tunch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 "Biri bu adamı durdursun" demek isterdim ama , resmen ligin kalitesini arttırdı adam. Ve ekibi tebii , tek başına yapmıyordur bu işleri. 2 senedir getirdiği futbolcular gerçekten de "yabancı transferi nasıl yapılır 101" dersine konu olucak şekilde. Beşiktaşlı bir futbolsever olarak kutluyorum haldun beyi. Darısı beşiktaş ve fenerbahçe'nin de başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 geçen gün ben de bu olayı düşündüm, darius vassel'in gelmesinde bile katkısı olduğunu düşünüyorum.. çünkü bu oyuncuların ülkemize girmesine yol açtı.. umarım 10 sene sonra bizim ligimiz de avrupadaki en iyi liglerden biri olur.. hayal tabi ama bir fransa liginden daha iyi olabiliriz diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fransa liginden daha iyi olmak için , fransadaki akedemi sistemin e geçmemiz lazım , 22 yaşındaki oyuncuları hala genç diye nitelendirmememiz lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 semih 25 yaşında halagenç semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 kermit said: semih 25 yaşında halagenç semih o futbolu bırakırkende genç semih olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bende bir fenerli olarak helal olsun diyorum kagit ustunde en guclu takim gs gibi gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bir tane de sağlam defans getirirse kolundan tutup. Kim tutar Galatasaray'ı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ökhan zan serve ve sabirden oluşan defans hattıyla hala en güçlü takım diyemiyorum :) uğurun performansı , yeni gelicek stoperin servetle uyumu hücumda anadolu takımlarına karşı oluşan boşvermişlik belirler galatasarayın bu seneki performansını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bence ilk yarı anadolu takımlarına maç vermeyiz. elano takımları bişey zannedip iyi oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 fede said: bence ilk yarı anadolu takımlarına maç vermeyiz. elano takımları bişey zannedip iyi oynar görüyorum ve arttırıyorum. bence ilk yarı maç vermeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bir transfer daha! 02 Ağustos 2009 Pazar * 09:19 Futbol komitesi üyesi Haldun Üstünel, “Aklımızda bir mevkii daha var. Hocamızla bu konu hakkında görüşüyoruz. Önümüzdeki haftasonuna kadar bir karara varacağız. Transfer konusunda ya tamam ya devam diyeceğiz” açıklamasını yaptı. Galatasarayımızın son iki yılda yaptığı yıldız oyuncu transferlerine büyük katkı sağlayarak taraftarların adeta sevgilisi haline gelen futbol komitesi üyesi Haldun Üstünel, “Aklımızda bir mevkii daha var. Hocamızla bu konu hakkında görüşüyoruz. Önümüzdeki haftasonuna kadar bir karara varacağız. Transfer konusunda ya tamam ya devam diyeceğiz” açıklamasını yaptı. Transferleri yönetim kurulunun ortak gücüyle yaptıklarının altını çizen Üstünel, “Galatasaray'ın maddi geleceğini riske atmadan transfer yapıyoruz. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın. Bu transferler uzun vadede Galatasaray'a maddi açıdan da yararlı olacaktır. UEFA Kupası'nı almış bir takımın en büyük hedefi Şampiyonlar Ligi'dir. Önümüzdeki sezon bunun için gerekli ve iyi sonuçları alacağız” dedi. SOMEBODY STOP MEEE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 collocini olsun. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 coloccini efsane olur , olmasın o yüzden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Haldun ilk önce Lincolnü getirdi. ahlaksızın tekiydi.fakat geçen sezon arasında size piyango çıktı ve CSKA Moskova lincoln için 14 milyon avro teklif etti fakat sizin üstün parlak yöneticiniz bunun bile farkına varmadı bizim uefa hedeflerimiz var dedi satmadı arkasından hangi akla hizmetse Meira satıldı uefa gitti ligde 5.olundu.Lincoln Haldunun içinde patladı. Haldun'un 2.Transferi Meiraydı. Bordeux maçındaki geri pası her maç yaptığı bariz hatalarla sizlere her maç saç baş yoldurmasına ragmen zarar etmeden kurtulabildiniz. Kewell dünya çapında bir oyuncuydu tabii. otoimmün hepatit hastası olmadan önce... otoimmün hepatit hastalığı iyileşmez ve hastayada siroz ve karaciğer kanseri olmaması için yorulmaması ve fizik aktivite yapmaması önerilir zaten oda yarım devre oynamıyor yürüyor. Bu övülen transferler ile Galatasaray UEFA ve Türkiye kupasında bir şey yapamadı ligide ancak 5.bitirdi.Gelelim bu sezon transferlerine Rijkard´ın adı önce Fenerbahçe ile anılmıştı hatta telegol programında rüştü´ye bile sorulmuştu.Rüştüde Fenerbahçe onu sakın almasın Barcelonada Cruyf ve Begiristain´´n dedikleri olur Rijkaard orada kukla olarak bulunur diye demeç vermişti.zaten bir Barcelona´yı birde Rotterdamı çalıştırmış Rotterdamı 100 yıllık tarihinde ilk kez küme düşürmüştü.Barcelonada takım 14.lüğe düşünce ipler Cruyfun eline geçmişti. Keita´yı kendileri 7 milyon avro dediler Lyon ise 8.5 milyon avro. gerçek sadece buda değildi.Lyonda 2 sezonda 4 gol 5 asist üretebilen Keita´nın L´equipe gazetesine göre Lille den Lyona transferi Bodmer ile birlıkte paket olmuştu ve Lillenin Bodmer´in eski takımı Caen´e komisyon vermemek için Bodmer´in bonservisi düşük Keita´nın ki yüksek tutmuştu.Keita´nın Lyona gelirken bonservisi 18 değil 12 milyon avro idi.30 maçta hiçbir varlık gösteremeyen keita 8‚5 milyon avroya Galatasaray´a kakalandı.Aynı Ribery transferinde Metz in bonservisinin hüplenmesi gibi. M.City 7.4 milyon pounda transfer ettiği Ve orada başbelası lakabıyla anılan Elonadan zarar etmeden 8 milyon pounda yani 9.5 milyon avroya kurtulduğu için bayram ediyor. Bu oyuncu iyi olabilir Fakat yıllık 3.2 milyon avro 4 senede 22 milyon avro ediyor ki 28 yaşında bir oyuncu için çok fazla... Cam adam Gökhan Zan yıllık 2 milyon avro alıyor. Elano 3.2‚Gökhan 2‚Keita 2.5 Franko 2‚Linderoth 2‚Baroş 2 Kewell 2 sadece bu 7 oyuncunun yıllık maliyeti 16 milyon avro Haldun Üstünel gerçekleri budur Galatasaraylılar tarafından iyice havaya sokulmuştur Ve Galatasarayı iyice mali krize sokarak batıracağına güvenim tamdır. go haldun go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Anelor said: bende bir fenerli olarak helal olsun diyorum kagit ustunde en guclu takim gs gibi gorunuyor Futbol kagıt üstünde bitseydi zaten kolaydi herşey :):) geçen senede öyleydi..baros-lincoln-arda-kewell... ama türk futbol mantalitesi sadece hucum :D:D cocukken mahallede de böyleydi hep ben gol atayım bi bakarz 6-7 kısı forvette herkes ronaldo :D gs de savunmaya önem verilmemesi başarısızlıgn en önemli nedenlerinden bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 go fistan go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 unK said: geçen gün ben de bu olayı düşündüm, darius vassel'in gelmesinde bile katkısı olduğunu düşünüyorum.. çünkü bu oyuncuların ülkemize girmesine yol açtı.. Bence bu oyuncuların Türkiye'ye gelmesine Hagi yol açmıştır, Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancıdır, bir Fenerbahçeli olarak kendisini sever, GS'ye geldiği için hep kıskanmışımdır. Hagi'den önce de gelmiş efsane futbolcular vardır ama dünyaya Türkiye'de futbol oynandığını göstermiştir kendisi. Hagi gibi bir isim varken, onu getiren yöneticiler varken Haldun Bey biraz geride dursun bence :). Hagi'yi de o getirdi diyen olursa eyvallah :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Fistan, bu kadar kıskanma yahu ayıp :) Tek hata Lincoln'dür Haldun Üstünel tarafından yapılan. Üstelik Lincoln de hata falan değildi, sadece riskti. O riski aldı GS ve tutmadı bu kadar basit. Meira'nın satılması gayet mantıklıydı, aldıktan yarım sezon sonra daha pahalıya sattık, ki gayet de kötü oynadı burada olduğu sezonda. Ama o Meira Pepe ortaya çıkana kadar Portekiz milli takım defansında oynamış, yanında chelsea defansıyla (cannavaro, ferreira vs vs) oynamış adam gayet ucuza 5 milyona alındı 29 yaşında (defans için genç bir yaş) Başarılı bir transferdi, tutmadı, ama buna rağmen daha pahalıya satıldı. Kewell evet hepatit hastası, ama hala takıma yararlı, üstelik de son derece iyi oyuncu. 60-70'e kadar gayet güzel oynuyor, sonra da değiştirilir zaten. Kaldı ki hem karakter hem de ün olarak takıma çok şey kattı. Hayret Baros'tan hiç bahsetmemişsin, gelir gelmez ligde gol kralı oldu takır takır oynuyor her maç, üstelik de defansla boğuşan yapısıyla da takımı atakta tutmayı başarıyor. Leo Franco zaten bedavaya geldi, uzaktan aşırtma zaafı var bilinen onun dışında da gayet iyi kaleci. Keita için yorum yapmak istemiyorum, daha çok erken. Ama o da Lyon'da tutmadı işte öncesinde gayet iyi adamdı. Linderoth canavar gibi adam, çok ucuza (3.5 milyon euro) alındı, kendisine de 1.6 veriliyor sanırım ama adamda bi sakatlık çıktı bitti, bizim yapabileceğimiz bir şey yok tutmadı. Oysa tutsa inanılmaz kaliteli adamdı, geldiğinde Lincoln'den daha faydalı olur demiştim zaten. Elano, Elano işte. Kimseye anlatmaya gerek yok, istikrarsız ama inanılmaz kaliteli oyuncu. Milan'ın falan ilgilendiği bir adamken GS alıyor daha ne olsun? Ha bir de yerliler var tabii. Barış ve Serkan gibi iki genç (Serkan sakatlanmasa o da oynardı daha) geldi, ki Barış bugün her yerde oynuyor. Mehmet Topal var, 2. ligden alınmış, milli takıma kadar yükselmiş bugün Valencia falan gibi takımlardan teklif alan. Kısacası bayağı bir kıskançlık dolu yazı yazmışsın, hiç olmamış. Son olarak yıllık ücretleri abartıp 16ya dayandırmışsın ama 1-2 milyon şişirme var orada. 14 milyon euro da büyük takımda 7 oyuncu için gayet güzel bir fiyat. Bugün 3 büyüklerin hepsi aynı parayı veriyor en az merak etme. Haldun Üstünel bugün bu takıma İspanya 3. büyük takımının kalecisini getirdi, Türk milli takımının defansını kurdu, Avrupa çapında ve Türkiyede eşi benzeri, yarısı bile olamayacak rakiplerine inat dehşet ofansif hat kurdu. Daha ne yapsın adam? Ha bir de, 16 milyon euro dediğin şey 3.5 roberto carlos ölüsü parası. Zira adamın ölüsüne şu anda 4.2 milyon euro veriyorsunuz yıllık garanti, üzerine de prim. Sen hesapla artık kimmiş hesaplı kimmiş müsrif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Ohş. Güzel laflar bunlar. Devam! