Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kaerFegaR_ said: 4.3 Dragon Soul Raid Dungeon'ı için hazırlık aşamasında, PTR ve Firelands farm raidlerinde denemek, tanımak üzere oyuncu alımımız açılmıştır. Özellikle Holy/Disc priest ve Resto shaman alımımız üst seviyededir. Bunun dışında class gözetmeksizin yetenekli ve iddialı oyunculara ve özenilmiş başvurulara da değer verilecektir. Başvuru için, http://www.catastrophe-gaming.com/recruitment adresi kullanılabilir. İyi forumlar. Ranged DPS Resto Shaman Holy-Disc Priest Alımları üst seviyededir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Warlord Zon'ozz down 25m heroic. world 73 eu 40 realm 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kaerFegaR_ said: Warlord Zon'ozz down 25m heroic. world 73 eu 40 realm 1 Tebrik ederim. Bunları duymak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 H: Warlord Zon'ozz Dec 9, 2011 22:32 World 242 EU 145 Realm 2 diye biliodum ama genede tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 25m yazmılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ShojikaTheKidCutter said: H: Warlord Zon'ozz Dec 9, 2011 22:32 World 242 EU 145 Realm 2 diye biliodum ama genede tebrikler. H: Warlord Zon'ozz (25) Tarih : Dec 9, 2011 22:32 Dünya : 78 Avrupa : 44 Realm : 1 Böyle kafanda tut diyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 "gene de tebrikler" nedir ya, sanki kral konuştu. Hey allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sıralama önemli değil iyi iş anlamında olabilir negatif bakmayın yahu her posta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Hagara stormbinder 25 hc down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Pyro said: kaerFegaR_ said: 4.3 Dragon Soul Raid Dungeon'ı için hazırlık aşamasında, PTR ve Firelands farm raidlerinde denemek, tanımak üzere oyuncu alımımız açılmıştır. Özellikle Holy/Disc priest ve Resto shaman alımımız üst seviyededir. Bunun dışında class gözetmeksizin yetenekli ve iddialı oyunculara ve özenilmiş başvurulara da değer verilecektir. Başvuru için, http://www.catastrophe-gaming.com/recruitment adresi kullanılabilir. İyi forumlar. Ranged DPS Resto Shaman Holy-Disc Priest Alımları üst seviyededir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Yor'sahj 25m Heroic down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Ultraxion 25m Heroic down. Progress: 5/8 25(H) world: 49 EU: 29 EU English: 16 realm: 1 http://www.wowprogress.com/guild/eu/dunemaul/CATASTROPHE/rating.tier13_25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Yanlış anlamayın da, gayet casual 3day raiding guidler bile top100e oynuyorlar 25 man strict sıralamada. Morchok dışında birşey öldürebilmiş guildler 200lerde falan yer buluyor 25 man olunca sıralama :D Onun dışında gz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bir defada bırısı surda su adamlar ıcın tebrıkler desın ya kac sene oldu bı adam gıbı laf yok yınede tberıkler arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben hala azimle oynayan arkadaşları da kutluyorum gz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Azimle oynayanları değil de halaa Dunemaul gibi bir realm'de oynayanları kutluyorum ben.. Israrla devam ediyolar orda oynamaya ve progress yapmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Severim catayı fanboyları olduğumdan yakında guild invite bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 blackwolf said: Bir defada bırısı surda su adamlar ıcın tebrıkler desın ya kac sene oldu bı adam gıbı laf yok yınede tberıkler arkadaslar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Warmaster Blackhorn HC down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 25m Progress: 6/8 (H) world: 46 EU: 26 realm: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 adamlar akıo gidio gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Nice, devam devam, top 50 or gtfo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 cata'da cata patladımı noldi böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Catastrophe neden patlamış olsun ki? Şu an için yapılan tek şey wow'un artık bayması sonucu, hep birlikte swtor'a başlamak. Catas'da oynamış ama sonra bırakmış kişiler hala vent'e gelir, raid haricinde de her kanalda devamlı geyik devam eder. Bir örneği de benim, bir süre oynadım ama wow beni diğerlerinden erken baydığı için oynamayı bırakmama rağmen her fırsatta ventteydim. Şimdi tekrar swtor ile birlikte guilddeyim. Benim gibi de bir sürü kişi var. Zaten sadece bu bile, Catas'ın sadece bir wow guildi olmadığını ve bundan sonra da patladı denilecek duruma düşmeyeceğini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 benım merak ettiğim bu geçiş kararını guild üyelerine ne zaman duyurdular :) hani boss keseriz item alırız diye bekleyen guild üyelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar