Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Catastrophe Guild Başlığı - 1

Regalya

Öne çıkan mesajlar

kaerFegaR_ said:

4.3 Dragon Soul Raid Dungeon'ı için hazırlık aşamasında, PTR ve Firelands farm raidlerinde denemek, tanımak üzere oyuncu alımımız açılmıştır. Özellikle Holy/Disc priest ve Resto shaman alımımız üst seviyededir. Bunun dışında class gözetmeksizin yetenekli ve iddialı oyunculara ve özenilmiş başvurulara da değer verilecektir.

Başvuru için, http://www.catastrophe-gaming.com/recruitment adresi kullanılabilir. İyi forumlar.

Ranged DPS
Resto Shaman
Holy-Disc Priest

Alımları üst seviyededir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Pyro said:

kaerFegaR_ said:

4.3 Dragon Soul Raid Dungeon'ı için hazırlık aşamasında, PTR ve Firelands farm raidlerinde denemek, tanımak üzere oyuncu alımımız açılmıştır. Özellikle Holy/Disc priest ve Resto shaman alımımız üst seviyededir. Bunun dışında class gözetmeksizin yetenekli ve iddialı oyunculara ve özenilmiş başvurulara da değer verilecektir.

Başvuru için, http://www.catastrophe-gaming.com/recruitment adresi kullanılabilir. İyi forumlar.

Ranged DPS
Resto Shaman
Holy-Disc Priest

Alımları üst seviyededir.
Sosyal ağlarda paylaş

Catastrophe neden patlamış olsun ki? Şu an için yapılan tek şey wow'un artık bayması sonucu, hep birlikte swtor'a başlamak. Catas'da oynamış ama sonra bırakmış kişiler hala vent'e gelir, raid haricinde de her kanalda devamlı geyik devam eder. Bir örneği de benim, bir süre oynadım ama wow beni diğerlerinden erken baydığı için oynamayı bırakmama rağmen her fırsatta ventteydim. Şimdi tekrar swtor ile birlikte guilddeyim. Benim gibi de bir sürü kişi var. Zaten sadece bu bile, Catas'ın sadece bir wow guildi olmadığını ve bundan sonra da patladı denilecek duruma düşmeyeceğini gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...