Spidee Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Gratz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 (tu)budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sattafat Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 http://vimeo.com/10599983 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 deca'da bane of the fallen king title gördüm. lich kingi hcde kestiniz mi yoksa adam migrate falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 o 10 men achisi degil miydi yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 25m The Light of Dawn: http://www.wowhead.com/achievement=4584 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Yaz döneminin gelmesi ile raider kadromuzda bir daralma olmuştur. İnsanların oyuna daha az zaman ayırdığı bu dönemi fırsat bilerek yeni raiderlar ile kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Dolayısıyla kendini gösterip Catas'ın bir parçası olmak isteyen oyunculara kapımızı ardına kadar açmış bulunmaktayız. LK(Hc) killinin ve cataclysm fk'larının bir parçası olmak istiyorsanız --> başvuru Her oyuncuya kendini göstermesi için yeterince şans verilir. Her classtan alım vardır. Catas Wants You ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Catayı bende istiyorum da bu iş beni çok engelliyor :( Kısmet istifa edersem :) Size başarılar arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bizde yazin baslamasiyla birlikte saglam hardcore bir guild ariyoruz bir goz atayim sitenize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Benim über alta shadowmourne lazım hallederiz diyorsanız gelirim ama daha shadow's edge yapmadım :P Şaka bi yana başarılar dilerim. Bu arada kadronuzda bulunan ağır kötü bir oyuncu vardı nickini tam hatırlamıyorum ama sanırım exci yada durexci olacaktı öptüm gıdığından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Sattafat said: http://vimeo.com/10599983 hahaha yes beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 WoW'dan anlamıyorum ama herkes tebrik etmiş ben de suçlu hissettim kendimi, tebrikler hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Karandin said: Warlock ve dk başta olmak üzere her classdan oyuncu alımları açıktır. 85 döneminde bizimle oynamak isteyen arkadaşlar için ( tecrübeli ve daha önce iyi guildlerde oynamış güzel progressler yapmış ) geardan ayrı değerlendirme yapılacaktır. Kısacası 85 içinde artık başvuruları inceleyip, kabul etmekteyiz. İddianız varsa, ben iyi oyuncuyum diyor ve ciddi hedefleri olan bir guildde oynamak istiyorsanız başvuru yapmanız yeterlidir. Yaz dönemi için her oyuncuya şans tanınacaktır. Başvurularınızı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Oyuncu alımlarımız devam etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Warlock , Resto druid , Tank ( Her class olabilir ) ve DK öncelikli olmak üzere alımlarımız devam etmektedir. Başvurularınızı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Healer ve rogue alımımız üst seviyeye çıkmıştır. Bütün başvurular değerlendirelecektir. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Msg kutun dolmuş Khala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 buffsuz hc lich king kesildi, siz ne zaman kesiyosunuz yüzde 30 dan sonra buffda olmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 kısmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Fanlarimiz ilgi gostermiyor yeterince ondan kesmiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sattafat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 cy-x said: buffsuz hc lich king kesildi, siz ne zaman kesiyosunuz yüzde 30 dan sonra buffda olmıcak. Bizde belki buffsız deniyoruz ne biliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar