unK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 İsviçerede, alt kümelerde oynayan 2 tane Galatasarayın adını verdiği takım var. Bu takımlardan biri FC Galatasaray Zürich, diğeri SC Galatasaray Basel. Bu iki takımında armalarında Galatasaray ismi yazılı. Hatta birinin forması: FC Galatasaray Zürich'in sitesi : http://www.galatasaray-zh.ch/ SC Galatasaray Basel ile bulduğum bir site, sadece adres veriyor: http://www.my-sci.com/SC_Galatasaray_Basel ben böyle takımların varlığını ilk defa duyuyorum, bu takımlar neden var, nerden çıktılar bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bir kaç kere Avrupa'daki klüplerin isimlerini taşıyan başka takımlara denk gelmiştim, GS'nin de varmış demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bugün saat 10.00'daki maçta A Takım : 10:00 FC Galatasaray 9 - 0 SV Höngg yenmiş bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Direkt olarak bilmesem de böyle takımlar olduğunu biliyorum. Almanya'da da var bayağı böyle takımlar amatör liglerde vs. Türkgücü, Türkiyemspor gibi takımlar ya da GS ve FB benzeri isimler alanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ahah amblem bile aynı.. bi yanlışlık olup da bu kulüplerin büyüdüğünü düşünsenize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 cogunlugu turk ama zaten admalarin trainerlar abakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 benim abim almanya 5.liginde türkiyemspor'da oynamıştı, yerel gazeteye falan çıkmıştı 3 gol attı diye ahewuheu, ama ondan sonra 23-0 yenilmişlerdi.. bu arada abim almanyada okuyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 IEL mezunu değil di mi abin? Öyle gidip oralarda bir kulüpte oynayan tanıdığım var da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 iel mezunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Afrika'da da fenerbahçe vardı. çok gereksiz şeyler bunlar dasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 gurbetcilerin kendi aralarinda kurdugu takimlar iste. isimlerine bakarsaniz, hepsi türk zaten. futbol kurslari falan veriyorlar cocuklar icin falan fistik. yalniz FC Galatasaray 1987den beri varmis, saygi duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar