne işi var insanın orda ya.

TATİL BU TATİL.
KISKANMA İNSANLARI.

gözlerim yaşardı gerçekten. patide yazdığım bişeye cevap verdin...
AMAN ALLAHIM YA.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

abi dunyanin en luks hizmetlerinden birini veriyosun
verdigin hizmetler aasinda varma aninda sampanya ve meyve sepeti var (ki bunu kro gibi ana sayfaya yazip suprizin icine ediyosun)
ama banyo terligi ve dus havlusu yazarak otelcilikten ne anladigini gostermeleri beni benden aldi
banyo teligi ne abi
bunu bi luks olarak gorup yazmak niye

ehehe aynı şeyleri düşündüm. oldu olacak çarşaf ve yastık kılıflarını da yazsınlar.
Mesaj tarihi:
napae said:

Antalya çok güzel.Tam bir tatil havası.Gecesinden gündüzüne her an gez toz deniz havuz koş hopla zıpla iç dans et eğlen.Gelmek isterdin değil mi :/.
Mesaj tarihi:
Giovanni said:

privacy olayı yüksek tarzda kendine özel deniz

Denizin sana özeli olmaz, denizler ve kumsallar kamu malıdır. Fakat benim aklıma neden sorusu takılıyor. Türbanlısın da namahrem görmesin mi istiyorsun mesela?
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

napae said:

Antalya çok güzel.Tam bir tatil havası.Gecesinden gündüzüne her an gez toz deniz havuz koş hopla zıpla iç dans et eğlen.Gelmek isterdin değil mi :/.

hayır çok sıcak yine.
bodrum'u tercih ederim. ^^
Mesaj tarihi:
axedice said:

Giovanni said:

privacy olayı yüksek tarzda kendine özel deniz

Denizin sana özeli olmaz, denizler ve kumsallar kamu malıdır. Fakat benim aklıma neden sorusu takılıyor. Türbanlısın da namahrem görmesin mi istiyorsun mesela?

hayır, denize girerken günü birlikçi beyaz atletli adamların sevgilime, karıma, kardeşime, anneme bakmasını istemiyorum. sadece otel müşterileri olsun yeter. budur yani, yoksa adamın sahile ismini yazdıracak hali yok. ya anlamakta kıtlık var, ya da sadece kıllık olsun diye mesaj atıyosunuz gibi gelio bazen.
Mesaj tarihi:
sahili kapatma hakları yok. kendine özel denizi olamaz yani yasalara göre. senin girdiğin yerde adamın denize girmesini engelleme hakkın olmuyor malesef. adam gelip 2 metre yanına atsa havlusunu hiçbir şey diyemezsin :)
Mesaj tarihi:
Deacon said:

sahili kapatma hakları yok. kendine özel denizi olamaz yani yasalara göre. senin girdiğin yerde adamın denize girmesini engelleme hakkın olmuyor malesef. adam gelip 2 metre yanına atsa havlusunu hiçbir şey diyemezsin :)

nasıl ya. şimdi o özel beach clublar falan yalan mı yani?
  • Yeni Oluştur...