Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFAEL: Maccabi N - Galatasaray 30.07.2009 @ 19:40

Red

Öne çıkan mesajlar

Her fırsatta Sabri'ye bok atmayı bıraksa birde taraftar hoş olucak aslında. Adam gol atarken bile yemediği hakaret kalmıyor.
Son 2 maçta kötü kullandığı frikik tam Servet'in kafasına inip asist oldu,kötü çektiği şut da gelişine 90'da patladı.

Dün Ntvspor'da programda bir taraftar bişeyler söyledi yani anlaşılan gerçekler de bunlar. Taraftar o kadar takmış ki saçma sapan şeylere Lincoln top kaptırsa Sabri'ye sövüyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

maçı izledin mi bilmiyorum ama ilk yarıda özellikle sabrinin kanatta israil takımında bir zenci vardı. adamda teknik vs vasatı aşmaz sadece tek özeliği hızlı koşması. adamın ayağına her top geldiğinde kalede tehlike oldu. israilli spiker bile her top sabrinin kanada geldiğinde heyecanlı anlatmaya başlıyordu ilk 20 dk.

özellikle ilk 15-20 dk saçma sapan pozisyonlar verdik bunların hepsi sabrinini kanadından. eğer sen sağ bek oynuyorsan bu kadar geçilmiyeceksin kardeşim. bugün türkiye liginde kümeye oynıycak takımın sol açığından çalım üstüne çalım yiyorsan , hiç bir defans kademesine giremiyorsan belki türkiye liginde iş yaparsın çok fazla defans yapmadığın için ama eufa da biraz güçlü rakipler geldiğinde delik deşik ederler o kanadı.milli takımda sabrinin kanadından yediğimiz saçma sapan golleri kimse unutmuyor.

zorlamanın pek anlamı yok , mecburiyetten oynuyor sabri o pozisyonda, belki pafta DR olarak yetiştirilse bu kadar açık vermeyecekti ama son 2 senedir de defans olarak kendini hiç geliştiremedi. uğur sakatlanmadan önceki performansına kavuşursa ilk 11 e girmesi pek mümkün değil. iyi bir yedek olur gs için başka bişey olmaz.

sabri , öyle bir etki bıraktı ki taraftar üzerinde hem futboluyla hem davranışlarıyla şu 2 senede yaptığı her yanlışın göze batması çok normal.
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Göt kadar boyuyla öndireğe Sabri'yi koyan suçsuz.
Adama bomboş kafa vurduranlar suçsuz.
Boyu yetmediği için kurtaramayan Sabri suçlu.
2 dakika sonra çizgiden top çeviren Sabri de suçlu...

ön direğe uzun adam koyulur diyosun yani?

tamam adama kafa vurduran da hatalı ama sabri yerini kapatmamış işte. sabri fanlar da çıktı artık şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne alakası var. Rijkaard'ı eleştiren var eşleşmeden ötürü, Servet-Zan ikilisini eleştiren var. Mustafa Sarp'ı eleştiren var ama Sabri'ye kimse bişey yazmamış...
Adamın golle alakası yok nerdeyse ama yine de fatura ona kesiliyor ben zaten buna kızıyorum yoksa Sabri çok da sevdiğim bi adam değil. (futbolundan değil karakterinden ötürü)
Laf edersin eleştirirsin iyi güzel ama körü körüne olunca sıkılıyor insan bi noktadan sonra. Önünde Aydın ile oynayıp tek başında bi kanat kapatmak kolay değil hele ki hücuma da çıkıyorsan...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende adam Dani Alves demiyorum. Ama yani yokluktan oynuyor adam orda. Durup durup Sabri'ye sövmeye de gerek yok hani.
Adam gol atmış hala küfür yiyor yazık...
Gavur zıplamış bomboş kafa vuruyor çıkaramayan Sabri'ye sövüyorsunuz.
Benim de yazılarım var Galatasaray'a önce sağ bek lazım kaliteli diye ama bu Sabri futbolcu değil yorumlarını kabul etmeme sebep değil.
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Bende adam Dani Alves demiyorum. Ama yani yokluktan oynuyor adam orda. Durup durup Sabri'ye sövmeye de gerek yok hani.
Adam gol atmış hala küfür yiyor yazık...
Gavur zıplamış bomboş kafa vuruyor çıkaramayan Sabri'ye sövüyorsunuz.
Benim de yazılarım var Galatasaray'a önce sağ bek lazım kaliteli diye ama bu Sabri futbolcu değil yorumlarını kabul etmeme sebep değil.

yahu adam öyle yada böyle sağ bek olarak oynatılıyor senelerdir.sabri sağ açık demek mantıksız.kimler geldi kimler geçti.insan kendini geliştirir.herif gs deki ilk zamanı nasılsa hala aynı.ortası şutu pas atması duruşu bilmemnesi.

necati sabri için hızlı ama yetenekli değil demişti ne gülmüştüm :)

ztn sırf hızlı diye oynuyor yıllardır.başkada bi özelliği yok.mal mal topa bakar.kademeye giremez.adam tutmayı beceremez.top kaptırınca adamın arkasından koşmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de abi ben sabride şunu anlayamıyorum ; hagiden beri malum ölü top kullanamıyoruz ama sabri savunmadaki eksiklerine bakmadan kendini orada geliştirebilecekken gidip ölü toplara ekstra antreman yaparsa ve hala ısınırken boş kale yerine tribüne yollarsa topu herkesin gülmesi de haklı sövmesi de sabriye.

sonuçta kapasiten belli yani, defansta eksik olduğun yerleri kapatmak yerine kendini zidane zannedip her frikik başına koşarsan alay konusu olman gayet doğal bişey. yani eminim şu frikik kullanma hırsından kurtulup adam gibi kademe yapmayı , defans yapmayı öğrense insanların düşünceleri çok farklı olabilirdi kendisine karşı.

belki defans olarak başlamadın futbola ama 2 senedir o pozisyonda oynuyorsun. eyvallah iyi kondisyon yapmış bütün maç ileri geri gidebiliyor. türkiyede muhtemelen sabri gibi tüm maç ileri geri yapabilecek adam yok ama elin gariban zencisinden bütün maç çalım yersen de oturup düşünmen lazım biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...