Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada oyuncu alımlarımız devam ediyor.

raidlere 100% katılım sağlayabilecek, classına hakim, oynarken action bar'a değil de ayağının altındaki ateşe bakabilen, raid lidere uyup gerektiği yerde insiyatif kullanabilecek kadar oyunu bilen... suyunu çıkarmayayım. bunlar benim başvuranlardan şahsi beklentilerim tabi :P

her classtan başvurularınızı bekliyoruz. başvurunuzda bize sunacağınız logunuzun olması sizi değerlendirmemizde çok yardımcı oluyor. logsuz başvuruların kabul edilme şansı düşüktür.
Mesaj tarihi:
abi ben o grupla oynadım da
baya eglenceliydi
raid leaderın ingilizce bi saat taktik anlatmasının ardından off tanke iştre adı neyse

tank do you understand demesi
adamın ingilizce bilmemesi
yes it is a pencil demesi

saatlerce güldüm ona ya
Mesaj tarihi:
Sertcocuk said:

rogue, resto druid, holy paladin, mistweaver ve brewmaster monk alımı yapılacaktır.

Turalyon'dan başvuru yaptım (Solozzo olarak), kabul edilirsem server değişimi yapacağım. (:
Mesaj tarihi:
Sertcocuk said:

bu arada oyuncu alımlarımız devam ediyor.

raidlere 100% katılım sağlayabilecek, classına hakim, oynarken action bar'a değil de ayağının altındaki ateşe bakabilen, raid lidere uyup gerektiği yerde insiyatif kullanabilecek kadar oyunu bilen... suyunu çıkarmayayım. bunlar benim başvuranlardan şahsi beklentilerim tabi :P

her classtan başvurularınızı bekliyoruz. başvurunuzda bize sunacağınız logunuzun olması sizi değerlendirmemizde çok yardımcı oluyor. logsuz başvuruların kabul edilme şansı düşüktür.

şimdi ben gelirimde beğenmezsiniz siz beni pek gearım flm yok.

beğenirseniz geleyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...