Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 1

Regalya

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...

Yaz döneminin gelmesi ile raider kadromuzda bir daralma olmuştur.
İnsanların oyuna daha az zaman ayırdığı bu dönemi fırsat bilerek yeni raiderlar ile kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Dolayısıyla kendini gösterip Catas'ın bir parçası olmak isteyen oyunculara kapımızı ardına kadar açmış bulunmaktayız. LK(Hc) killinin ve cataclysm fk'larının bir parçası olmak istiyorsanız --> başvuru

Her oyuncuya kendini göstermesi için yeterince şans verilir. Her classtan alım vardır.

Catas Wants You !

Sosyal ağlarda paylaş

Benim über alta shadowmourne lazım hallederiz diyorsanız gelirim ama daha shadow's edge yapmadım :P

Şaka bi yana başarılar dilerim.

Bu arada kadronuzda bulunan ağır kötü bir oyuncu vardı nickini tam hatırlamıyorum ama sanırım exci yada durexci olacaktı öptüm gıdığından :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Karandin said:

Warlock ve dk başta olmak üzere her classdan oyuncu alımları açıktır. 85 döneminde bizimle oynamak isteyen arkadaşlar için ( tecrübeli ve daha önce iyi guildlerde oynamış güzel progressler yapmış ) geardan ayrı değerlendirme yapılacaktır.

Kısacası 85 içinde artık başvuruları inceleyip, kabul etmekteyiz. İddianız varsa, ben iyi oyuncuyum diyor ve ciddi hedefleri olan bir guildde oynamak istiyorsanız başvuru yapmanız yeterlidir. Yaz dönemi için her oyuncuya şans tanınacaktır.

Başvurularınızı bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...