Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Bu da benden gelsin asdf ondan sonra kimseyi terslemedim asdf
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 senko said: bana niye kimse bişi yollamiyo nan :(
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dartanian said: Bu da benden gelsin asdf ondan sonra kimseyi terslemedim asdf RESIMLERI ALSAYDIN ONCE KANKA TERAZINE TIKLARDIK
sufle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 merhaba tolga seni özledim 1-2 fotoğraf yollayabilir miyim ne ya ahsuahsu
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 AÇIK SEÇİK fotolar mı acaba? asdf
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 geçen fedeyle beraber takılırken kızın birini sildim. adamdaki tepki "LAN FACEBOOKTAN KARIMI SİLİNİR SALAKMISIN SEN" oldu =/
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 LAN FACEBOOKTAN KARIMI SİLİNİR SALAKMISIN SEN
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Kojiroh said: senko said: bana niye kimse bişi yollamiyo nan :(
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Experimental said: ahaha şunu yapcak çok adam tanımıyorum bu da bi strateji:=)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 LAN FACEBOOKTAN KARIMI SİLİNİR SALAKMISIN SEN
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 o değil de bir zamanlar 80630 ve ac90 vardı.. ne oldu onalara.. onalr şimdi neredeler?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 80630 duruyormuş lan.. de benim kullanıcı adım neydi?
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 istediği kadar KARI olsun sdf (abazan paticik powa) genelde kişi sayım artsın diye ekliyolar abuk subuk eğer o amacı sezdiysem işim olmaz silerim ki genelde öyledir
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Beni de ekleseler lan öyle ühüh, resimlerine bakardım en azından :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDDDdddd
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dartanian said: Bu da benden gelsin asdf ondan sonra kimseyi terslemedim asdf bana pasla
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 2. resim efsane olur cidden :D:D cok mal var ortamda hakkatten ya :D
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Werewolf said: Beni de ekleseler lan öyle ühüh, resimlerine bakardım en azından :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDDDdddd NE İĞRENÇ Bİ ADAMSIN SEN YA.
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ss alamadım bende bu var : yazdıklarım kendi ideallerimi yansıtmakla beraber göz alcılığınıza ithafen Between You and Serkan Inbat Serkan Inbat April 8 at 9:27am Report Message iyi günler:). aklı başında iyi intiba bırakan ve kendini yetiştirmiş bir haliniz var .tanıyabilmeyi gerçek manada isterdim. yaştan önce; aynı yöne bakabilme aynı beklentilere sahip olabilme mutluluğun ve birbirlerinin değerini bilebilmek, saygı , empati ,anlayış ,sevgi,içtenlik, olgun tavrı önemsiyorum. onun için sizi tanıyabilmeyi istiyorum ve bu bağlamda bu değerleri yas tan çok daha fazla önemsiyorum .profilinizde benden büyük olduğunuz belli ama ben yine de yazıyorum çünkü arkadaşlık ta yasın bir önemi yoktur diye düşünüyorum. bunun içinde eğer ki msn de karşılaşamazsak tel ile habeleşebilmek için sizinle ilgili ne kadar olumlu düşündüğümü ifade edebildiysem , sizi herhangibir msn arkadaşının ötesinde gerçek hayatta gerçek bir arkadaşım olmanızı istediğimden anlayış göstereceğinizi umarak tel bırakıyorum ((serkan ben: 0 538 286 22 95- 0 505 666 45 37)(msn:[email protected]) sesinizi de duyabilmeyi tanıyabilmek açısından önemsiyıorum . sizin her açıdan gönlüme hitap ettiğinizi düşünüyorum sevgilerimle Nihan Işık April 9 at 10:20pm HAHAHAHA BU NE LAN AHAHAHHAHAHAH GİT ARKADAŞIM HAHAHAH
Öne çıkan mesajlar