Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendine özel denizi olan villa otel ?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

abi dunyanin en luks hizmetlerinden birini veriyosun
verdigin hizmetler aasinda varma aninda sampanya ve meyve sepeti var (ki bunu kro gibi ana sayfaya yazip suprizin icine ediyosun)
ama banyo terligi ve dus havlusu yazarak otelcilikten ne anladigini gostermeleri beni benden aldi
banyo teligi ne abi
bunu bi luks olarak gorup yazmak niye
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi dunyanin en luks hizmetlerinden birini veriyosun
verdigin hizmetler aasinda varma aninda sampanya ve meyve sepeti var (ki bunu kro gibi ana sayfaya yazip suprizin icine ediyosun)
ama banyo terligi ve dus havlusu yazarak otelcilikten ne anladigini gostermeleri beni benden aldi
banyo teligi ne abi
bunu bi luks olarak gorup yazmak niye

ehehe aynı şeyleri düşündüm. oldu olacak çarşaf ve yastık kılıflarını da yazsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

napae said:

Antalya'ya gitmeyin zaten bi zahmet. Bu sıcakta ne işi var insanın orda ya.

Antalya çok güzel.Tam bir tatil havası.Gecesinden gündüzüne her an gez toz deniz havuz koş hopla zıpla iç dans et eğlen.Gelmek isterdin değil mi :/.

hayır çok sıcak yine.
bodrum'u tercih ederim. ^^
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Giovanni said:

privacy olayı yüksek tarzda kendine özel deniz

Denizin sana özeli olmaz, denizler ve kumsallar kamu malıdır. Fakat benim aklıma neden sorusu takılıyor. Türbanlısın da namahrem görmesin mi istiyorsun mesela?

hayır, denize girerken günü birlikçi beyaz atletli adamların sevgilime, karıma, kardeşime, anneme bakmasını istemiyorum. sadece otel müşterileri olsun yeter. budur yani, yoksa adamın sahile ismini yazdıracak hali yok. ya anlamakta kıtlık var, ya da sadece kıllık olsun diye mesaj atıyosunuz gibi gelio bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...