Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

facebook paradigmaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istediği kadar KARI olsun sdf (abazan paticik powa)

genelde kişi sayım artsın diye ekliyolar abuk subuk eğer o amacı sezdiysem işim olmaz silerim ki genelde öyledir
Mesaj tarihi:
ss alamadım bende bu var :

yazdıklarım kendi ideallerimi yansıtmakla beraber göz alcılığınıza ithafen
Between You and Serkan Inbat

Serkan Inbat
April 8 at 9:27am
Report Message
iyi günler:). aklı başında iyi intiba bırakan ve kendini yetiştirmiş bir haliniz var .tanıyabilmeyi gerçek manada isterdim. yaştan önce; aynı yöne bakabilme aynı beklentilere sahip olabilme mutluluğun ve birbirlerinin değerini bilebilmek, saygı , empati ,anlayış ,sevgi,içtenlik, olgun tavrı önemsiyorum. onun için sizi tanıyabilmeyi istiyorum ve bu bağlamda bu değerleri yas tan çok daha fazla önemsiyorum .profilinizde benden büyük olduğunuz belli ama ben yine de yazıyorum çünkü arkadaşlık ta yasın bir önemi yoktur diye düşünüyorum. bunun içinde eğer ki msn de karşılaşamazsak tel ile habeleşebilmek için sizinle ilgili ne kadar olumlu düşündüğümü ifade edebildiysem , sizi herhangibir msn arkadaşının ötesinde gerçek hayatta gerçek bir arkadaşım olmanızı istediğimden anlayış göstereceğinizi umarak tel bırakıyorum ((serkan ben: 0 538 286 22 95- 0 505 666 45 37)(msn:[email protected]) sesinizi de duyabilmeyi tanıyabilmek açısından önemsiyıorum . sizin her açıdan gönlüme hitap ettiğinizi düşünüyorum sevgilerimle

Nihan Işık
April 9 at 10:20pm
HAHAHAHA BU NE LAN AHAHAHHAHAHAH
GİT ARKADAŞIM HAHAHAH
  • Yeni Oluştur...