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 galatasarayın 2009 bütçesi 104 milyon TL fenerbahçenin 310 milyon TL bi de bu tarafından bak, kim masraflı kim masrafsız. kıskanclık dolu değil ben gercekleri yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 İşte o bütçede de bir yakalasak zaten, o kaldı derdimiz :) Ama o farklı sebeplerden dolayı, ikincil gelirler vs devreye giriyor ki o alanda çalışacak düzgün bir yönetici daha bulmak lazım. Ama "büyük takım" olarak kalacaksan 7 yıldız oyuncuna 15 16 milyon euro yıllık vermeye az demeyeceksin orası gerçek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bjk lym ama bu adama sempatim var abi,gercekten gs için ii isler yapıyo.bi de lincoln ii futbolcu ama adam oynamıyo nasıl istir:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 oyuncu satma işine haldun mu bakıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Fistan said: Haldun ilk önce Lincolnü getirdi. ahlaksızın tekiydi.fakat geçen sezon arasında size piyango çıktı ve CSKA Moskova lincoln için 14 milyon avro teklif etti fakat sizin üstün parlak yöneticiniz bunun bile farkına varmadı bizim uefa hedeflerimiz var dedi satmadı arkasından hangi akla hizmetse Meira satıldı uefa gitti ligde 5.olundu.Lincoln Haldunun içinde patladı. Haldun'un 2.Transferi Meiraydı. Bordeux maçındaki geri pası her maç yaptığı bariz hatalarla sizlere her maç saç baş yoldurmasına ragmen zarar etmeden kurtulabildiniz. Kewell dünya çapında bir oyuncuydu tabii. otoimmün hepatit hastası olmadan önce... otoimmün hepatit hastalığı iyileşmez ve hastayada siroz ve karaciğer kanseri olmaması için yorulmaması ve fizik aktivite yapmaması önerilir zaten oda yarım devre oynamıyor yürüyor. Bu övülen transferler ile Galatasaray UEFA ve Türkiye kupasında bir şey yapamadı ligide ancak 5.bitirdi.Gelelim bu sezon transferlerine Rijkard´ın adı önce Fenerbahçe ile anılmıştı hatta telegol programında rüştü´ye bile sorulmuştu.Rüştüde Fenerbahçe onu sakın almasın Barcelonada Cruyf ve Begiristain´´n dedikleri olur Rijkaard orada kukla olarak bulunur diye demeç vermişti.zaten bir Barcelona´yı birde Rotterdamı çalıştırmış Rotterdamı 100 yıllık tarihinde ilk kez küme düşürmüştü.Barcelonada takım 14.lüğe düşünce ipler Cruyfun eline geçmişti. Keita´yı kendileri 7 milyon avro dediler Lyon ise 8.5 milyon avro. gerçek sadece buda değildi.Lyonda 2 sezonda 4 gol 5 asist üretebilen Keita´nın L´equipe gazetesine göre Lille den Lyona transferi Bodmer ile birlıkte paket olmuştu ve Lillenin Bodmer´in eski takımı Caen´e komisyon vermemek için Bodmer´in bonservisi düşük Keita´nın ki yüksek tutmuştu.Keita´nın Lyona gelirken bonservisi 18 değil 12 milyon avro idi.30 maçta hiçbir varlık gösteremeyen keita 8‚5 milyon avroya Galatasaray´a kakalandı.Aynı Ribery transferinde Metz in bonservisinin hüplenmesi gibi. M.City 7.4 milyon pounda transfer ettiği Ve orada başbelası lakabıyla anılan Elonadan zarar etmeden 8 milyon pounda yani 9.5 milyon avroya kurtulduğu için bayram ediyor. Bu oyuncu iyi olabilir Fakat yıllık 3.2 milyon avro 4 senede 22 milyon avro ediyor ki 28 yaşında bir oyuncu için çok fazla... Cam adam Gökhan Zan yıllık 2 milyon avro alıyor. Elano 3.2‚Gökhan 2‚Keita 2.5 Franko 2‚Linderoth 2‚Baroş 2 Kewell 2 sadece bu 7 oyuncunun yıllık maliyeti 16 milyon avro Haldun Üstünel gerçekleri budur Galatasaraylılar tarafından iyice havaya sokulmuştur Ve Galatasarayı iyice mali krize sokarak batıracağına güvenim tamdır. go haldun go copy paste antu =) http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=31&fID=17&kID=20922 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 heh elano geldiği sabah antu daki epic elano topicinde , silinmeden hemen önce son 5-6 sayfa alex-elano kıyaslaması yapıp alexin 3 gömlek üstün olduğuna kanaat getiren fenerliler mevcut. fanatiklik cidden insanlara acaip şeyler yazdırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar