Sattafat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 çok üzülüyorum evren çözüm bulamıyorum birileri yardım etsin bana
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 teraya gecin. sallanan memeler var guzel oyun
Sattafat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 comon demişlerde wow oynamazsak ayıp olur. rica etmişler bi arkadaşa bakıp çıkacaz :d
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ulan ahahah 3-4 seneki önceki hallerim geldi aklıma ne kadar ciddiye alırdım oyunu o yüzden dalga geçemiyorum.
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ahahsahaha bu ne be , olaya bak harbiden ciddi mi bu video ya, çok komik lan, eğer gerçekse çok hırs yapmış arkadaş.
Sattafat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 elemanın bir sürü intentle ilgili videosu var. adamlar atarlı. nerdrage olmuşlar heralde ama üzüldüm. Sene 2012 :s
batmon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Argue said: http://www.youtube.com/watch?v=-ZQBLktOFRQ ps: sırf bunu koymak icin paticik hesabı aldım
Nanaja Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 çok özendim lan zamanında neden boyle bi video hazirlamadim diye pismanim su anda COM'ON INTENT'S GM DI DIN DIN
Sattafat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Hepimiz karandiniz hepimiz cataslıyız :D:D COMON KARANDIN COMON CATASTROPHE arkadaşın hayal gücü çok geniş. Videoyu ilk izledigimde sandalyeden düştüm :s
Nanaja Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Chaosbreed dönüor dimi haftaya falan, az kaldi Hemen bi video hazirlasin cevap niteliginde ahah
recaikutan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4M8aRRp1j8Q O değilde bide böyle bişey var bunu ne yapicaksiniz adamlarda bu videoya cevap vermişler:) Tamam çuvaldızı onlara batırdınızda iğneyide saplayın artık kendinize :) İlk apaçilik sizden gelmiş yani. Lol öldüm bu videoyu izlerken.
Sattafat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 evt cnm o vidi askerligi bitmesine 10 gün fln kalan arkadaşımız yapmış hatta dahada uzun yapacak onu. eger apacilik diyosan apacilik olarak kabul et umrumuzda diil. biz geri dönüyoruz diye vid yaptık sadece. Comon fln diye ergen emo triplerine girmedik :d
recaikutan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Sattafat said: evt cnm o vidi askerligi bitmesine 10 gün fln kalan arkadaşımız yapmış hatta dahada uzun yapacak onu. eger apacilik diyosan apacilik olarak kabul et umrumuzda diil. biz geri dönüyoruz diye vid yaptık sadece. Comon fln diye ergen emo triplerine girmedik :d Lol daha dönmeden önce "dönünce Intent den adam tauntlayacaz" tarzında dedikodular yaparsanız tabii ki cevabınızı alırsınız. Vallaha catasıda takip ediyordum intentide şuanda takip ediyorum. Aranızdaki tek fark ne biliyor musunuz. catas kendini beğenmiş 3 - 5 çapulcudan oluşuyordu. Intent ise özveri gösteren 3-5 çapulcudan oluşuyor. Bir emoluk arıyorsan bence ilk videoya bakmalısın. He birde toplanacaksanız da milletin guildinden adam tauntlucaz nihahahaha tarzı söylemleri bırakın videoda yayınlamayın gelin ve toplanın bence. Bu arada yanlış anlaşılmasın ne intentte bulundum nede catastrophede bulundum ama paticiği okuyan bir müdavimim. Konuyu görünce dayanamadım. Milletin videolarını paylaşıyorlar ama sanki kendileri yayınlamamış gibi. Hep aynısınız biliyorsunuz dimi.
Sattafat Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 CATASTROPHE hiçbir zaman türk guildlerini kendine rakip olarak görmedi böyle gören genç arkadaşlarda aldılar cevaplarını. Aç izle bütün videolarımızı neler yaptıgımızı gör. Oyunda egleniyoruz forumlarda egleniyoruz hayat bize güzel yani. Ayrıca o video daha uzun olacagını bir daha hatırlatayım. Etrafın ne düşündügü umrumuzda degil! Yapacaklarımıza bakarız egleniriz fln filan işte. COMON GUYZ
recaikutan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Sattafat said: CATASTROPHE hiçbir zaman türk guildlerini kendine rakip olarak görmedi böyle gören genç arkadaşlarda aldılar cevaplarını. Aç izle bütün videolarımızı neler yaptıgımızı gör. Oyunda egleniyoruz forumlarda egleniyoruz hayat bize güzel yani. Ayrıca o video daha uzun olacagını bir daha hatırlatayım. Etrafın ne düşündügü umrumuzda degil! Yapacaklarımıza bakarız egleniriz fln filan işte. COMON GUYZ Yaptıklarınız arasında SWTOR'a geçip bir çok üyenizi wowda haber bile vermeden g*t gibi birakmakta var. Bence catası catas yapan sen ve senin gibi kendini beğenmişler olmadı hiç bir zaman. o 25 i seni ve gibileri çıkarınca tamamlayan insanlar oldu. Ama şuda var o insanlar artık sizle olacak mı olmayacak mı bilinmez. %90 da olmayacaklar. Çünkü hepsi bir bir farklı guildlere dağıldı hatta çoğu intente gitti buda bir gerçek. Yeni contenti ve kurduğunuz hayaller ne derecede gerçek olacak sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni contenti ne zaman bir türk guildi tamamlar hah işte artık o zaman gelip buraya tam bu konuya yazacağım. ve o guildin siz olmayacağınıza çok iyi biliyorum. Bu arada size nacizane tavsiyem eğlencenizi kendinize saklayın insanları eleştirerek insanlarla dalga geçmeye çalışarak yapmayın. Komik oluyorsunuz. O dalga geçtiğiniz insanlardan çok siz tepki alıyorsunuz. 3 kuruşa wow karakterlerinizi satıp tekrardan karakter kasıp geri döndük demeyede hiç çalışmayın. Yıllarca verdiğiniz emeğin karşılığı 3 KURUŞ muş. Oyunculuğunuz kaç kuruş eder orasıda ayrı. Hepinize yeni contentte başarılar. Content gelince görüşmek üzere.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Edit: Konuyu tekrar açtım, lütfen dalaşmadan devam edin.
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Sequence 03121 isimli bi videonun bu kadar ciddiye alinip karsilik verilmesi isin komik kismi. bunu idrak edemeyen arkadaslar var. birincisi videoyu ben yaptim, ikincisi yarim saatte yaptim, ucuncusu ventte geyik muhabbeti olsun diye yaptim. ve son olarak, ben ciddi olarak yaptigim bi videoyu dimdizlak bitirmem (pro director) :p ama gorunen o ki askerden gelince bi video yapmak sart oldu ve o video "com'on recaikutan"i haketmis coktan.
recaikutan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Sertcocuk said: Sequence 03121 isimli bi videonun bu kadar ciddiye alinip karsilik verilmesi isin komik kismi. bunu idrak edemeyen arkadaslar var. birincisi videoyu ben yaptim, ikincisi yarim saatte yaptim, ucuncusu ventte geyik muhabbeti olsun diye yaptim. ve son olarak, ben ciddi olarak yaptigim bi videoyu dimdizlak bitirmem (pro director) :p ama gorunen o ki askerden gelince bi video yapmak sart oldu ve o video "com'on recaikutan"i haketmis coktan. Yahu konunun kiliti yeni açıldı yine bir böyle saldırı mesajları. http://www.guildintent.com/basvurular/72.html şu adrese bakıyorumda bide rakip görmediğiniz adamların başvuru bölümüne gidip troll başvurular yapar olmuşsunuz:) Onu geçtim adamlar youtube ye video atmış ve hiç bir platformda paylaşmamış onuda arayıp bulmuşsunuz. Şimdi değerli catascılar size soruyorum; 1. gece gündüz adamları araştırıyorsunuz. 2. İnternet sitelerine girip troll bavurular yapıp üye oluyorsunuz. 3. Sürekli adamların guildinin adı ağzınızdan düşmüyor. 4. Vb... Şimdi soruyorum size; Siz gizli Intentli falan mısınız? Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerekten heryerde intenti tanıtmaya calışan oyuncular mısınız? Yoksa onlar bizim rakibimiz bile değil yalanının arkasına sığınıp gece gündüz adamları araştıran 3-5 varlık mısınız? Yahu az dur diyin kendinize vallaha rezil ettiniz yılların guildi catası şurda 5 günde. Azcık dur diyin tekrar diyorum. Az sakin. Easy champs.
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 hayır diyelim ki öyleler seni neden gerdi bu kadar? cok merak ettim yahu (bu arada 2 guildten de bir kişiyi bile tanımam)bir de demişsin intend le alakam falan yok diye gelip burda annen/babanı savunur gibi savunuyorsun acıkla madem, biz okuyucuları merakta bırakma.
Öne çıkan mesajlar